Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Székesfehérvári kórház szülészete fórum

Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)

❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯
362. azure_
2009. szept. 25. 09:37

Fifi szuka, Bosco a kan. :) Fifi a játékos, Bosco lusta kis dög.

Reggel óta elszöktek, nincsenek meg megint. Most értünk haza a körútról, nemsokára kocsival folytatjuk a keresést. Idióta ez a Fifi.

Jöhettek ám már délelőtt ha gondoljátok mert nincs semmi dolgom. :)

361. pemete
2009. szept. 25. 09:23

Szép reggelt, így a gondolom jó hosszú éjszaka után:)

Fifi kan, vagy szuka? A kölyökkutya az nem gáz, mert a Sefo is idióta és imád játszani, nagyon szereti a kölyköket, de más kanokkal nem nagyon jön ki, mert túlaágosan domináns, ez ugye a fajtájából adódik. Ő bárhová megy, azt úgy veszi, hogy az ő területe, és ebből szoktak gondok lenni, hogy ha a másik kutya aki otthon van nem ismeri el, hogy a Sefo a király:D Szuka kutyát mondjuk nem bánt, ott egyből szerelem van...

360. azure_
2009. szept. 24. 21:15

Fifi minden kutya barátja, bár Sefot nem ismerem, hogy ő milyen lehet... :) Inkább Bosco aki nagyon kajla és kis bolond.

Holnap akkor megdumcsizzuk.

Jóéjt Nektek!

359. pemete
2009. szept. 24. 16:12

Majdnem mondtam, hogy visszük az ebet is, és sétálunk egyet vele, de rájöttem, hogy nektek is van, és nem valószínű, hogy tolerálnák a Sefot, pláne a felnőtt kutya. Pedig jót tenne a dögnek is egy kis kutyatársaság!

Na majd akkor szombaton délelőtt jövök ide és lefixáljuk a részleteket. Meg holnap is dumálunk még úgyis!

358. azure_ (válaszként erre: 357. - Pemete)
2009. szept. 24. 16:05
Csavarogjatok ki hozzánk, a csapat dekorálni fog, úgyhogy egyszál magamban leszek. Már ha még ugye egyben leszek. :))) Szóval tök ráérek. Ha rossz idő van akkor bent lehetünk ha jó akkor meg kint... Hm?!
357. pemete
2009. szept. 24. 14:25

Aha, de ez nem Palita felett van, hanem Fehérvár , illetve Csór felől jön. Legalábbis ide igen. Már lassan itt is be lesz borulva:S

Nekünk egyébként szombaton szabadprogramunk van Danussal, mert apánk, meg a barátja leteszik a járólapot az előszobában, és arra ugye nem lehet rámenni egy napig, úgyhogy csak este jöhetünk haza.

Ha van kedved csavarogni egyet, és még egyben leszel, akkor találkozhatunk, ha ráérsz éppen.

356. pemete
2009. szept. 24. 14:23
Igen? Mindjárt kinézek én is az erkélyen!
355. azure_
2009. szept. 24. 14:21

Eddig egy percet nem voltam kint. :) Kitakarítottam a szobát, elrendztem a konyhát az ebéd után, most meg itt ülök.

Na kinézek mert palota felől borul...

354. azure_
2009. szept. 24. 14:19
Huhh hát a családot tényleg nem lehet megválogatni. Én is tudnék írni róluk de majd inkább személyesen :) Ez a kva pénz ne lenne... mindig minden bonyodalom emiatt van. Én sokszor már gyűlölöm. De hát sajnos egy rohadt anyagias világban élünk. Ja és az lenne a természetes ha a szülők segítenének minket nem mi őket. Nálunk sajnos egyik részről sincs meg a nagy mellédállok dolog. Inkább mi segítünk ha tudunk. Runcika még csak tesómtól kapott ajándékot pedig aztán neki sem rózsás az anyagi helyzete. Nagyszülők azt sem kérdezik mit vegyenek... Hát semmit! :)
353. pemete
2009. szept. 24. 12:31

Ja, és anyósban az a legjobb, hogy ő előadja, hogy ő mekkora jófej, ő segít, ő értünk tesz mindent...

