Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Székesfehérvári kórház szülészete fórum

Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)

❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯
182. pemete
2009. szept. 10. 21:40

Nem, én rettegtem. Mi nem terveztük Danust, ésénnem is kötődtem hozzá amíg a hasamban volt. Olyan alien fílingem volt szinte végig. Én akkor nem voltam még elég érett egy gyerekhez, én miután megszületett, és eltelt egy-két hónap folyamatosan alakultam át anyává. Az első 3 hónap nekem nagyon nehéz volt, idő kellett, hogy megszokjuk egymást Danával, hozzá igazítsuk a napirendünket, meg hogy felépüljek a szülés után.

Nem tudom, hogy jól csináltam-e a dolgokat, vagy nem, de akkora hibákat nem véthettem, hiszen életben vagyunk mindannyian:) Sőt még nincs 2 éves a kis Szaros, de már szépen beszél, szobatiszta, lassan ágytiszta is, énekel, rajzol, szép nagy gyerek. Úgyhogy csak sikerült anyukává érnem:)

181. azure_
2009. szept. 10. 20:38
Nem gondoltam, hogy az utolsó hetekben ilyen türelmetlenek leszünk. :) Nálatok is így volt?
180. pemete
2009. szept. 10. 20:32
Dehogy beteges, simán gyermeket vársz:DD Ez ilyen:p
179. azure_
2009. szept. 10. 16:12

De egyébként nagyon készülődöm... :) Ez onnan is látszik, hogy azt álmodtam elfolyt a magzatvizem.

Beteges ez már nálam!

178. azure_ (válaszként erre: 177. - Pemete)
2009. szept. 10. 16:11

Dehogynem. Ebéd utántól aludtam fél háromig. :) Előtte vasaltam egy kicsit, aztán most is vasalok egy kicsit. Igazából 1 kis párna egy paplan a fejvédő meg a baldachin. Szóval ez annyira nem megerőltető. Egyenlőre kész a baldachin, most leültem egy kicsit mindjárt folyt köv.

Egyébként meg ma hülye napom van. Most törtem össze a fürdőszoba polc üveg lapját ripittyára véletlenül. A romjai még ott vannak. :( Majd Gábor hazajön és eltakarítja. Véletlenül beleütődött a könyököm.

177. pemete
2009. szept. 10. 15:05

Látom nagyon készülődsz:)

Akkor mégsem hallgattok a védőnőre?

176. azure_ (válaszként erre: 173. - Pemete)
2009. szept. 10. 15:05
Hirdetitek sokfelé?
175. azure_ (válaszként erre: 172. - Pmjudit)
2009. szept. 10. 15:04
Mindjárt vasalom a bölcső ágyneműt. A kiságy délelőtt lett kész...
174. azure_ (válaszként erre: 172. - Pmjudit)
2009. szept. 10. 15:03
Pont az jutott eszembe, hogy a baba megvárja az utolsó simításokat... :)
173. pemete
2009. szept. 10. 11:05
Van több ház is ami nem volna rossz, csak a miénket tudnánk már eladni! Egyébként tényleg nem rossz a sok fa, meg minden, de mi nagyon vágyunk vissza Fejérbe, meg nagyon szeretnénk családiházat.
172. pmjudit (válaszként erre: 171. - Azure_)
2009. szept. 10. 10:52
A lakás rámolásról és a babaholmi vasalásról jutott eszembe, mikor a lányunkat vártuk, délelőtt kivasaltam az utolsó textilpelenkákat, bodykat, betettem a szekrénybe - este pedig bementünk a kórházba... :)))))
171. azure_ (válaszként erre: 170. - Pemete)
2009. szept. 10. 10:13

Nem is csodálom! :) Nálunk most Gábor ment a boltba, nekem már nem volt kedvem hajat mosni meg ilyenek. Inkább egy kicsit összerámolom a lakást meg kivasalom a baba ágyneműjét.

Ha már Runcikánk annyi idős lenne, mint Dana biztosan én is elsétálnék a boltba!!! Jajj de mennyire! :)

Egyébként az a jó a készenlétiben, hogy jó sok a fa, amolyan parkos.

Tényleg hogy álltok a lakáskereséssel?

170. pemete
2009. szept. 10. 09:48
Szép idő van ma nagyon! Nemsokára megyünk a boltba, veszünk valami tízóraifélét, meg közben sétálunk egy jót. Ahogy kinéztem az ablakon megjött a kedvem a csavargáshoz:)
169. azure_ (válaszként erre: 168. - Pemete)
2009. szept. 10. 09:46

Én is tükörrel próbálkoztam aztán jó bepárásodott. :)) Jókat nevettünk Gáborral. Persze neki kellett utánaigazítani.

Szerencsére a derekam már nem fáj annyira úgyhogy minden oké. Megpróbálunk türelmesek lenni. Minden össze van készítve, a babaszoba kész, úgyhogy most jön a várakozás. Eljön a mi időnk is előbb-utóbb. :)

Na erre a végszóra kisütött a napocska! :) Hurrá!

168. pemete
2009. szept. 10. 09:21

Én kistükörrel trükköztem, meg érzésből:DDD

Még ne gondolkodj azon, hogy mikor jön a babesz, hiszen szót kell fogadnotok a védőnőnek:p

167. azure_ (válaszként erre: 166. - Pemete)
2009. szept. 9. 21:06

A borotválás eldöntött dolog. Én már gondoltam arra, hogy talán nem ott kéne, meg egyébként sem szeretem a dús szőrzetet. :) Utoljára augusztusban tornáztam ez ügyben de kész röhej volt. :)) Muszáj volt külső segítséget kérnem!

