Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Köszönöm a kedves szavakat és köszönöm azoknak is a bizalmat,akik a naplójukba engedtek.
Eltelt az első éjszaka,az ülve alvással nem volt gond,mert kényelmesen bevackoltam magam,viszont elég nehéz volt úgy elaludni,hogy közben arra kell figyelni,hogy a felső szemhéjam ne pattanjon fel,mint egy roló.😁 Ma már ez a feszülés kicsit engedett,a feketeség elmúlt viszont helyette kaptam két bordó színbe hajló tasakot.Bőszen kenegetem ezt a területet fekete nadálytő krémmel és jegeltem is tegnap este.Csodát még nem várok,talán a 4-5 nap környékétől lesz vállalhatóbb a képes felem.😉
Sziasztok!
Sikeresen átestem a műtéten (felső,Boros doki).Volt egy kis para,de a műtét végére elmúlt.Az injekciók nem voltak kellemesek és fura volt,hogy azt éreztem,hogy duzzad a szemem.A műtét 1 óráig tartott mindennel együtt.Elég homályos volt a látásom utána,talán a minuszoknak is köszönhető volt,de kb.2 óra múlva ez megszűnt.Viszont már most marhára szinte fekete a szemem zuga és alja,ez szerintem köszönhető annak is,hogy a doki is és én is kompressziós nyomást végeztem a szemen,mikor úgy éreztem,hogy feszül a folyadéktól(nem vér).
Igyekszem majd képeket feltenni.
Boros lézeres szemhéjplasztikát is csinál, rajta van a honlapon, kicsit drágább. A bőrfiatalító lézer az más koncentráltságú lehet, ez gyakorlatilag a szikét helyettesíti, sztem égetve vág, ahogy utánaolvastam a neten. Nekem anno rögtön a szikéset javasolta konzultáción, nem tudom kinél melyik az előnyösebb.
"A lézerfény speciális tulajdonságai miatt nagy energiát képes kis felületen továbbítani, ami a sejtekbe hatolva, azok víztartalmát gőzzé változtatva, mintegy "felrobbantja" a sejtet. A lézersebészetben nagy pontossággal irányított lézerfény csak a kóros szövetet párologtatja el, miközben annak környezetét megkíméli, ezért gyorsabb a sebgyógyulás. A seb gondozása csupán napi két alkalommal, vízzel történő lemosást igényel. A műtéti területen a 0.5 mm-nél kisebb átmérőjű erek elzáródnak, így a műtét vértelenül végezhető. A műtéti sebbel csak a fény érintkezik, így a fertőzés kizárt."
Látni, persze! Hatalmas a változás. :)
Azt hittem nem Boros doki volt, mert nem láttam a fehér tapaszokat a szemeden. Vagy nem mindig tapasztja le vajon a sebet?! Hátha valaki tudja a választ. A többiek naplójában láttam a fehér tapasz csíkot a műtét utáni első pár napban.
Sziasztok! Csináltam egy titkos naplót. Holnaphoz képest 1 hét múlva lesz a műtét, de annyira sűrű a jövő hetem, hogy inkább most megcsináltam. :) Feltöltöttem a kiinduló állapotot.
Gyors gyógyulást a frissen műtötteknek!