Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Székesfehérvári kórház szülészete fórum

Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)

❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯
332. azure_
2009. szept. 22. 09:24

Látom Neked sem volt túl jó éjszakád...

Valami energiabombára lenne szükségünk talán. :)

Én még tengek-lengek bár lezuhiztam, hajat mostam.

Jó vendégvárást Nektek! Bizti jó délutánotok lesz! :)

331. pemete
2009. szept. 22. 08:45

Szép reggelt neked is:)

Akkor éjjel megint nem unatkoztál, szegényke:(

330. azure_
2009. szept. 22. 07:39

Mi anno 5 éve úgy indultunk el a lakáskereséssel, hogy beköltözünk egy emeletesbe. Keresgéltünk ezerrel, egy szempont volt: ne panel legyen hanem tégla. Elkeserítő árakkal találkoztunk még elkeserítőbb helyen, mikor megláttam a hirdetést, hogy kis ház eladó pétfürdőn. Mindenki lebeszélt fel se hívjuk mert úgysem tudjuk megvenni. (pénzünk nem volt csak a nagymama lakása amit leterhelhettünk) Addig nyaggattam Gábort míg felhívta, kijöttünk, megnéztük és árban hasonló volt mint a 1,5-2 szobás tégla gettó lakások...

1500 m2 udvar, szóval szerelem első látásra. Azóta imádjuk és nem bántuk meg!!! Nincs párja az biztos.

Mi nem vagyunk nagy kertművelők és állattartók, úgyhogy parkosítunk, kutyázunk, macskázunk de hát ez így van jól. :)

Szurkolok Nektek, hogy egyszer csak megjöjjön álmaitok háza!!! :)

Ja, egyébként jóreggelt!

Túlvagyok egy pisilős éjszakán. Fél órás periódusokban pisiltem hajnali 1 után. Nem volt semmi.

Ma megyünk Nst-re valamikor. Azért még bekukkantok! :)

329. pemete
2009. szept. 21. 21:50

Nem baj én értettem:)

Már alig várom, hogy mi is családiházba menjünk, és lehessen mégegy kuttyunk!

328. azure_
2009. szept. 21. 20:07
azt akartam írni, hogy semmiképpen nem veszélyezteti. Csak nem úgy írtam ahogy gondoltam. :)
327. azure_
2009. szept. 21. 19:51
Nagyon sokat olvastam már a rotikról. Gábort pedig nagyon intenzíven kellett győzködnöm, pont azok miatt a dolgok miatt amit leírtál. A lényeg, hogy a gyerekünket semmiképpen veszélyezteti. Akkor lehet bármilyen szerelem a kutya iránt mennie kell. Ezt megelőzvén tényleg nagyon nagy odafigyelést igényel. Főként azért mert féltékeny is a drágám. Kutyára, macskára mindegy. Szóval Runcikánkhoz szoktatni kell erőteljesen.
326. pemete
2009. szept. 21. 19:40
Bocs, hogy sok a hiba, de kezd behalni a lapitopi billentyűzete, és úgy kell ütni, mint a régi írógépeket...
325. pemete
2009. szept. 21. 19:39
A rotit mindenképp meg kell nevelni, mert belőle azért mégiscsak egy 60 kiló nálatok jóval erősebb jószág lesz! Nem akarok okoskodni, félre ne érts, tényleg!!! De mikor hazahozzátok majd Runcikát (annyira tetszik ez név:)), akkor egyből mutassátok be az ebeknek, had nyalják meg a lábát, és lehetőleg sokszor engedd a közelée őket, és nagyon figyeld a viselkedésüket! Mi is így tettünk a Sefonál, és azelső morgásra, vagy bármilyen agresszív fellépésre a gyerek felé ment volna a háztól. Tudom kegyetlen dolog ez, de muszáj. Ha egy kutyának nem jó az idegrendszere,nem szereti a gyerekeket, esetleg fél tőlük, akkornem szabad gyerek mellett tartani, mert abból könnyen baj lehet. Szóval legyetek rásen, lessétek a kuttyokat. Biztos minden rendben lesz, de az ördög ugye sohasem alszik, úgyhogy vigyázni kell, és folyamatosan összeszoktatni őket. Mondom ezt én, aki rajong a kutyájáért, és asíve szakadna meg, ha el kéne adni a kutyát. De megtenném, ha arról lenne szó,hogy veszélyezteti a gyerekemet.
324. azure_
2009. szept. 21. 15:47

De édes! :)

Mi nem fogjuk őket szigorúan, tudom ez nagy baj, de nem vagyunk mi igazi kutyatartók. Nálunk a macsekok is lógnak az ajtón annyira be akarnak jönni. Agyon vannak szeretgetve mindnyájan.

