Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Felső szemhéj plasztikán gondolkodom,esetleg a mellplasztikámmal egybekötve. Bekopognék egy két naplóba,köszönöm ha beengedtek!
És a véleményeket is szívesen olvasom:))
legalább megismerlek személyesen is :) Én is örülök
valószínű ,de ha nem is megyek vele meglátogatlak benneteket !!
Jössz vele? Mármint a barátnőddel?
nem én leszek ott ,hanem a bnőm ,de akkor valószínűleg találkozunk!! Neki is cici lesz
De jó!! Nekem a cicimet csinálta kovács doki. Ki szedte ax implimet és felvarrta. Van naplóm. Most egy pici korrekciom lesz mivel úgy döntöttem hogu nem kell már bele új impli, egy kicsit jobban ki feszíi. Meg egy pici botox a homlokba. Engem is nov.9.en műt. Én már nov.8.an ott leszek Ágfalvan. És te akkor 9.en ott leszel? Szuper lenne együtt szépülni.
Szia ,mit csináltatsz Ágfalván? Én is odajárok Kovács dokihoz.Most készülök hozzá egy kis javítani valóval ,a bnőmet meg nov. 9.-én műti Ott én is szívesen összefutok veled :)
De igen..képzeld..
Bárkivel szívesen össze futok innen a hoxarol!!!!!!!!!!
Legközelebb nov.7.en érkezem Bp.re nov . Ágfalva (sopron). Aztán nov.12. ig vagyok Bp.en.
Nincs titkolni valóm...megmutatom a képem bárkinek..
A félre értések elkerülése végett..nem én vagyok Dr Boros, vagy dr Kovács...Velvet67 el találkoztam személyesen is..gondolom kedves hiéna barátnőm K.I. terjeszt ilyeneket...most jutott a fülembe...Bocsánat de le kellett írnom..annyira nevetséges. .
Sziasztok!
Csinálták valakinek a felső szemhéjplasztikáját szemöldökemeléssel?
Sziasztok, friss fotók a naplómban .
Sziasztok, pénteken volt 3 hete a műtéten. Jövő héten lehet màr futni ugye?
Sziasztok :)
Fontolgatom a felső szemhéjaim plaszikáját. Tanácsot szeretnék kérni, melyik plasztikai sebészhez érdemes fordulni, a tapasztalataitok érdekelnének. Köszönöm előre is. Üdv. Gitta
Teljesen. Imàdom. Egyàltalàn nem ödémàs a műtét óta, előtte sokszor volt.
Szió
Lézer után cremor aqousust kellett használnom..amig meggyógyul.én nagyon szeretem. Csak itt külföldön nincs sajnos.aztán aloe propolis creme Forever től az egész arcomra..nemrég vettem a guerlain szem ápolót:
Guerlain
Sérum Sculpteur de Regard
Applicateur 15 ml ez a neve. Azonnal be szívódik...de ku.va drága. Nem hiszem hogy veszek még egyszer.
Szia! Elárulod, hogy mivel ápolod a szemkörnyéked?
Meg vagy elégedve az alsóval, nem ödémásodik reggelente?
Igen ez hosszabb volt 2 hét utàn szîvódott fel teljesen.
Köszönöm :) És persze Boros Doktornak a munkáját!
nagyon szép munka :) gratulálok!!
Nézd meg a képeimet,szerintem magáért beszél Boros Doktor munkája :)
Én maximálisan elégedett vagyok,jövő héten megyek 1 hónapos kontrollra.
Feketenadálytő krém, körömvirág.
Igen, nagyon belilultál a felső után!
Sztem bármi jó, amit amúgy használsz és tetszik a bőrödnek! Csiganyál, aloe krémek ... hidratált legyen az a lényeg és lehetőleg káros anyagoktól mentes. Én shea vajat meg csiganyálat használtam akkor.