Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Székesfehérvári kórház szülészete fórum

Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)

❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯
212. azure_ (válaszként erre: 210. - F65231edcb)
2009. szept. 13. 20:18

Én Veronika vagyok. Vera, Verus, Veri, Veronka :) Kinek hogy tetszik. Itt a fórumon meg azure. :) Már ahhoz is kezdek hozzászokni. :)

Jól vagyunk szerencsére. Minden fájdalom elmúlt, csak éjszaka fáj egy kicsit a derekam, de ez már ilyenkor természetes.

Ti hogy vagytok a kisbabával? Én kb. ilyenkor kezdtem érezni, hogy mozog, bár akkor már feküdtem, szóval könnyebb volt. Olvastam a naplódban, hogy úgy érzed lehet a baba mocorog. Szerinem jól érzed, csak most még annyira piciket mozdul, hogy a mindennapi teendők mellett az ember nehezen veszi észre. De ha pihensz és nyugalmi állapotban vagy akkor nagyon jól lehet érezni. :)

211. pemete
2009. szept. 13. 20:16

Az út nagyon hosszú volt, de jól éreztük magunkat:)

Szegény Danuson most meg kijött valami kiütésszerű, olyan mintha pattanás lenne, vagy inkább csak valami hasonló, tele van a lábszára a mellkasa, a nyaka, meg a keze:S

2009. szept. 13. 19:46

szia:)

ne haragudj, de megkérdezhetem a keresztneved?

könnyebb lenne beszélgetni:)

igen, olvastam Encit

nagyon pici a baba, de reméljük minden rendben lesz vele és szépen megerősödik:))

ti hogy vagytok Martinnal?

igen, nemsokára szabi majd táppénz és sokkal többet leszek:))

209. azure_ (válaszként erre: 208. - F65231edcb)
2009. szept. 13. 19:39

Szia! :) Már hiányoltalak. Na de lejár a munka és gondolom többet leszel Te is.

Nálunk minden oké. Az októberi fórumon két baba már megérkezett, mindkettő koraszüléssel, az egyik 1450 grammal... Kicsit szomorka is lettem ez miatt.

Szerencsére nekünk már ilyen félnivalónk nincsen, hiszen a 38. hetet gyűrjük. Remélem hamarosan mi is babázunk!!! :)

Jó munkát a jövő hétre! Majd azért jelentkezz! :)

2009. szept. 13. 18:41

sziasztok lányok!

hogy vagytok?

olyan régen voltam itt és sajnálom, mert szeretek veletek beszélgetni, csak a munkahelyemről lassan megyek táppénzre és a betanítás folyik, este meg sokszor nincs időm és erőm, fórumozni, csak megírom a naplómat.

Danus?

milyen volt az út Pécsre Bogi?

és te/ti hogy vagytok Azure?

207. azure_ (válaszként erre: 206. - Pemete)
2009. szept. 13. 11:43
Imádom azt a várost! Jó hosszú utatok lesz! Álljatok valahol meg aztán hajrá romantika!! :)
206. pemete
2009. szept. 13. 11:03
Mi visszük Öcsémet Pécsre vissza a suliba. Jó kis program mi? De hazafelé legalább már csak édes kettesben leszünk, és remélem romantikázunk majd egy kicsikét!
205. azure_ (válaszként erre: 204. - Pemete)
2009. szept. 13. 10:30

:) Tárgytalan. Vettem egy kis aszalt gyümölcsöt, beszélgetttünk az ismerős árusokkal aztán irány haza. Este már nem volt kedvem visszamenni Charlie koncertre.

Ma kutya egy napom van. Hiszti, rosszkedv, erőtlenség. Minden.

Megyek és nekiállok az ebédnek. Nagy nehezen eldőlt mi legyen. :)

Ti mi jót csináltok?

204. pemete
2009. szept. 13. 09:44
Na milyen volt Berhidán?
203. azure_
2009. szept. 12. 09:09

Jó reggelt Nektek is! :) Én már fél hét óta fent vagyok, nemsokára megcsinálom az ebédet aztán délután kinézünk a berhidai napokra. Ma van energiám. Milyen érdekes, hogy ilyen ingadozó erőben vagyok.

Szép hétvégét! :)

202. pemete
2009. szept. 12. 08:53
Szép reggelt, és kellemes hétvégét nektek:)
201. pemete
2009. szept. 11. 17:43
Na majd akkor megbeszéljük!
200. azure_
2009. szept. 11. 16:53
Igen ezt már más is mondta. Meg persze a fertőzésveszélytől én is meg akarom óvni. De azért majd összehozzuk maximum januárban. Decemberben gondolom mindenki készül ezerrel a karácsonyra. Bár karácsony előtt is jólesik egy kis csajos dumálás. :) Én imádom a karácsonyt, a meghittségét, a készülődést, szóval előtte szívesen megdumcsizom ki hogy készülődik!
199. pemete
2009. szept. 11. 13:25

Na majd megnézem merrefelé kell hozzátok menni:)

Aztán megkérdezzük Íriszkét is, hátha ő is akar velünk találkozni.

Egyébként miután meglesz a baba, szerintem egy jó darabig nem akarsz majd úgysem látogatókat. Én se vágytam rá. A első 6 hét az csak a tiétek, nem hiányzik oda senki olyankor. Meg akkor még nagyon picike a babó, és könnyebben elkaphat bármit, úgyhogy jobb ha addig nem is megyünk babalátogatóba. Majd ha már elmúlt 2 hónapos, akkor. Meg Danát amúgy is nagyon érdeklik a picibabák, és biztos, hogy folyamatosan nézegetni, meg simogatni akarná.

198. azure_
2009. szept. 11. 13:19
Na ha eljöttök ígérem fújok Danának pillangós lufit!!! :) Biztosan jó barátom lesz. ;)
197. pemete
2009. szept. 11. 13:11
Okés:) De ha esetleg szeretnél rákészülni, vagy megtapasztalni, hogy milyen is egy kétéves, akkor szívesem bemutatom Danát;)
196. azure_ (válaszként erre: 194. - Pemete)
2009. szept. 11. 13:09

Van pillangós lufink Fólia is meg sima is. Persze nem akarom magunkat reklámozni főként ez nem az a fórum. Sőt egyik fórum sem az ahol az ember ilyen formán jelen van. De tényleg létezik ilyen lufi. :)

A tali nagyon jó ötlet lesz, már gondoltam is, hogy Íriszkének odaadom a málnalevél teámat mert nem fogom inni. Aztán lehet jó kis tapasztalatokat cserélni a babázás terén. :) Az első két hónapban én nem tudok mozdulni de hozzám viszont lehet jönni!!!! :) Na majd ezt megbeszéljük.

195. pemete
2009. szept. 11. 13:03
Sajna címet változtatni már nem lehet, de így is jól elvagyunk:) Majd egy fórumtalit is összehozhatunk! Mondjuk te nemsokára babázol, úgyhogy akkor nem tudsz jönni, amíg nem lesz legalább 2-3 hónapos a bébi.
194. pemete
2009. szept. 11. 13:02
28-án lesz a szülinapja. Vettünk neki egy jó nagy szintetizátort, ami tud egy csomó állathangot is, meg mindenféle hangszer hangját, meg dallamot. Votl már neki egy csak azt tönkretette, mert nagyon kicsi volt még mikor odaadtuk neki. Meg csináltatok neki lepkés tortát, mert imádja a lepkéket, meg asszem veszek pár lufit, meg olyan kis kalapokat, mint tavaly:)
193. azure_
2009. szept. 11. 13:02
Lehetne a fórum neve várpalotai kismamák. :) Olyan jól elvagyunk itt hárman. Már ha Íriszke is bekapcsolódik majd jövő héten, vagy utána, ha már szabin lesz.
192. pemete
2009. szept. 11. 13:00
Ja, berhidai napokra nem megünk, nekünk az valahogy kiesik. Amúgy meg holnap a bodajki bucsuba megyünk:) Tudod oda akarunk költözni, úgyhogy beilleszkedünk:DD Meg nagyon sok barát meg ismerős lesz, csak most vigyáznom kell majs a bomba-pezsgő kombóval, mert a múltkor is elég csúnyán jártam...
191. azure_ (válaszként erre: 190. - Pemete)
2009. szept. 11. 13:00
Mikor van a szülinapja? Mit fog kapni? Nagy muri lesz? :)
190. pemete
2009. szept. 11. 12:59
Mi tegnap ügyesek voltunk, és elintéztük, sőt még Danának is megvettük a szülinapi ajándékát. Már alig várom, hogy odaadhassuk neki!
189. azure_
2009. szept. 11. 12:52