Tegnap pl. lábamnál a két kutya, a hintán mellettem a két macska. Kis hülyék. :)

Talán a kutyasuli segít majd valamit a helyzeten...

323. pemete
2009. szept. 21. 13:08
Nálunk nagyon szigorúan van fogva az eb, bár én vagyok az engedékenyebb. Mikor apánk elmeg dolgozni, utána a kutya odabújik a helyére:DD
322. azure_
2009. szept. 21. 12:59
én vagyok neki is az anyukája. :) ezért nagyon szófogatlan velem, úgy, mint Bosco. De ha bújni kell vagy leszidást kapnak akkor az én "szoknyám" alá bújnak... :)
321. pemete
2009. szept. 21. 12:45
Igen, olvastam! Szerintem érezte, hogy fájdalmaid vannak. A kutyák megérzik ezt! Úgy látszik, hogy nagyon szeret téged, nagyon ragaszkodik hozzád az a kutya, ha így érzi, hogy neked fáj valamid!
320. azure_ (válaszként erre: 319. - Pemete)
2009. szept. 21. 12:04

:) Én is megpuszilom. Mármint a kutyát! :))))) Imádom azt a kis szarost!!! :)

Próbálkozunk a hívással, vasárnap nem lenne rossz elvinni. A szerda ugrott mert elvileg jön a gardrób szekrényünk végre!

Runcikám ma aktívabb. Most ettem egy tányér levest. Van is örömtánc ottbent. :)

Olvatad, hogy Fifike mit csinált tegnap este? Szerinted?

319. pemete
2009. szept. 21. 11:56
Próbáld meg felhívni akkor a kutyasulit te, bár nem biztos, hogy felveszi a Gabi, attól függ, hogy épp hol van, mit csinál. Persze visszahívni nem fog, nála nem szokás:S A modora nem mindig a legjobb, de nagyon normális egyébként, és nagyon jó szakember, nagyon ért a kutyákhoz, és nagyon szereti is őket. Úgyhogy ne lepődj majd meg nagyon ha esetleg megpuszilja a kutyát amikor viszitek:DDD
318. pemete
2009. szept. 21. 11:55
Hát én is nagyon meg fogom nézni, hogy hová adom oda a kutyát! Olyannak nem adom aki harcoltatná, meg ilyen hülyeségek, mert megszakadna érte a szívem:(
317. azure_
2009. szept. 21. 10:41

Kiskutyák!!! :) De jó!

A világ összes kutyiját befogadnám magunkhoz ha lehetne.... De hát nem lehet. Gábor tiltakozott is rendesen a roti miatt is, tegnap meg egy délelőtt elszívott egy egész doboz cigit olyan ideges volt, hogy Bosco beteg volt.

Remélem találsz a kutyiknak jó és szerető gazdit. (nagyon nehéz)

Fifike év elején idekölykedzett nekünk 8-at. Hát ne tudd meg mennyit sírtam amikor vitték el őket. Persze még szerződést is írunk!! :) Pedig nem fajta kutyik voltak. Utána meg érdeklődgettem utánuk és szerintem hülyének néztek.

Azóta Fifikénk ivartalanítva van mert évente kétszer nyolc kutya nem biztos, hogy jót tett volna nekünk...

316. azure_
2009. szept. 21. 10:26

Megvagyok. :) Már itthon vagyok egy ideje de csak jövök megyek. Külök a hintára, bejövök. Szóval uncsizok. :)

A fájásokról már mindenki mást mond és pont azért tartottam tőle, hogy nehogy ne vegyem észre mert én nagy dologra gondoltam először. Most is görcsölgetek, folyamatosan fáj a hasam alja de lassan már semmiről nem veszek tudomást. :)) Várom már nagyon, hogy végre ott legyünk a küszöbön... Elvileg max. két hét. Ezzel vígasztalom magam.

Fotót és értesítést küldök, mindjárt átdobom a számomat. :)) Meg Gábort is megkértem, hogy itt a fórumon is írjon a csajoknak. Az októberieknél meg itt vagyok "aktív" ezt ő is tudja, úgyhogy tuti szólni fog. :) Képet nem hiszem tud feltölteni az majd utólag lesz. De az mms nem rossz ötlet.

