Szellemlátó gyermekek (beszélgetés)
Az is lehet,hogy látó a gyermek.
Meglátja,mi történt az emberekkel.
A szellem,miért lógna a csilláron,ha már egyszer meghalt?Hacsak,valamit üzenni akar?De kinek?
Lehet,szívrohamot kapnék,vagy azt hinném megőrültem.
Na en szavak nelkul maradtam... tanulmanyoztuk a ferjemmel,de... nem ertjuk...
Mindig ugyanazzal a geppel fenykepezted?
Akkor a fiam,angyalkákat lát?Mert szokott mosolyogni a semmibe:D
Számít az,hogy hívők a szüleim?Fel van szentelve a lakás?
Azt hiszem a kisfiamat már csak az én nyugtalanságom ébreszti fel néha.
Nem tudom eldönteni, hogy én azért érzem-e a vendéget, mert már tudom, hogy ott van, vagy mert egyébként is megérezném...
A szellemeket azt hiszem megérzem, mert mikor pocakos voltam, pihentem a nappaliban a fotelban, elkalandoztak a gondolataim valahová, aztán kizökkentett egy érzés, hogy az apósom (aki már 25 éve elment és sosem ismertem!) néz a szemközti fal mellől a plafontól nem messze. Nem néztem fel, mert nem volt látható, és semmilyen félelemérzet nem volt bennem, tudtam, éreztem, hogy ő jött el megnézni az unokája anyukáját/férje feleségét, igazából halványan mosolyogtam belül ezen a megérzésen, azóta is szép emlék, akármilyen hülyén hangzik.
Értem!
Telefonnal gondoltam,hogy megpróbálom,de nem ma:D
átküldtem neked is.
megfigyeltem hogy vakuval kell fényképezni mert a fény visszaverődik róluk. vmi lámpa égett mikor fényképeztem.
Ígértem konkrét nappali eseteket:
- késő du-i levegőzés előtt nyafi, már adom a szandit a kisfiamra, a nappaliban ülünk a széken az ajtó mellett, "nyávog" az ölemben, nyugtatom, hogy már mindjárt kinnt is vagyunk, aztán egyszercsak az ajtó felé mered, nyafi abbamaradt, elkomolyodott és fordította a fejem az ajtó felé
- nappaliban kora du. a kanapén feküdtem hanyatt, rajtam a kisfiam, hancúroztunk, hangosan kacagott sokat sokat, nagyon jó volt, aztán egyszercsak abbamaradt a nevetés, megint a komolyság jött és nézett a kanapé és a fotel karfa közötti kis helyre, és fordította oda a fejem, hogy nézzem én is...
Oké.
Csak már annyira figyelek, hogy szorongok tőle:S Ez pedig a kisfiamnak egyáltalán nem jó, meg persze nekem se...
Ez nagyon elgondolkodtató...
Szellem és őrangyal között van különbség?
Ezek angyalok?
Jók és nem bánatnak?
Ha ennyire ijeszto,akkor inkabb holnap nezem meg... :-(((
Nem akarok remalmokat...:-(((
Meg!
Ezt este fényképezted?
Nagyon megijedtem!
Jajjjjjjjjjjjjj!!! EGES!!!!!!!!!
Ezt privatban akartam...
További ajánlott fórumok:
- Vegetáriánus gyermekek?
- Kis gyermekek nagy mondásai
- Miskolci Mesemalom Bölcsődébe járó gyermekek anyukái - IDE!
- Megkésett fejlődésű, vagy más okból fejlesztésre járó gyermekek szüleit keresem
- Oxigénhiányosan, betegen született gyermekek szülei!
- Nehezen kezelhető gyermekek - asztrológiai elemzése (ingyen)