Szellemlátó gyermekek (beszélgetés)
Jaj Istenkem... te tuzet jartal en meg horgaszni kuldtelek... vmit jol osszekuszaltam... bocsanat.
En is kiprobalnam a tuzonjarast,az tuti,de csak a parommal egyutt.
A kersztot nalunk a fenybol jovo udvozlesenek nevezzuk. Nekem kell odamennem ahol a baba van, hogy megszokott kornyezetben legyen. Eloszor a hozzatartozokkal idezunk meg egy angyalt. A baba a masik szobaban van. A gyermek kereszteleset sajnos nem lathatjatok mert az csak kettonkre tatrozik. Az biztos hogy konnyebb elete lesz. Mi nem mondunk ilyen szornyusegeket hogy bunben szettel bunben fogsz meghalni. Nem veletlenul uvoltenek a paptol a gyerekek. Ok meg tisztak es a keresztet szinte beleegetik a homlokaba a szo magiajaval. Raadasul forditva ami nem eppen jot jelent. Ha keresztet vetsz ott is
megnezheted az aranyokat hogy forditva teszed magadra.....
Sziasztok!
Hogy vagy? Jol emlekszem,hogy halaszni voltal? Milyen volt?
Sziasztok!
Végigolvastam a fórumot, és nagyon érdekes dolgok történnek veletek. Kutattam az emlékeimben, de semmit nem találtam, ami földöntúli élménynek mondható, igy sztem vagy elfelejtettem, vagy sosem történt velem semmi. Az azonban biztos, hogy mindig is nagyon- nagyon féltem az ilyen dolgoktól, és nagyon örülök neki, hogy van köztetek olyan, aki szakavatott a témában, és sikerült megnyugodnom, hogy ha esetleg valami történik ne kapjak azonnal sikítófrászt. Persze ez még nem garancia arra, hogy nem tör ki a frász...
Viszont sikerült elérnetek, hogy figyeljem a kisfiam minden ilyen reakcióját. Ma is szopiból felnézve az ajtó felé mutogatott, és magyarázott ezerrel. Ezt szinte minden este szokta csinálni. Most akkor kezdjek gyanakodni, hogy valaki máshoz beszél, és nem csak a külső zajokra figyel fel, mint ahogy én azt gondolom?
Én el is teszem magam holnapra.
Megpróbálok pozitívan nekiindulni az éjszakának és kipihenni a tegnapit, nagyon nem vagyok toppon.
Holnap jövök, szépséges álmokat és szép napot holnapra mindenkinek!
Én úgy érzem, még kicsi ehhez, mármint hogy nem értené, mit szeretnék, mert az egyszerűbb kéréseket is csak most kezdi érteni a mindennapi életből.
De nem felejtem, és ha hosszabb távú lesz a dolog, kipróbálom mindenképpen.
Nagyon érdekes amit írsz.
Hol kell gyertyát gyújtani?
Akkor is hallgatni fog rám a kóbor lélek, ha nem a hazautat keresi nálam/nálunk?
Lehet megpróbálom ezt, mert gondolom egy őrangyal nem foglalkozna ezzel, ha pedig kóbor lélek, akkor megszabadulunk.
Elképzelhető,hogy karácsonykor akasztotta fel magát az ember,és azért látta.
Nem biztos,hogy attól ment tönkre az életük.Vviszont,ha sorozatos "véletlen" balesetek érik az ott lakókat,akkor elképzelhetőbb,hogy valaki nagyon nem látja Őket szívesen abban a házban.
Szoktam nézni éjszakánként a Reality tévén a Szellem a házban sorozatot-ott láttam hasonlókat.
Én sem hiszek a véletlenekben:)
Írtad, hogy beszélgetsz az őrangyaloddal, elárulod, hogy hogyan teszed?
Szia!
Köszi hogy leírtad:)
Sajnos én is.
És ezáltal a kisfiam is:(
Pedig mire lefeküdtem, sokat "javult" az állapotom.
Szia!
Én sem kereszteltem meg,de miért ne segítene?
Szia!:)
Oké:)
Én ma nem sokáig, itthon van a párom (hip hip hurrá:D) és ilyenkor nem éjszakázok:)
Milyen a régi ősi hagyomány szerinti keresztelés?
Akartam is már kérdezni, hogy szerintetek segítene-e, ha megkeresztelnénk a fiunkat (eddig anyagi okok miatt halasztgattuk:S)?
Jó estét!
Még csak pár percet vagyok, még hátravan a fürdetés és altatás, elhúzódott a délutáni alvás (az éjszaka elég car volt:S) és ilyenkor tolódik minden.
Elkezdek visszaolvasni, aztán tente után jövök.
Értem.Ez megmagyarázza a mindenappi kedélyállapotomat.
Most elutazunk két hétre-nyaralni.
Muszáj feltöltődnöm,mert már hosszú ideje nem mozdultam ki-a napi bevásárlások,stb-től eltekintve.
További ajánlott fórumok:
- Vegetáriánus gyermekek?
- Kis gyermekek nagy mondásai
- Miskolci Mesemalom Bölcsődébe járó gyermekek anyukái - IDE!
- Megkésett fejlődésű, vagy más okból fejlesztésre járó gyermekek szüleit keresem
- Oxigénhiányosan, betegen született gyermekek szülei!
- Nehezen kezelhető gyermekek - asztrológiai elemzése (ingyen)