Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Teljesen normális,hogy viszket,próbáld meg hűteni(nem jegelni) nekem az segített.
sziasztok..azt szeretném kérdezni azoktól akik már túlestek a műtéten, hogy normális az ha eszeveszetten viszked...de tényleg nagyon nagyon nagyon....3 napja volt a műtétem és igazából tegnap este kezdődött és nagyon kellemetlen..és aki szintén ezt érezte, az mivel tudta csillapitani?válaszotokat előre is köszönöm
Ma mentem volna az egy hónapos kontrollra, még szerencse, hogy tőletek tudtam, hogy Boros doki nincs és nem feleslegesen mentem. Jó bosszús lettem volna. Viszont tettem fel friss képeket az eredményről, egy hónapos és 5 hetesről. Nyilvános, meg tudjátok nézni az eredményt. Én nagyon szeretem, jó döntés volt. :-)
Ma beszéltem én is a Boros dokival. Annyit mondott , hogy külföldön van. Kedden vagy szerdán visszahív.
Köszönöm ,hogy beengedtél a naplóba.Szerintem nagyon szép lett a szemed
Hát az nagyo szörnyű lenne.
De most ,hogy írod elképzelhető sajnos.mert tegnap hívott és azt mondta el kell utaznia haláleset miatt és családtag.Meg ,hogy még nem tudja mikor jön vissza
Hú, csak nem abban a szörnyű buszbalesetben Veronában.
Ne aggódj, a gyerekeknek tetszik! Az én kisfiam szinte ugrált örömében, hogy milyen szupi a szemed anya, és csalódott, hogy már alig fekete! :)
Oktoberben mutott dr László Zsolt
Köszönöm a bátorítást és az infókat.Voltam már műtve helyi érzéstelenítéssel 2-szer is,remélem ezt is kibírom,csak a kisfiam ne ijedjen meg tőlem.😁
Gyors és szép gyógyulást kívánok!
Arcplasztikát is megcsináltattad?
Kb mikor tudok emberek koze menni?
Nekem is a másnap volt a legszörnyűbb látvány, pedig próbáltam ülve aludni és jegeltem is.
Nálam ez hajlam, minden apró ütés bekékül.
Tegnap.. most meg iszonyatosan duzzadt. Ugy nezek ki kint akit osszevertek.
Mikor műtött dr. László Zsolt?
Sziasztok, szemhejplasztika utan meddig odemas a szem?
Sajnos Boros doki vissza monfta a keddi műtétemet,pedig testileg lelkileg felkészültem.Ma hívott ,hogy valakije meghalt a csaladba és így most nem tud műteni de ha vissza jön akkor fog hívni más időpontra.Hogy Gyógyultok lányok (fiúk)?
szia...nekem tegnap délben volt :-)én is izgultam előtte, de igy utólag elmondhatom nem kellett volna :-) az injekciózást sokan fájdalmasnak irták és ugye ki szereti azt, de nem volt kellemetlenebb mint egy átlagos szuri a fogászaton...a tűszúrást szinte nem is érezni és csak a befecskedezésnél feszül egy picinkét, de elhanyagolható szerintem ...utána semmit nem érzel.... nekem úgy 2-3 óra múlva fájdogált egy picit , de egy fájdalomcsillapitó és már el is múlt. én nagyon beödémásodtam ami még mostanra sem nagyon múlt el,és már szépen szineződök is elfele, de a szemhéjtetkó után sem angyon tudtam 2 napig emberek közé meni, úgyhogy ez ki milyen fajta kérdés....egy szó mint száz ne izgulj....hogy milyen lett azt most még igazán nehéz megállapitani, de a dokiról tényleg azinte csupa jót lehet olvasni...sok sikert
Látom Boros doktor nagyon felkapott ..nem olcsó, ahogy elnézem. :-O
Tönköl Tamás árairól tud valaki? nem találom a honlapon. Jatagán vágást csinál ő?
köszi előre is :-)
Sziasztok!
Már egy ideje olvasgatlak Benneteket és már időpontom is van Boros dokihoz, január 30-ra, felső szemhéjplasztikára. Most még nincs bennem a frász, majd csak az adott napon lesz,pont mint amikor várandós voltam.
Örülnék és megköszönném, ha bekopoghatnék azokhoz, akik már túlvannak a műtéten.
Egész arcnál félelmetes lehet a gyógyulási folyamat, biztos félnék tükörbe nézni! Néha így is félek! :)
Ki veszekszik? Talán megvédhetem magam, nem?
Hölgyeim! Nem kell szerintem itt a veszekedés. mkitti magára vette a hozzászólást. Ha jön, biztos javítja a hibáját.
Ja és egyébként tudom miről szól ez a fórum, mert nem ma regisztráltam mint TE.
Ha személyeskedni akarnék azt mondanám, hogy mindenki magából indul ki.
Soha nem írtam senkinek és senkiről rosszat.
Előbb tájékozódj és csak azután "szólj be", mert épp te tetted most ezt, és nem én.
Nem neked írta. Alul látod, hogy kinek válaszolt.