Szekszárdi babavárók (beszélgetés)
A babakoktéltól félek. Árthat a babának ha belekakil a vízbe és benyeli utána.
Most találtam homeopátiás koktélt azzal próbálkozom. Kíváncsi vagyok hogy használ-e valamit. De tényleg úgy van hogy ha még nincs kész a születésre a baba akkor aztán lehet koktél és szex és fűszeres is, nem használ semmi. Sajnos!
Mi az a bábakoktél?
Ha egy ujjnyira nyitva vagyok,a szex nem árthat?
Én fél 1-re megyek NST-re.
Az én esetemben minden fajta indítás káros....kivéve a szexet.:D
De ezek közül bármelyik is csak akkor használ, ha már a méhszáj kellően érett és amúgy is hamarosan beindulna magától a folyamat.
Ha hallasz ilyent szólj nekem is,engem is érdekel.:)
Amúgy 1ujjnyira nyitott méhszájjal az utolsó hétben lehet kádban fürödni?Nagyon vágyom rá,mert a 6.héten eltiltottak tőle/akkor volt egy kis barnázás/.
Sziasztok!
Tud valaki hatásos és veszélytelen szülésindító módszert? Lehetőleg olyant ami már bevált valakinél és nem lett baja se a babának se neki.
Köszi előre is.
:)
Sziasztok!!!
Hogy vagytok?
Jön valaki holnap nst-re?
Sziasztok!
Rég jártam erre. Ahogy olvasom már mindenki nagyon várja a végét, aki még nincs túl a szülésen.
Hát már én is, mert különben be kell feküdnöm és azt nagyon nem szeretném.
Drukkolok mindenkinek a gyors és könnyű szüléshez.
Hát ma nekem sem volt semmi, csak pár fájdalommentes keményedés.
De tegnap óta lenyugodtam.
Bár már fogalmam sincs hogy fér el bennem ez a gyermek... Az egész hasam kitölti, minden mozdulata fáj.
Jó nekik,lassan már otthon lesznek külön-külön.:)
De tényleg ne felejts itt.:)
Nagyon jól elvan a picur bent.Még horgászni is voltunk apával,egész nap fent voltam,de semmi.Ma még fájás sem volt. Éjjel ébredtem arra 2x hogy leszakad a hátam,de amúgy semmi..
Na ezt Berivel is megbeszéltük, aztán csak itthon hagyott. :D
De én szívesen viszek akárkit.:D
Akkor nálatok sincs komolyabb jel.Nekem is csak a jóslók vannak,ma főleg délután voltak.Na meg ez a fájdalom a szeméremcsontnál,a derekamban,meg a hátamnál...Ami változás,hogy a csípőcsontom is fáj már.
Ha mennétek szülni a napokban,vigyetek engem is,jó?:)
Megvagyok, azt leszámítva,hogy ma valahogy nem tudok ülni. Olyan fura érzés, nem tudom.
A délelőtt folyamán volt még pár húzósabb jóslóm, aztán délután semmi.
Most, mivel nincs jobb dolgom, betettem holnapra a húst sülni...
Ma töltöttem a 38. hetet. Túl jól érzem magam, bár két gyerek mellett máshogy nem is lehet.. Frissen, fitten! Ha lepihenek, néha érzem a derekam. A keményedések, amióta több időt szánok a pihenésre elmúltak, mintha nem is szülés előtt állnék..
Egyenlőre pihenő stádiumban vagyok, most nagyon is jól érzem magam, két-három hét kell, hogy az elmúlt hónapok strapáját kipihenjem, mert a pihenés az, amiből a legkevesebb jutott nekem mostanában.
Még nem szeretnék szülni, két hét pihenést kitűztem magamnak..
Az oviba beszoktatás című kérdésen is túlléptem, kizárt, hogy beszokik a lányom, mire megszületik a fiam. Csütörtökön vittük vissza a dokihoz, hétfőn elvileg mehet, mert meggyógyult, de megint náthás és piros a torka, sikeresen összeszedett valamit a rendelőben..
Veletek mi újság?
Eperlevél! Te is jól vagy??
Ezt a szép őszi időt ki kell használni!
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Valakinél biztató jelek?
Egyben...minden elmúlt reggelre...Már nagyon kivagyok. Nem tudom mire vár még ez a kiscsaj. Minden el van rendezve és most már az lenne a legjobb több szempontból is, ha végre elindulna kifelé.
Most türelemre tanít biztos...
Bíztató jelek.
Ez a fájdalom a szeméremcsontban nagyon rossz..Jó lesz ha már nem fog fájni,nagyon nem szeretem. De a babáért bármit kibírunk.:)
Berhukrinak nagy gratula!!!
De szeretnék már én is babázni.
Hogy vagytok?
Sziasztok!
Rég jártam errefelé, de mostanában gyakrabban benézek, hisz több baba is várható!
És meg is érkezett az első: Berhukriéknak nagy gratula!
Eperlevél, Mzsuka, B-zs: kitartást!