Most azt híreszteli a városban, hogy ő mennyi mindent vett nekem szülinapomra, nayámék meg csak 4 tangát. Azt hiszem ezügyben még megmondom majd neki a frankót!

352. pemete
2009. szept. 24. 12:28
Engem is lelejmolt anyám anno, mikor lejárt a biztosítás, amit nekem fizettek. Kaptam volna 450ezer forintot, abból 50-et oda kellett adnom anyámnak, hogy megengedje, hogy hozzányúljak! Abból fizettük anno a suzuki önerőjét. Persze azt mondta, hogy csak kölcsön kéri a pénzt, ennek már 5 éve...
351. azure_
2009. szept. 24. 12:26
Mégegy szülő aki nem segít a gyerekének... Illetve ami jár még azt sem adja. Anno amikor betöltöttük a 18. életévünket anyu elvitt minket az otp-be és kivetette az örökségünket ami apu halála miatt járt nekünk, majd elköltötte. Emlékszem két nyári ruhát kaptam belőle aminek nagyon örültem akkor. Tesóm is így járt csak 1,5 évvel később. Evvan baccus. :)
350. pemete
2009. szept. 24. 12:24
Ja, és a kórházban volt, hogy jöttek anyuék, és beadtam picit a Bogyót az őrzőbe, és mire mentem érte, addigra be volt zárva az ajtó, a gyerekek bent, nővér meg sehol!!!!!!
349. pemete
2009. szept. 24. 12:20
Az a baj, hogy mi eddig jóban voltunk, csak mostanra elment az agya, meg szopat minket a pénzzel, meg zsarol, és kezdem kicsit elveszíteni a türelmemet, pedig nekem aztán van belőle bőven, ha 5 év alatt egyszer sem mondtam neki semmit a baromságaira. A Tomi egyébként nem akar menni hozzá, látni se akarja.
348. azure_
2009. szept. 24. 12:10

Ja: anyós...

hát részvétem basszus!

Annak idején én is megharcoltam a magamét, bár sógornőm sokat tett a latba, hogy anyósék mást gondoljanak rólam, mint ami vagyok.

Mára már kiegyensúlyozottabb a helyzet, bár sokat torelárok így is.

Szóval kitartás! Szar helyzet de inkább ne menjetek sűrűn hozzá. Persze ezt magyarázza meg valaki a Tominak igaz?!

347. azure_
2009. szept. 24. 12:05
Szóval pont az jutott eszembe, hogy valószínű azért nem leszek a topon és kicsit sokan mondták, hogy bejönnek. De hát most mit mondjak nekik? Ha úgy érzem akkor valószínű én is megkérem Gábort, hogy mondja meg mindenkinek ne jöjjenek. Ahogy meg mindenki mondja aki nemrég szült: jó ha az első pár hét a babáé a mamáé és a papáé. Rokoni szinten én egyébként nem számítok itthon másra csak anyura, anyósékra és tesómra. Sógornőmékre nem igazán mert sógorom vérig van sértve úgyhogy tuti nem jön ki. Akkor meg sógornőm sem. Le van sz.rva. :) Annyival kevesebb.
346. pemete
2009. szept. 24. 11:45
Látom a látogatókon agyalsz. Én az első napon nem fogadtam senkit, csak az ősöket, meg a Tomit, de mivel nem tudtam felkelni, ők meg a szobába nem jöhettek be, így nem sokat voltak ott. Aztán másnap jött be a gimis barátosném, meg az egyik barátnőm anyukája, meg megint az ősök. Jönni akart több rokon is, de mondtam a Tominak, hogy mondja meg mindenkinek, hogy ne jöjjenek, nem vagyok jól. Sőt az első 6 hétben itthonse nagyon fogadtunk látogatókat. Olyankor még nem kell senkinek zavarogni, majd ha letelt a gyermekágy, utána. Aki nem érti meg, az meg vagy hülye, vagy még nincs gyereke, és értetlen:)
345. pemete
2009. szept. 24. 10:27
Csak egy kis bolognait dobok össze hamar. Már voltunk a boltban is hagymáért, úgyhogy lassan neki is állok.
344. azure_
2009. szept. 24. 10:21

Olyan meleg van odakint, hogy visszamenekültem a lakásba. Tegnapról maradt bőven kaja úgyhogy ebéd letudva. Lassan újra megpróbálom azt a kertészkedést. :)

Jó főzőcskézést! Mi lesz a menü?

