Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Akkor valószínű, hogy az emelt árban most is megcsinálja. Decemberben a konzin már beszéltünk róla, de nem fixáltuk le, így sajna az emelt ár lesz tuti.
Szia kopogtam .be engedsz? Köszi
Koszi ,hogy beengedtél.Szerintem nagyon szép lett.oriasi a különbség.szep szemeid vannak kár lenne ne érvényesüljenek.
Olyan a lézerezést szeretnétek, amit Tiszike is csináltatott?
Szia Eperke!
Nagyon úgy néz ki, hogy én is bevállalom az alsó-felső lézerezést. Sajnálom, hogy csak most gondolkoztam miután ennyire megemelte Boros az árait, de még így is belevágok szerintem. Egyre jobban zavar az ismételt gyűrődés a szemhéjamon és a ráncok is. Egy füst alatt remélem megoldható.
90-ben tavaly alsó-felső benne volt. Igazából 50 alatt be se kapcsolja a gépet, de ha vki az egész szemkornyeket akarja azert nem kér el dupla annyit 😉 csak most hogy emelte az árait 😞
Meg volt ma a varratszedésem, holnap teszek fel új képet. Azt hiszem 10 éve legalább már nem látszott ilyen sok a szemhéjamból,de nem volt még túl sok időm nézegetni. Valaki tudja, hogy Boros doki mennyiért csinálja az alsó-felső lézeres ránctalanítást, mert a honlapján csak az alsó ára van?
Nagyon szépnek látom a műtét előttihez képest.
Én a táskát most nem látom. Kíváncsi leszek a következő képekre.
Bejelentkeztem a naplódba. Ha beengedsz köszönöm.
Teljesen ingyen csinálja.
Abba maradtunk, hogy felhívom időpontért. Ott helyben nem voltam felkészülve , hogy mikor lenne jó. De szerintem március eleje lesz.
Azt mondta, hogy várjunk még 3-4 hetet. De véleménye szerintem már nem lesz jobb. Igaz időpontot se tudott volna adni korábbra .
Ohh, sajnálom csatlakozva az előttem szólókhoz :( Kitartás! Mikor vállalod be?
Igazi úriember! :) Így se volt sok idő! :)
Sziasztok!
Olvasgatom egy ideje a fórumot, mert felső szemhéjplasztikára készülök. Járt esetleg valaki dr. Pataki Gergelynél? Ha igen, és mesélne azt előre is köszönöm :)
Köszi,újra jelentkeztem :) elsőre valamit bénáztam.
Óóóó, sajnálom, de talán tényleg jobb, ha ismét felnyitja. Nagyon gyorsan gyógyultál, ezen is pikk-pakk túl leszel. Mikor fogja csinálni? Ez a korrekció gondolom már nem olyan nagy beavatkozás. Egyébként ezt ingyen csinálja?
Szerintem is jobb ha felnyitja mint az a lézer bigyó.
Sajnálom hogy picit még szenvedni fogsz a szépségért, de ez már sokkal kisebb beavatkozás lesz..
Mikor fogja csinálni? Még vársz egy kicsit?
Azért ő egy lelkiismeretes doki, szerintem. A legtöbb orvos azt mondta volna, hogy nagyon szép az eredmény és ennyit lehetett belőle kihozni. Szimpatikus a hozzáállása, de sajnálom, hogy megint kés alá kell feküdnöd!
Holnap megyek varratszedésre, lent lesz a 2 pici gyerkőcöm az autóban apával, úgyhogy remélem nem szívom meg a várakozással.
Ma vagyok 5 napos. Kénytelen voltam elmenni délután vásárolni, hát akadtak rajongóim, akik le sem tudták venni rólam a szemük.Szemüveges vagyok, de nem sokat takart.Jókat nevettem!
Fél 6-ra értem oda. Öten voltak előttem. A recepciós hölgy mondta, hogy akik kontrollra jöttek azok soron kívül bemehetnek. Nem volt pofám bemenni senki előtt. Esélyem is csak úgy lett volna, ha beállok az ajtóba. KB fél 7-re végeztem.
Hányra mentél és mennyit kellett várnod? Ma kellett volna visszamennem, de nem tudtam volna megoldani, hogy akár másfélórát is elvegyen. Így eltoltam a köv hétre. Látjátok, ezért van a kaució. Az elégedett páciens halogatja a visszamenetelt. :-)
Így van, sok embernél pont az a gond, h nincs zsír, ezért töltögeti, az pedig eléggé kétesélyes. Nem biztos, hogy a zsír miatt domborodik ki. ha túl sok zsírt vesznek ki, jobban fog ráncosodni, ezért csak tényleg óvatosan... Szép az eredmény:)
Én is nagyon örülök Neked! Hiányoztál!
Szerintem a szem alatti duzzanatok kB 60% eltünt. A doki azt mondta, hogy ilyen előfordul. Még mindig szerencsésebb, mintha túl sok zsírpárnát távolitott volna el mert akkor nagyon "beesettek" lesznek a szemek.Illetve utólag pótolni már nem lehet.