Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)
Én elolvastam a Titok című könyvet de megvan a kérd és megadatik c könyv is, bár az nekem kicsit túl hittérítő...
Szóval a vonzás törvényében és a pozitív gondolkodásban én is hiszek, de az imént pont az ellenkezőjeként viselkedtem...
Huhhh mindegy.
Elmegyünk fehérvárra ajtófrontot nézni. Talán jobb kedvem lesz.
Remélem;)
Én eddig nem hittem bennük, meg az elme erejében sem. De most ráálltam az agykontrollos témára, és kipróbáltam, és látom, hogy tényleg működik, csak akarni kell, kérni, és hinni benne! PErsze nem meditálok egész nap meg ilyesmi, csak minden nap gondolok a céljaimra, elképzelem, hogy már az enyém amire vágyom, amire szükségünk van.
A tizede is megoldaná az egész életünket!
Egyébként annyira nem vagyunk elkenődve, csak nem tudom miért:p De tényleg olyan jó érzésem van, olyan bizakodó vagyok, és nem értem, hogy miért!!!
Ezzel vígasztalom én is magam. :)
Látom a naplódban, hogy most minden rossz megtalál Benneteket!
Hajrá lottó! Na az az összeg azért nagyon durva lenne!!!! :)
Igen, mindennek eljön az ideje. Csak ezt az ember olyan nehezen várja ki. Mint most mi a szülés időpontját...
Talán télen egy kicsit nehezebb ingatlant eladni és venni de persze ez sem szentírás.
Ja, csak nincs itthon semmi csoki:S
De nem szomorkodok, majd lesz más aki megveszi, és akor mehetünk a családiházba:)
Na hát ez frankó!!!! Hihetetlen...
Most ettünk meg egy doboz bonbont. :) Nasiként. Mondjuk 10 dkg-os volt és Bosco is falatozott belőle. Nagyon ritkán de nekem is kell egy kis boldogsághormon.
Rád is rádfér akkor...
Hűű azt a parilevest én is szeretem, régen munkába mindig vittem magammal.
Basszus úgy tűnik ma mindent megennék. :)))) Mindjárt kész az ebéd.
Szerencsére a kívánósság a halászlé mániámon kívül teljesen elkerült. Bár az a második trimeszterben beteges volt. :) Most inkább amolyan egészséges éhség van rajtam amikor bármit befalnék.
Vagy ez a kívánósság?! Lehet :)
Életemben nem voltam oda a halászléért, ha anyu főzött karácsonykor akkor ettem mert egyébként szeretem de ebben ki is merült az egész. Na erre egész nyáron olyan éttermeket vadásztam ahol lehetett enni halászlét. Volt olyan amikor szombat este le kellett mennünk a balatonpartra mert muszáj volt halászlét ennem. Na ez mitől lehetett?! Mostanra egyébként elmúlt.
Csak nem kívánós vagy? :p
Jó lett amúgy amit csináltam, bár én egy kis paradicsomos cuccal jobban szeretném.
Én is megfőzöm a krumplit előtte. Szoktam ugyan tepsis krumplit is csinálni de az teljesen más. Nyers krumpli karikázva, rá fűszerek, kockázott bacon, hagyma így rétegezve majd a tetejére fűszeres felvert tojás + sajt. Na ez is nagyon fini.
Sőt már tócsi is régen volt nálunk. Ahhoz szoktam kiklopfolni karajt és beleforgatom majd kisütöm. Borzas bordának is hívják. Ezzel kielégítve Gábor húsimádata. :) Ja és nagyon kiadós kaja.
Hűűűűű de éhes lettem!!! :)
Hát nemtom, nekem valahogy elég lassúnak tűnik...
Mondjuk én megfőzöm előtte a krumplit.
De jól néz ki amúgy,már kukkolom:)
Nálunk ilyen rakott krumpliszerű valami lesz, most kreáltam a receptet:DD
Darálthús, sok hagyma, krumpli, tejföl, és sajt:)
Szia!
Mostanra szedtem össze magam, nálam is össze kell rámolni a lakást de még nem szántam rá magam. Valamit főznöm is kéne de nem tudom mit. Vettem olyan zacsis maggi cuccost lehet olvasztanom kéne ki csirkemellett. Mondjuk nekem herótom van a hústol de Gábor meg mást nem nagyon eszik. A tészta nálunk nem kaja. Én meg ellenék csak zöldségen, tésztán és gyömölcsön. De kétfelé mostanság nincs kedvem főzni. Majd ha nekiállok megint fogyózni, meg diétázni. Szoptatás után, úgy egy év múlva. :)
Nálatok mi lesz az ebéd?
Ja főzeléket is ennék de azt sem szereti Gábor. Paprikáskrumplit, lecsót. :))) de az nem ebéd nálunk.
Szurkolok a mai "vendégeitekhez"!!!
Szió! Szép reggelt, vagy inkább szebbet:S
Ezt az utálatos időt, ami van! Úgy utálom, de igazából mindegy,mert úgyis takarítanom kell...
Sapi, kiskesztyű már bepakolva, szülésznőtől, védőnőtől is kaptam listát mivel készüljek.
Akkor nem veszek overalt úgysem fogjuk tudni kihasználni mert október közepétől megjön a rosszidő, akkor úgyis kell a vastagabb. Novemberre meg már fagyokat is mond, úgyhogy jönnek a téli rucik. Majd rétegesen lesz felöltöztetve és be is lesz takarva a kis drága! :)
Lakás milyen állapotban???
Helyes! :) Akkor most lehet egy kicsit pihizni! Lakás rendben, csöppség alszik. Használd ki az időt.
Lassan végzek a könyvelés előkészítéssel és én is lepihizek. Ebéd utáni szieszta. :)
Közben azon agyalok, hogy vegyek e a hazahozós cucchoz átmenti overált a babának. Lesz rajta egy body, egy vékonyabb kis felső, egy kiskabát és nadrág. + két takarót tettem oda. Egy vékonyabbat és egy jó vastagot. Szerinted?! Nem tudom milyen idő lesz de ha hűvesebb vajon megfázhat ebben amíg a kocsiba berakjuk illetve behozzuk?
Amióta kismama vagyok tök jó ismeretségeket kötök és nagyon élvezem, hogy idegenekkel is teljesen jól elbeszélgetünk a babáinkról. :)
Jó ez a kismama élet na!!!!
Kicsit sajnálom, hogy pont jön a zimankó és nem sokat fogunk tudni kint lenni, de tavasszal meg annál jobb lesz mert már Runcikánk nagyobb lesz. Sokat fogunk sétálgatni, kint lenni az udvaron.
Gyorsan fektesd le Danát, mert még messze az este. Lehet nem marad meg a rend! ;)
Igen, arra még várhatsz:DDD
Voltunk sétálni, tök jó volt, összfutottunk az egyik kisbabás csajjal, és velük mentünk pár kört itt a telepen.
Szia! Meg! Forgatókönyv szerint persze. :))
A csavargás nagyon jó ötlet, amúgy is gyönyörű idő van odakint! Nem árt még kihasználni az utolsó meleg napsugarakat...
Végülis ha egy napig megőrzitek még a rendet akkor nem kell újra nekiállni. Nekünk gyerek nélkül is sikerül néha jól összebarmolni a lakást. Most, hogy nincs erőm meg eddig nem is nagyon csinálhattam minden olyan, hogy rossz ránézni. Várom már, hogy visszakapjam régi aktív énemet... Gondolom arra azért még várhatok jó ideig...