343. pemete
2009. szept. 24. 08:49

Szió! Szép reggelt neked is:)

Mi ma főzőcskézünk, remélem Dana nem segít túl sokat, és hamar kész leszek:D

342. azure_
2009. szept. 24. 07:53

Egyébként jóreggelt!

Nem tudok 7-nél tovább aludni. Olyankor mindig ki kell mennem pisilni és már nem alszom vissza.

Ma megpróbálok egy kicsit kertészkedni. Idén ezt is mindig megcsinálták helyettem. Metszek, téliesítek egy kicsit. :)

Szép napot Nektek!

341. azure_
2009. szept. 24. 07:49
Nálunk minden előfordulhat. :)) Anno a tálalót is kétszer kellett szétszedni mert fordítva rakták össze. :)) No problem... én mondjuk jól szórakoztam akkor ezen, Gábor kevésbé. :))
340. pemete
2009. szept. 23. 20:13
Remélhetőleg nem fordítva rakják össze:DDDD
339. azure_
2009. szept. 23. 14:39

Hulla vagyok, már aludtam is egyet, most folyt köv. Rendbe kell rakni a konyhát. Ha én főzök mindig csatatér van... :))

Kajcsi jól sikerült bár én rántotthusit nem ettem hozzá, nekem úgy már túl tömény. Gardrób alakul, jó kis meló a pasiknak, de nagyon jó lesz!

338. pemete
2009. szept. 23. 09:42
Legalább jól érzed magad:) Milánói sertésborda, nyammmmmmmmmmm!!!
337. azure_
2009. szept. 23. 09:17

Jó "reggelt"! :) Dehogy bújt elő, eszében sincs.

Az éjszakák már ugyanolyanok. Pisi, pisi, pisi. :))

Reggel felkeltem, zuhi aztán elsétáltam a boltba, hazacuccoltam és nekiállok főzni. Úgy döntöttem nem fogom magam olyan módon kímélni, mint eddig. Megszakadni sem fogok de hát had nyíljon az a méhszáj! :)

Milánói sertésborda lesz a kajcsi. Itt van apósom is mert várjuk a gardróbot és szerelik össze. Gondoltam legyen valami normális kaja.

Azért sem kapcsoltam be reggel a gépet mert akkor elment volna a délelőtt. :) Így meg már megfordultam a boltból. Ja! és friss vagyok. Tegnap megint kezeltük a hüvelygombát és láss csodát nem fáj semmim és van energiám!!! Ezt már korábban is észrevettem. Ha nincs gomba, nincs baj.

336. pemete
2009. szept. 23. 08:36
Szép reggelt! Na, milyen volt az éjszaka? Kicsit csodálom, hogy még nem jöttél, nemám aztán időközben előbújt Runcika!
335. pemete
2009. szept. 22. 21:44

Jól elvoltunk, majd még pénteken találkozunk velük, de akkor majd Fehérváron,és lepasszoljuk kicsit a Bogyót.

Nyugodt pisimentes éjszakát kívánokneked:)

334. azure_
2009. szept. 22. 19:51

Szió!

Remélem jó délutánotok volt és jól sikerült a vendégvárás.

Én a naplómban kipaszkodtam magam a mai napról... Lassan elteszem magam holnapra, hogy újult erővel és optimistán kezdjem a holnapi napot. :)

333. pemete
2009. szept. 22. 11:40
Én majd akkor pancsolok, meg mosom meg a hajam, mikor alszik a Bogyó:) Én vettem energiabombát a tescoan, egy fél literes energiaiszi formájában:D Ennek köszönhetően már elmosogattam, felsöpörtem és felmostam az egész lakást! Úgyhogy nekem hatott!
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook