Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Kitartás, türelem, pihenés és napról napra jobb lesz!
Köszönöm, hogy beengedtél
Szia!
Örülök,hogy túl vagy rajta,tegnap du.eszembe is jutottál.
Kopogtattam!
Köszönöm!
Hajnalka66, hihetetlen mekkora a változás!! Megnéztem a naplódban a képeket. (ott valamiért nem engedett kommentelni) Hatalmas szemhéjad van!! Nagyon szép lesz ha begyógyul a seb! :) Kitartást és gyors gyógyulást!
Ditta és eolga, köszönöm a tippeket! Persze mindent be fogok tartani, csak akkor úgy készítem magam, hogy 2-3 hétig no sport. (nem fizetek be előre bérletet, stb) A napozást meg majd megmondja a doki. Remélem nyáron azért már lehet kicsit barnulni. (2 hét múlva műtét)
Nektek is konnyezet a szemetek?? Nekem annyira homalyos a latasom szerinteem lehet nem is írok helyesn ,mert telyesen homaly minden.ez így normális??
Kopogtatok én is naplókba, köszönöm előre is, ha engedtek.
Sport: legalább két hét. De arra figyelj, hogy semmi olyat ne csinálj, ami bánthatná a frissen összeforrt hegedet. Pl úszás úszószemüvegben ne. De a többit is pihentetném. Nekem még így 6 hét után is van, hogy sima mimikára húzódik és érzem, hogy feszül.
Napozás: azt nagyon ne!!! Gondolj bele, egy friss bőrről beszélünk, ami tök máshogy reagál a napra, mint a körülötte lévő. Magaddal tolsz ki, hogy két színű leszel. És nem visszacsinálható, ha ez a friss bőr megég. Szolárium esetén letakarnám a szemem, hogy ne érje fénynap.
Túl vagyok a műtéten tettem fel képeket
Nekem a sportot műtét után 2 hétig nem javasolták!
Nem emlékszem hogy szóba került-e mostanában.. A műtét után mikor lehet először sportolni, illetve napozni/szoláriumba menni?
Szeretnék betekintést kérni, köszi előre is!
Sziasztok! Ma vagyok 2 hetes, tettem fel előtte-utána képet!
Szeretnék kopogtatni nálad:) köszi előre is!
Szeretnék én is kopogtatni a naplódba,szemhéjplasztikát tevezek.
Sziasztok. Elkezdtem olvasni a fórumot de borzasztó sok idő lenne végig olvasni. Nekem holnap lesz a mutetem. Nagyon izgulok. Honvéd kórházban D. Veronika műt. Valaki volt nála?
Aranyosak vagytok..Köszönöm jól esik nagyon
Egyetértek! és Tiszike nagyon segítőkész! Csupa biztató, pozitív támogató hozzászólással. Jó, hogy újra itt vagy!
Köszönöm én is a beengedést. Ilyen az igazi fórumozás, mások segítése és nem az olyan viselkedés, hogy regisztrálok, beszólok, majd eltűnök.
Azt hiszem beengedtem mindenkit.
Köszönöm. Végül is itt a helyem. Nagyon sok lányt megszerettem.
Újra kopogtam. Köszönöm, ha beengedsz!
Örülök, hogy visszajöttél
Köszi.Most kezdek egy kicsit izgulni
Kész az új Dr Boros szemhéjplasztikas naplóm. Nem annyira reszletes. De lépésről lépésre.
Csak ügyesen, kitartás, szép leszel! Szorítok!
De jó! Drukkolok neked nagyon! A két naplód közül valamelyik a szemműtétes? Kopogtatnék ha lehet :) Én 2 hét múlva megyek hozzá felső szemhéjkorrekcióra.
Most hívott Boros doki holnap 3 ra megyek
Sziasztok. Ma 2 hete volt a műtétem, dobtam fel egy összevágott, nem túl jó minőségű képet, de azért látható milyen lettem a totál bekékült, ödémás állapot után.
köszi :-) vazelinezem, ahogy a doki javasolta, de lehet kipróbálok mást is, hátha az jobban beválik :-) az aloe eleve nyugtat, szeritem holnap megijesztgetek majd valami patikust a környékemen :-)
Azért viszket, mert gyógyul(szárad). Zsírosítsd. Azaz kenj rá olyan krémet, amivel azonosulsz. Én az aloe veras szájstiftemből kentem ár egy-egy csíkot.