Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)
Szió! Na végre mindenki előkerült:)
Pedig én drukkoltam Vera! De úgy látszik nem eléggé!
Mosolyogva mondta az nst-s nő, hogy állandóan műt. :))
Kedden szerdán ha jól tudom ügyel és olyankor felhívják ha valami van. Szülés stb.
Egyik szerdán három szülést ültünk végig. Több, mint 3 órát vártunk. Én még úgy nem is találkoztam vele a magánrendelésén kívül, hogy ne rohant volna vagy ne lett volna lestrapálva.
Hát ha jövő hét szerdáig nem szülünk akkor még össze is futhatunk. :)
a múltkor is a műtőben volt azt írtad
amikor én voltam, ott volt lent a földszinten:)
mi szerdán megyünk, jövő héten:)
szia Vera:))
pedig azt hittem kibújuk Martin:)
Blaskóval találkoztál?
Sziasztok!
Gyorsak voltunk és már itthon is vagyunk. A magas vérnyomásomnak semmit nem tulajdonítottak. A front miatt ma minden kismami ezzel küzd állítólag. Ráadásul mire odaértünk már 120 volt csak, szóval ez is rendben volt. A baba is jól van. Csütörtöktől naponta kell mennünk nst-re ha addig ki nem bújik.
Úgyhogy ismét egy várakozós fél napnak nézünk elébe. :)
De legalább gond nincsen.
sziasztok lányok:)
Jaj Bogi megnéztem Danust, hát édes nagyon:))
egyre szebb az a kislány:)
Vera lehet hamarosan kibújik Martin:)
Meg fogsz őrülni a szintitől basszus. :))) De nem baj. Danának tetszik az a lényeg. :)))
A végén a szülés előtt lehet magas a vérnyomás. Ilyenkor meg is indíthatják már a szülést, úgyhogy teljes felszereléssel megyünk ma nst-re.
De mitől mehetett fel ennyire a vérnyomásod? Azért az tényleg jó magas!
Reméljük nincs semmi vész, baszus!
Gyerek nyomja a cicazenét rendületlenül mióta felkelt:D
Ja, nagyon aranyosak voltak:)
Na mikor mész nst-re?
Hát ez nagyon jó!!! :)
Látod ezek a kutyik azért megérzik ha baj van...
Az ember alig tudja követni, hogy épp mit dorbézol a gyerek:DD De legalább a kutya ott volt, kihúzta volna a vízből:p
A Sefo az az egyik kutyabarátját kimentette a csurgói tóból kétszer is. Egy mopszot. Mert a Tomi haverjáéknak van, és nem hittük el, hogy nem tud úszni. A csaj meg bevitte a vízbe, és ahogy elengedte elmerült a kutya. Erre a Sefo elkapta a füle mögötti részt, és kihúzta a partra. Aztán nem hittük el, hogy direkt mentette meg, és megint visszavittük:D Erre megint kihúzta! Tök durva volt! Baywatch in Csurgó:DDD
Mondjuk azon nem csodálkozom, hogy elfáradsz!!! :) Megdolgoztat téged mindennap a kiscsajszi rendesen.
Tegnap itt voltak nálunk a két házzal feljebb lakó ismerősök két kisfiúval. Talán meséltem róluk. Hát megint a frászt kaptam a tó miatt, ráadásul Bosco is ott kíváncsiskodott, úgyhogy voltak érdekes szituk. Mindig attól rettegek, hogy a csöpp kisfiú belesik a tóba. De hát olyan szemfényvesztő, egyszer itt van, egyszer ott.
Akárcsak Dana. :)
Én is ezután szedem össze magam. Fürdés, hajmosás...
Gondoltam, hogy nem volt már kedved feljönni. Én sem sokáig voltam. Inkább tv-ztem. Meg szenvedtem mert Runcika akkorákat rúgott, vagy ütött lefelé, hogy komoly fájdalmaim voltak + rohangáltam pisilni.
Király ez az utolsó időszak. :)
Szió! Még nem írtam, mert este nem volt rá energiám, ma meg nemrég keltem:)
Imádja, le sem akarta tenni, azzal akart aludni:D
Dana mit szólt a szintetizátorhoz?
Naplókat még nem néztem... lehet először azzal kellett volna kezdenem. Mindegy. :)
Jó reggelt lányok!
Ma megyünk nst-re ami azt jelenti, hogy megint rámegy a fél nap. Főleg ha a Blaskó megint műtőben lesz, mert kénytelen vagyok megvárni. Nem baj, a fene bánja... :) Azt hittem jön a hidegfront, de egyenlőre tök jó idő van odakint. A teraszon ittam meg a reggeli vérnyomásemelő kávémat és nem érezni, hogy hideg lenne.
Szép reggelt és napot Nektek!
Ez is jó kis móka. Kitartás és türelem a nyitja...
Előbb is eszembe juthatott volna nem az utolsó napjaimban. Akkor már engedelmes kutyihoz jöttünk volna haza Runcikával.
Én aludtam egy jót! :)
Bogi, ha továbbra is falod a paradicsomlevest akkor előbb-utóbb szerezz be azért egy terhességi tesztet is. :)))
na jó nem viccelem el. Tudom: nincs itt most az ideje.
Jó étvágyat:)
Én most ettem meg egy egész lábas paradicsomlevest. Akkor zabáltam ennyire a parilevest legutóbb, mikor terhes voltam. Reméljük nincs semmi ilyesmi a háttérben:p
édes lehet Danus:))
na majd megnézem a fotókat, ha felrakod!
most megyek ebédelni
puszi