Gábor még mindig nem hívta fel a kutyasulit. Lehet rám marad. Ez van. Nekem fontosabb. :)

315. pemete
2009. szept. 21. 10:13

Látom Vera, már nagyon várod a jeleket:)

Nekem akkor kezdődött, mikor nst-n voltam a kórházban, elkezdtem mérni a fájások között az időt, és pontosan 10 perc telt el mindig. Nem szóltam senkinek egy szót sem ott, nehogy ott tartsanak, csak a páromat hívtam fel, hogy úgy készüljön, hogy ma apa lesz. Nagyon kis fájások voltak az első jópár órában, mint egy-egy lájtos menstruációs görcs. Ez volt délben, aztán olyan este 8 felé, hasmenésem lett, kb 6szor voltam wc-n, utána már kezdett egyre jobban fájni, és 8 percenként jöttek a fájások. A kutyasétáltatás alatt már meg kellett állnom, mikor jött a fájás, de még mindig bőven elviselhető volt, semmi vészes. Aztán este fél 11-kor indultunk be a kórházba 3-5 perces fájásokkal, és reggel 6-ra lett meg a gyerek, de ezt gondolom már olvastad. Szóval előszörre ne valami borzalmas fájásokat képzelj el, hanem csak ilyen lájtos mensiszerű görcsöcskéket, amik szabályosan jönnek.

Hű majd ha végeztél a védőnőnél remélem jössz, mert el szeretném küldeni neked a számom priviben, és nagyon-nagyon szeretném, ha küldenél majd egy fotót mms-ben, Runcikáról,mikor megszületett:)

314. pemete
2009. szept. 21. 09:42
Itt nálunk napi 300 forint lenne a térítési dÍj, ami nem is vészes, de ez a nyitvatartás egy vicc! Mi az, hogy 6-tól 16-ig???
313. 0f8333367d (válaszként erre: 312. - Pemete)
2009. szept. 21. 09:32

Sajnos az igaz,hogy telítettek a bölcsik,még a helyi lakcímkártyával,munkahelyigazolással is nehéz helyet találni!

Ha lenne egy nagy családi házunk(de nincs sajnos),akkor én biztosan családi napközit alakítanák ki,mert egyre jobban erre lenne igény!

Természetesen megfelelő áron,igaz az ovi így is kb. 10ezer 1 hónapra.Ó,és állami!

312. pemete
2009. szept. 21. 09:24
Az a baj, hogy oda valószínűleg nem veszik fel, mert Fehérváron már lassan ott tartanak, hogy születése előtt be kell íratni a gyereket a bölcsibe, hogy legyen helye:S Meg mivel nem ott lakunk, ezért sem vennék fel, pedig hidd el szívesebben vinném oda:(
311. 0f8333367d (válaszként erre: 310. - Pemete)
2009. szept. 21. 09:19
Bocsi,hogy megszólítalak,de ha Fehérvárra hozod a bölcsibe,akkor a Szedresen fél 5, 5óráig is vannak gyerekek.Az udvaron kint vannak abban az időben,szoktuk látni őket,ha jövünk haza az oviból!
310. pemete
2009. szept. 21. 09:10

Szép reggelt mindenkinek!

Először felhívom inkább a bölcsit mégis, hogy mégegyszer rákérdezzek a nyitvatartásra, mert ha tényleg max 4-ig vannak, akkor teljesen feleslegesen keresgélek munkát, nem tudnék elmenni dolgozni, nincs aki elhozza a gyereket...

309. pemete
2009. szept. 20. 20:18
Mi jól vagyunk. Holnap beadom az önéletrajzomat egy fehérvári céghez, aztán majd meglátjuk, addig is beiratom a gyereket a bölcsibe, és meglátjuk mi lesz.
308. azure_
2009. szept. 20. 19:40
Dolgozol? Nem úgy volt, hogy két hét?
307. azure_
2009. szept. 20. 19:39

Mi jól vagyunk, még mindig egyben, bár jönnek szépen a jelek, talán néhány nap és szülünk. Kivártuk a dokit és a szülésznőt. :)

Holnaptól már van a Blaskó úgyhogy nála szülünk.

Aztán lehet nem jól érzem de már így is csak 11 napunk van hátra, szóval két hét és láthatom a kisfiamat!!! :)

2009. szept. 20. 19:07

sziasztok lányok:))

bocs, hogy nem voltam, de tegnap doki volt, azután pedig végre vettünk jó kis kismama cuccokat

hogy vagytok?

Bogi? Danus?

Vera?

Blaskó doki visszajött szabiról:)))

még a jövő héten dolgozom...:(

de már tényleg nem sokáig!

305. azure_
2009. szept. 20. 18:22

Sziasztok!

Olyan szar napom volt, hogy az csak na. Inkább kint voltam az udvaron és a gondolataimat rendezgettem, már amennyire hagyták. :)

Bosco nagyon beteg lett rossz volt nézni ahogy szenved. Reggel állatorvost hajtottunk majd egész délutánig érte aggódtunk. Azt hittem elveszítjük...

Remélem Nektek jobb napotok volt!!! :)

Holnap már Íriszke is jön?!

304. pemete
2009. szept. 20. 17:42

Helló! Sehol senki???

Mi most értünk haza, hulla vagyok...

303. pemete
2009. szept. 19. 18:56
Jól van, de holnap is lesz szerintem. Szerdán általában 5-től szokott lenni egyébként!
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook