Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Cicásításról ezt találtam, cantopexia a tudományosabb neve. Ekkor a szemzugon túlmegy a varrat (csak így lehet a külső szemhéj lógásán javítani), és vmi kis szemsarki izmot is feljebb varrnak. A belül, félhold alakú vágás sokaknak jó, de vannak akiknek szomorú tekintetet ad, mert kívül "leesik " a szemhéj. De ez nagyon laikus megfogalmazás.
Szia!
Szerintem attól függ,hogy mennyire és hogy van megereszkedve.Nekem előre megmondta a doki,hogy vágni kell a külső szemzugon túl is ,mert különben a széleken továbbra is lógna.(nézd meg a képemet milyen volt).Viszont azt mondta,hogy 3-4 hónap alatt nyom nélkül fog gyógyulni a heg és semmi nem fog látszódni.
Sziasztok!
Új vagyok itt,és rengeteg hozzászólásotok van,sajnos nincs időm végigolvasni :/
Láttam itt Borost, BB-t,de nem tudom kihez érdemes menni?
Én 24 éves vagyok,nálam genetika,sajnos sminkelni se tudok rendesen,se tusvonalat húzni emiatt.
A kérdésem még annyi lenne,hogy mitől függ,mennyire jön ki a szem végéből a varrat? Mármint értitek,a bőrön :)
Mert egy másik plasztikai sebész honlapján láttam,hogy ez hiba (hegkorrekciós fülnél,nem a szemhéjplasztikánál,egy hölgynek eléggé látszódott) ,és már nem tudom kinek a publikus naplójában láttam olyan címszóval,hogy ahol a damilt kihúzták..
Elvileg semmilyen alig látható vonalnak sem kéne a szem végén, oldalt futnia,hiszen pont,hogy az egész műtétet a redőbe tervezik.
Mitől függ,hogy milyen "hosszan" vágják ki a bőrt?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
A naplómban (kopogtass) van kép a mostani állapotról.
Persze gondolom sokan vannak olyanok is, akik esztétikai okból csináltatják meg. Szerintem ez érthető is.
Nekem nem jutott volna eszembe ha nem okoz problémát...de itt a fórumon olvasgatva örülök, hogy így alakult.
Sziasztok! Egy számomra új infót hallottam, miszerint némelyik doki nem "cicásít" ....
Egy kicsit itt elvesztettem a fonalat. Hogyan lehet cicásítani, és vajon melyik doki végzi ezzel a módszerrel a műtétet?
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül vki, hogy az alsó mennyi BB -nél?viberen bejelentkezek most, de nincs pofám rákérdezni!Köszi, ha megirja valaki.
Készítettem egy önálló napló bejegyzést a saját tapasztalataim alapján a műtét utáni gyógyulásról, javaslataimról. Szerepelt már a saját napló bejegyzésemben is, de ott elvész már és talán segítség lehet az utókornak. Publikus.
Sok segítséget kaptam itt, remélem ezzel viszonozni tudom. A felhasználónevem alatt, az interaktivitásban megtaláljátok.
Elképesztően szép lett.
...és hihetetlen a gyors gyógyulás.
Ki csinalta?