Pont most beszélgettük Gáborral, hogy vajon mikor fog megindulni a szülés? Milyen napszakban? Annyira furi, hogy már várjuk de fogalmunk sincs mikor jön el az idő. Lehet nem kéne ennyre rajta lenni gondolatban. De hát türelmetlenek vagyunk hiába. :)

166. pemete
2009. szept. 9. 20:22

Igen, ha arra megyünk mi mindig megállunk hogy megnézzük:)

Mi anno mikor még Danus a hasamban volt minden este együtt mentünk kutyasétáltatni, még aznap este is, mikor szülni mentünk. Ez nem maradhatott el. 8 perces fájásokkal mentünk a dombra megfuttatni az ebet. Aztán megfürödtem megborotválkoztam, ez utóbbit egyébként neked is ajánlom mielőtt szülni mész, jobb ha te csinálod a saját borotváddal, mint ott azzal a nővérke, amivel mindenkit borotvál... Aztán éjjel mentünk a kórházba:)

165. azure_ (válaszként erre: 164. - Pemete)
2009. szept. 9. 20:16
Az tényleg nagyon látványos, mondhatni robosztus egy "építmény". :) Engem ugyanez a látvány mindig Cseténynél nyűgöz le, ahogy megjelenik a látómezőben és mint egy óriás magasodik fölénk. Számomra félelmetes látvány abból a közelségből. Fifi kutyánk ma meg volt kötve amíg nem voltunk itthon. Nagyon sajnáltam szegényt de valószínű megértette miért volt kötve mert egész délután nem szökött el... A picinek persze esze ágában sem volt egész nap elmenni. Jó lenne sétálni velük de már arra nem volt erőm. Csak az udvaron játszottunk egy kicsit.
164. pemete
2009. szept. 9. 20:11

Mi is egész délután rohangásztunk, csak mi a gyerekkel:)

Teljesen be volt indulva egész nap. Fél 8 után jöttünk fel, még a kutyát is közösen vittük el sétálni, meg megnéztük a közeli szélerőművet, Danaimádja nézni ahogy pörög.

163. azure_
2009. szept. 9. 19:10

Sziasztok lányok!

Ma egész nap megint menetben voltunk. Na ennyit a pihenésről. :)

Remélem jól telt a napotok!!! Holnaptól szigorú pihi nálunk, úgyhogy itt fogok lógni az már biztos.

162. pemete
2009. szept. 9. 09:33

Szép reggelt:)

Reméljük most már akkor úgy is marad!

Dana meg elcsórta az energiaiszimet, amíg én a mosógépet pakoltam meg, és megitta a felét:S Ebből ma nem sok alvás lesz azt hiszem...

161. azure_
2009. szept. 9. 07:19

Jó reggelt lányok!

Éjszaka tűrhető volt a derékfájásom, lehet elmozdult a baba. Így azért sokkal könnyebb.

Szép napot mindenkinek! :)

160. pemete
2009. szept. 8. 21:10

Sziasztok:)

Én is javulok, használ az algopirin. Danus is gyógyulgat, nem gyulladt be neki a másik fülije szerencsére. De most télen tömni fogom vitaminnal az biztos!

A jóslófájások tényleg nem jelentenek semmit, úgyhogy fogadjatok szót szépen a védőnéninek, és maradjatok egyben még 3 hétig:)

159. azure_
2009. szept. 8. 19:18
Martin Gábor lesz a neve és igyekszem sokat pihenni. Hátha kihúzunk még így pár hetet. :)
2009. szept. 8. 18:52

sziasztok lányok:)))

Hogy vagytok ma?

Bogi?

jobbulást neked és remélem nem gyullad be Danus másik füle:(

látom kis éjjeli bagoly vagy Azure:)

Fogadd ám meg a szülésznő tanácsát, szóval még három hétig bírja ki a kisfiad:)Tényleg mi lesz a neve?

157. azure_
2009. szept. 8. 18:28
Ma a szülésznő azt mondta bírjuk ki még 3 hetet. Azt vajon hogy csináljam?! :) Persze pihengetek meg minden de úgysem én szabályozom. És már vannak jósló fájások, bár tudom ez sem jelent sok mindent...
156. pemete
2009. szept. 8. 08:57
Az biztos, olyan még nem volt, hogy valahogy ne lett volna:p
155. azure_ (válaszként erre: 154. - Pemete)
2009. szept. 8. 08:51
Ez ezzel jár. :) No problem. Előtte 20 órákat dolgoztam + hétvégén non-stop mentünk ami annyit jelentett, hogy péneken elkezdtünk dolgozni és alvás nélkül átmentünk szombatba, majd estig nyomtuk. Vasárnap hajnalban újra indultunk és a hétvége valamikor 3-kor tört ki. Hétfő reggel irány a munkahely, mosolyogva, "kipihenten". Szóval én most élvezem ezt az óriási szabadságot és a fene otteszi ha nem alszom. Majd csak lesz valahogy. :)
154. pemete
2009. szept. 8. 07:37

Hát igen, aki még ráér napközben szunyálni...

De fogadd meg az öregek tanácsát, akik azt szokták mondani, hogy addig aludj, amíg lehet, mert ha megszületik a baba utána már nem fogsz! De tényleg! Én az első 3 hónapban napi 4 órákat aludtam, nem volt valami szuper...

153. azure_ (válaszként erre: 152. - Pemete)
2009. szept. 8. 07:34
Egyszerűen kimegy az álom a szememből aztán csak forgolódok, gondolkozom. Egy idő után megunom és kijövök netezni. Aztán visszafekszem és éhes leszek. :) Olyankor megint ki és eszem. Most sem volt máshogy. Utána viszont jót aludtam 7-ig. Igazán nem zavar mert akkor alszom amikor akarok, szóval a fene bánja. :)
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook