Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Boros egy picit drágább. Különböző vágás technikákat alkalmaz. Lézerrel tudja kombinálni.
Aztán még van dr Tönköl Tamás is.
Én ugy tudom a felső 80 alsó 60 B.B-nél legalábbis tavaly ennyi volt.Én is örülök hogy B.B-hez kerültem
:)
Szia
Hogy hogy hogyan? Kulonben nekem lett volna csak felreertes miatt el kellett halasztani.
BB drno ot ajanlotta
Szerintem ne fárasszuk egymást!
Köszönöm a kis jelecskét amit küldtél, cserébe fogadd szeretettel az alábbi linket!
nem kérdezhetem meg tőled miért most írtál a fórumra leg először 7 év után? hogy eddig mi tartott vissza? nem védem Ferencet..csak szerintem lehet hogy nem esik jól neki hogy ide jön a fórumra és rögtön ki kellene cseréltetni a fejét. én azt hittem hogy viccből írtad a szemöldök emelést..
mint ahogy láthatod nem csak én írhatok hanem bárki. nem mondtam hogy nem irhatsz..csak meg lépő volt egyetlen be szólás 7 év alatt..ennyi..
tényleg ha megindul az öregedési folyamat akkor nagyon hamar felgyorsulnak az események.
Szerintem sem kell Ferencnek engedély ahhoz hogy mit kell tennie se tölünk se töled . Nagyon helyesen fog magának egy remélhetöleg jó orvost valasztani, /(már a legjobb fórumot meg is találta ehhez ) s majd az orvosával együtt el fogja dönteni milyen beavatkozásra is lesz szüksége.
Egy férfinak sokszor elöny az ami egy nönek sokszor hátrány..itt most a ráncokra gondolok..
üdv.
Miért pont most? Miért ne? :) Vagy ide csak Te írhatsz? Esetleg engedélyt kellett volna kérnem tőled?
Vagy te vagy Ferenc anyukája :) és megvéded a hozzászólótól??? Tőlem? :) Nem kell! HA kellene is meg tudja ő védeni saját magát, elég nagyfiúnak tűnik!
Ferenc műtétre készül, véleményeket kér, gyűjt, szerintem nem bánja, hogy megszólaltam. HA igen, majd jelzi, tiszteletben fogom tartani!
Ferenc :) elmész az orvoshoz (majd választasz magadnak valami alapján) és megcsináltatod az alsó, illetve a felső szemhéjadat, mert igen két évvel ezelőtt sokkal jobbak voltak, 10 évvel ezelőtt pedig még jobbak! El fog telni 2-3 hónap, megszenveded a velejárót, de szépen meggyógyul a szemed, olyan gyönyörű és fiatal lesz hogy csak NA! :)
Most próbáld odaképzelni ezt a gyönyörű fiatal szempárt az elég murisan kinéző szemöldököd alá!
Akárhogy is döntesz, hallgass meg minden véleményt, olvass utána több helyen!
miért pont most szolaltal meg 7 év után először???
Ferenc nincs ilyenekre szükséged..szerintem csak viccelt..
Szia!
Kellene szemöldökemelés is, meg ráncfeltöltés.
Alul hogy állsz? ;)