Mi a maradék rántotthusit ettük. Gábor elmosogatott mert nekem ahhoz sem volt kedvem. Most veszem rá magam, hogy menjünk el vásárolni hétvégére...

Most van a berhidai napok, évek óta az első, hogy nem megyünk ki a lufijainkkal, de lehet kinézünk csak úgy. Holnap ki kéne menni a charlie koncertre. Más érdemleges (számomra) nem igazán lesz a programok között. Ti nem mentek?

188. pemete
2009. szept. 11. 12:21

Mi ügyesek voltunk ma!

Már kimostunk egy adagot, megfőztük a húslevest, a második adag mosás is megy, a többi kaját meg csak akkorra sütöm meg, mire a férjem hazaér, hogy frissen egye. Dana úgyis csak levest eszik, nekem meg mindegy.

187. azure_
2009. szept. 11. 11:44
Én ma használhatatlan vagyok, pedig már a napocska is kisütött. Nincs kedvem semmihez.
186. pemete
2009. szept. 11. 09:44

Mi főzünk:) Illetve főznék, ha hagyna Danus...

Mindjárt megkeresem neki a youtube-on a Süsüt, mert most azért van megőrülve.

Hát majd ha egyszer egy távoli,homályos időpontban esetleg lesz mégegy bébink, akkor már biztos minden másképp lesz.

Íriszke, azért életjelet adjál ám néha!

185. azure_
2009. szept. 11. 09:34

Lányok! Szakad az eső. Útálom! Felőlem lehet borongós de ne essen. A legjobban a napsütést szeretem. Lételemem. Nem is tudok ma magammal mit kezdeni.

Mi jót csináltok?

Íriszke gondolom dolgozik.

184. azure_ (válaszként erre: 182. - Pemete)
2009. szept. 11. 07:30

Hát igen Ti még nagyon fiatalok vagytok, de olvasgattam a naplódat is. Szerintem nagyon jó anyukája vagy Danának. Nagyon jól döntöttetek amikor megtartottátok és kis családdá váltatok. Én nem biztos, hogy ilyen fiatalon erre képes lettem volna, bár a körülményeim is sokkal másabbak voltak.

Mi nagyon lentről küzdöttük fel magunkat idáig, én 30 éves voltam mire meglett az első otthonom és ketten hoztuk össze Gáborral. Ráadásul mindig elutasítottam a gyerek kérdést. Nem akartam. Aztán tavaly beugrott, hogy nekem kell egy bébi és onnan tudatosan készültem rá. Hát az én történetem dióhéjban ennyi. :) Nem vagyok már fiatal, lehet nem is vállalok még egy gyereket. Majd meglátujk.

De Ti szerintem jól csináltátok! Az, hogy a kihordás nem lehetett egyszerű azt gondolom. Vagyis a gondolat, hogy egy kis ember fejlődik Benned...

Ha majd később vállaltok esetleg mégegyet máshogy fogod már megélni.

183. pemete
2009. szept. 10. 21:42

Emlékszem volt olyan nap az első pár hétben, nem is egy, mikor egész nap semmit nem csináltam, csak feküdtem a gyerekkel a mellkasomon, és fogtam, simogattam, meg aludtam vele. Nálunk akkor alakult ki a kötődés, nagyon jó érzés volt:)

Amíg nem volt gyerekem el sem tudtam képzelni, hogy lehet valakit ennyire szeretni, meg hogy ennyi erő, és akarat van bennem.

❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook