Szekszárdi babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Csatlakozom Katka85-höz, én is a Vargánál szültem, szakmailag és emberileg is őt tartom a legjobbnak. Igaz, hogy elfoglalt, de amikor szükség volt rá, mindig ott volt, pedig nem volt komplikációmentes a terhességem. Nagyon kedves, segítőkész, türelmes, lelkiismeretes, és tényleg nem a pénzre megy. Akkor lesz pozitív élmény a szülés, ha olyan orvost választunk, akiben megbízunk. Persze mindenkinek más a szimpatikus. Egyébként a Komáromi és a Kovács dokikról is nagyon jókat hallottam.
Én a Komárominál szültem másfél éve, és csak jókat tudok mondani róla! Nagyon rendes, alapos, jófej, ha újra terhes leszek, újra őt választom!
nem tudom, mennyi mennyibe kerül nála a terhesgondozás, mert nem mostanában voltam nála. :)
Szia!
Köszönöm a kimerítő választ.
Sajnos a "kifogós" eset nekem nem jó,mert csak pár órát leszek Szekszárdon,így célirányosan kell keresnem.Remélem azért találok.
A Neobaby bababoltban (Szt. István tér) vannak kismamaruhák is, elég jók, de drágák. Itt egyébként mindent megtalálsz, ami kellhet a babázáshoz, de minden drága.
Kismamaruhát még talán a C&A-ban lehet venni célirányosan, a többi helyen (turik, kínai, stb.) inkább ki kell fogni.
Bababolt van még fent a Széchenyi úton, a főiskolán túl, valamivel talán olcsóbb, mint a Neobaby, és itt is elég jó a választék. És van még a Korzó áruházban egy üzlet (ha megvan még...), szintén horribilis árakkal. Babaruhát egyébként szupereket lehet turizni az Angexben (Skála mögött) és a lefedett patakon, a játékbolt mellett.
De talán jön valaki, aki többet tud. :)
Sziasztok!
Ha valaki még benéz és tud nekem segíteni,megköszönnén.Szekszárdi kismamaruha bolt/turi érdekelne,esetleg bababolt,ahova érdemes benézni.
Köszi!
Az attól is függ kinél szülsz... Van olyan doki, aki megmondja a tarifát kerek perec.
Én a Vargánál szültem. 9szer voltam magán rendelésen terhesség alatt, ami 6ezer /alkalom volt, de egy alkalom kb 30-40 perc volt és gyönyörű uh videóink és képeink (3D,4D) vannak CD_n minden alkalomról. Én megkérdeztem tőle mennyi a szülés. Ü azt mondta, h ha adok, adok, ha nem nem. Hozzá jártam végig, és ott hagytam már eleget. Én 20at adtam és így teljesen jó volt. Ja és ő nem kér a 6 hetes vizsgálatért pénzt, és soronkívül bemehettem.
Szia!
Én annyit tudok, hogy a terhesgondozásért fizetett összeg tízszeresét szokták kérni/adni.
Szerintem a legtisztább, ha megkérdezed a dokidat.
Sziasztok!
Nem tudom még olvasgatja-e valaki ezt a fórumot...az érdekelne, hogy Szekszárdon kb. mennyibe kerül a szülés ha fogadott orvosod van. Én nem kérdeztem rá a tarifára, de 30.000-et gondoltam. Szerintetek az kevés?
Elsőre nem sikerült, de most ismét megpróbélom!
Köszönöm szépen!
Gábriel Taxi: 74/414-444
6x5 Taxi: 74/555-555
Nagyon szépen köszönöm, igen már érdeklődtem taxi ügyben, hogy van-e taxiállomás.
Igen, ez lesz a megoldás!
Bár Szekszárdon nincs távolság, azért hordozóval, gyalog elég messze van a buszpályaudvar az Arany János utcától.
Itt nézz szét:
Viszont a taxi általában 500 Ft körüli áron elvisz városon belül.
Sziasztok!
Én már nem várok babát, 5 hónapos a kislányom.
Más ügyben szeretném a segítségeteket kérni!!
Szekszárdra kell utaznia a Férjemnek és szeretnénk elkísérni.
Volánbusszal mennénk, de nem tudom melyik utcában van az autóállomás, így nem tudom megnézni az útvonal tervezőben, hogy messze esik -e az Arany János utcától.
Nem mindegy, hogy babahordozóval mekkora utat kell megtennünk az állomástól, mert a Népligeti pályaudvarra autóval megyünk ki, onnan utaznánk busszal.
Tudnátok segíteni???
Láttam írtatok az Imre dokival kapcsolatos tapasztalatokról Én is a rossz oldalt erősítem.
2009 májusában 4 pozitív teszttel a hátam mögött elmentem hozzá, mert sokan ajánlották. Ő uh-t csinált és azt mondta ő nem lát semmit,de ha mégis menjek vissza 1 hét múlva, és adott egy papírt, amiről mint kiderült az volt rajta latinul, hogy 8 hetes terhesség, petezsák, stb...
1 héttel később hajnalban vérezni kezdtem, és irány a kórház, ahol elmondtam mi van/volt. Befektettek méhenkívüli gyanúval, mivel tuti volt a terhesség a magas HCG miatt is. Az Imre vizitkor jött, de még a fejét is elfordította, pedig nem ezt vártam volna, mikor 1 héttel előtte ő küldött el engem.
A végén 10 napig voltam bent fogadott doki nélkül, de jó kezekbe kerültem, a Vargához. Mint kiderült ugye volt baba, de a nagyobb baj az endometriózis volt, és a Varga azt is rendbe szedte.
Azóta van egy egészséges 22 hós kislányom, aki a Vargánál született....
Sose féltem a nődokiktól szerencsére. :)
Én csak azt várom el, hogy ha esetleg baj van, akkor kezeljen ki normálisan, ne csak hasraütés szerűen írjon egy gyógyszert. Mert az a doki, akinél voltam, ezt csinálta. A rákszűrésről semmilyen papírt nem kaptam, csak annyi mondott, hogy p2 és a kenetben láttak fehérvérsejteket, ez ugye gyulladást jelzett és gombás fertőzésre való kúpot adott, pedig semmilyen tünetem nem volt.
Sajnálom, ami a húgoddal és anyukáddal történt :-((
Szerintem azért a szekszárdi dokik többsége lelkiismeretes, nem kell félni ;-)
A történeteitekből úgy veszem ki, hogy itt a legtöbb orvos magasról tesz arra, hogy 2 életért felelős (még akkor is, ha fogadott doki). Nekik pontosan tudniuk kellene a dolgukat, nem pedig csak találgatni. Sajnos, ez életekbe is kerül(het). Megdöbbentő és undorító. Nekik csak egy sz@r nap a kórházban, míg másoknak az élete megy tönkre, mert 9 hónapig dédelgeti a magzatát és vigyáz rá a pocakjában, erre meg...
Bár a hugim nem Szd-on született, hanem egy sokkal nagyobb városban, majdnem ő is és Anya is ottmaradtak a szülőágyon. :S Mert az orvos elcseszte...Tesókám agyvérzést kapott, a nyakán volt a köldökzsinór és oxigénhiányos állapotban volt, Anyának meg szétszakadt a méhe...Alig tudták megmenteni Őket és azt sem tudták, hogy egyáltalán normális lesz-e a testvérem... Szerencsére semmi nem maradt vissza ezekből a dolgokból, mára gyönyörű 20 éves lánnyá cseperedett, de még belegondolni is őrjítő, hogy mi minden történhetett volna...
Van.
Ergonom, hétfő 16-18 óra (de igazából van, hogy már délelőttől rendel estig)
Elképedve olvasom itt, hogy micsoda nődokik vannak itt Szd-on. :(
Már régebben ajánlottak pár dokit a jobb fajtából, de nem hozzájuk mentem. Jól bele választottam, nekem nem volt megfelelő a hozzá(m)állása.
Dr. kovács Gábornak van magánrendelése? Nem akarnék az sztk-s nőgyógyra menni. köszi.