Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)
Nem, én rettegtem. Mi nem terveztük Danust, ésénnem is kötődtem hozzá amíg a hasamban volt. Olyan alien fílingem volt szinte végig. Én akkor nem voltam még elég érett egy gyerekhez, én miután megszületett, és eltelt egy-két hónap folyamatosan alakultam át anyává. Az első 3 hónap nekem nagyon nehéz volt, idő kellett, hogy megszokjuk egymást Danával, hozzá igazítsuk a napirendünket, meg hogy felépüljek a szülés után.
Nem tudom, hogy jól csináltam-e a dolgokat, vagy nem, de akkora hibákat nem véthettem, hiszen életben vagyunk mindannyian:) Sőt még nincs 2 éves a kis Szaros, de már szépen beszél, szobatiszta, lassan ágytiszta is, énekel, rajzol, szép nagy gyerek. Úgyhogy csak sikerült anyukává érnem:)
De egyébként nagyon készülődöm... :) Ez onnan is látszik, hogy azt álmodtam elfolyt a magzatvizem.
Beteges ez már nálam!
Dehogynem. Ebéd utántól aludtam fél háromig. :) Előtte vasaltam egy kicsit, aztán most is vasalok egy kicsit. Igazából 1 kis párna egy paplan a fejvédő meg a baldachin. Szóval ez annyira nem megerőltető. Egyenlőre kész a baldachin, most leültem egy kicsit mindjárt folyt köv.
Egyébként meg ma hülye napom van. Most törtem össze a fürdőszoba polc üveg lapját ripittyára véletlenül. A romjai még ott vannak. :( Majd Gábor hazajön és eltakarítja. Véletlenül beleütődött a könyököm.
Látom nagyon készülődsz:)
Akkor mégsem hallgattok a védőnőre?
Nem is csodálom! :) Nálunk most Gábor ment a boltba, nekem már nem volt kedvem hajat mosni meg ilyenek. Inkább egy kicsit összerámolom a lakást meg kivasalom a baba ágyneműjét.
Ha már Runcikánk annyi idős lenne, mint Dana biztosan én is elsétálnék a boltba!!! Jajj de mennyire! :)
Egyébként az a jó a készenlétiben, hogy jó sok a fa, amolyan parkos.
Tényleg hogy álltok a lakáskereséssel?
Én is tükörrel próbálkoztam aztán jó bepárásodott. :)) Jókat nevettünk Gáborral. Persze neki kellett utánaigazítani.
Szerencsére a derekam már nem fáj annyira úgyhogy minden oké. Megpróbálunk türelmesek lenni. Minden össze van készítve, a babaszoba kész, úgyhogy most jön a várakozás. Eljön a mi időnk is előbb-utóbb. :)
Na erre a végszóra kisütött a napocska! :) Hurrá!
Én kistükörrel trükköztem, meg érzésből:DDD
Még ne gondolkodj azon, hogy mikor jön a babesz, hiszen szót kell fogadnotok a védőnőnek:p
A borotválás eldöntött dolog. Én már gondoltam arra, hogy talán nem ott kéne, meg egyébként sem szeretem a dús szőrzetet. :) Utoljára augusztusban tornáztam ez ügyben de kész röhej volt. :)) Muszáj volt külső segítséget kérnem!
Pont most beszélgettük Gáborral, hogy vajon mikor fog megindulni a szülés? Milyen napszakban? Annyira furi, hogy már várjuk de fogalmunk sincs mikor jön el az idő. Lehet nem kéne ennyre rajta lenni gondolatban. De hát türelmetlenek vagyunk hiába. :)
Igen, ha arra megyünk mi mindig megállunk hogy megnézzük:)
Mi anno mikor még Danus a hasamban volt minden este együtt mentünk kutyasétáltatni, még aznap este is, mikor szülni mentünk. Ez nem maradhatott el. 8 perces fájásokkal mentünk a dombra megfuttatni az ebet. Aztán megfürödtem megborotválkoztam, ez utóbbit egyébként neked is ajánlom mielőtt szülni mész, jobb ha te csinálod a saját borotváddal, mint ott azzal a nővérke, amivel mindenkit borotvál... Aztán éjjel mentünk a kórházba:)
Mi is egész délután rohangásztunk, csak mi a gyerekkel:)
Teljesen be volt indulva egész nap. Fél 8 után jöttünk fel, még a kutyát is közösen vittük el sétálni, meg megnéztük a közeli szélerőművet, Danaimádja nézni ahogy pörög.
Sziasztok lányok!
Ma egész nap megint menetben voltunk. Na ennyit a pihenésről. :)
Remélem jól telt a napotok!!! Holnaptól szigorú pihi nálunk, úgyhogy itt fogok lógni az már biztos.
Szép reggelt:)
Reméljük most már akkor úgy is marad!
Dana meg elcsórta az energiaiszimet, amíg én a mosógépet pakoltam meg, és megitta a felét:S Ebből ma nem sok alvás lesz azt hiszem...
Jó reggelt lányok!
Éjszaka tűrhető volt a derékfájásom, lehet elmozdult a baba. Így azért sokkal könnyebb.
Szép napot mindenkinek! :)
Sziasztok:)
Én is javulok, használ az algopirin. Danus is gyógyulgat, nem gyulladt be neki a másik fülije szerencsére. De most télen tömni fogom vitaminnal az biztos!
A jóslófájások tényleg nem jelentenek semmit, úgyhogy fogadjatok szót szépen a védőnéninek, és maradjatok egyben még 3 hétig:)
sziasztok lányok:)))
Hogy vagytok ma?
Bogi?
jobbulást neked és remélem nem gyullad be Danus másik füle:(
látom kis éjjeli bagoly vagy Azure:)
Fogadd ám meg a szülésznő tanácsát, szóval még három hétig bírja ki a kisfiad:)Tényleg mi lesz a neve?
Hát igen, aki még ráér napközben szunyálni...
De fogadd meg az öregek tanácsát, akik azt szokták mondani, hogy addig aludj, amíg lehet, mert ha megszületik a baba utána már nem fogsz! De tényleg! Én az első 3 hónapban napi 4 órákat aludtam, nem volt valami szuper...