Szellemlátó gyermekek (beszélgetés)
Bocsi... Csilla80 vagyok... :-)))
garda80@freemail.hu
koszike!
Tömören leírva nem az igazi, de megpróbálom:
1 éves múlt a kisfiam, és lát valakit/valamit rendszeresen a házban, próbálja nekünk megmutatni, eleinte szeretett volna odamenni hozzá, de aztán jött egy este, amikor nagyon megijedt tőle, utána napokig elkomolyodott és félelem ült az arcára, ha meglátta.
Próbálom kideríteni, mi ez, van-e teendőm, kell-e valamire figyelnem, de minden infót szeretnék összegyűjteni, hogy a nyugtalanságomat legyőzzem.
Ez durva!
És ez mit jelent?
Igen, szellemek vesznek minket körül - szerencsére, mert nélkülük bénán botorkálnánk - a gyermekek, és sok felnőtt - én is - látja.
Ez természetes velejárója az életünknek.
Mi a gond??
Igen, nekem is az volt. Ráadásul párom is melóban volt reggelig:S
Ezért írtam, hogy még egy hasonló, és azonnal szakemberhez megyek, nem érdekel mennyire kerül.
Én is azt olvastam valahol, hogy hangosan meg kell kérni, nyugodtan, hogy menjen el, mert félsz tőle, vagy adja tudtodra, hogyan tudsz segíteni, ha tudsz.
Vagy kérdezz meg ezoterikus szakembert:)
Energiagömböket fényképezni?... Írnál erről pár sort? Mik ezek az energiagömbök? Hogyhogy le lehet fényképezni?
Köszönöm!
Szia!
Eddig azt mondtam, ha léteznek, akkor sincs baj, mert eddig sem ártottak nekünk. Most, hogy ennyire megtapasztalom valaki jelenlétét, magamat is megleptem azzal, hogy nem tudom "feldolgozni", mert hiszek a lélekvándorlásban stb.
Kíváncsian várom, hogy fog-e beszélni erről a kisfiam, és mindenképpen tartani fogom magam a tanácsaidhoz, én is valahogy így képzeltem el a dolgot:)
Na ez mar tul ijeszto nekem.
Szegenyke... :-(((
Nem. Egyelőre még csak információgyűjtésnél tartok.
Ezoterikusra gondolsz, vagy pl pszichológusra?
De épp ma jutott eszembe, hogy ha nem tudok megnyugodni, (vagy ha még egy ijesztő élmény lesz, akkor azonnal) elmegyünk hármasban egy nagy becsben tarott természetgyógyászhoz, akinek tudomásom szerint vannak "kapcsolatai". Mert ha csak engem feltölt valami energiával, már nyertem vele, mert könnyebben meg tudom nyugtatni a kicsikémet, ha kell. Tudom, hogy a nyugtalanságomat ő is érzi, és ez nem jó.
További ajánlott fórumok:
- Vegetáriánus gyermekek?
- Kis gyermekek nagy mondásai
- Miskolci Mesemalom Bölcsődébe járó gyermekek anyukái - IDE!
- Megkésett fejlődésű, vagy más okból fejlesztésre járó gyermekek szüleit keresem
- Oxigénhiányosan, betegen született gyermekek szülei!
- Nehezen kezelhető gyermekek - asztrológiai elemzése (ingyen)