Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)
Szép reggelt! Na megvolt az esti program? :p
Nekem ma ki kell eszelnem valami úticélt, ahová csavargunk a gyerekkel, mert nem akarok itthon ülni, szeretném megőrizni a kemény munkával helyreállított szép tiszta lakás látszatát:D
Érdekes, hogy én azt gondoltam volna, hogy nehezebben adnak hitelt de úgy hallottam, hogy ugyan megnézik kinek adnak de nem olyan nehezen. Szóval hajrá! :)
Én életemben nem kaptam valami miatt hitelt még egy hűtőre sem. Nem tudom miért. Ebből kifolyólag hitelem sem volt. Most viszont megpróbáltunk egy áruhitelt és sikerült. Hihetetlen volt számomra... :)
Elkészült a vacsi. Pizzát sütöttem, a lidlbe vettem friss pizzatészta lapot azt pakoltuk meg minden jóval és nagyon jól sikerült! :) Nem gondoltam volna, hogy ez a lap ilyen jó lesz.
Kezdődik a szokásos esti rutin. Tv, alvás, pisi. :)
Jó faxvásárlást:)
Én meg kitakarítottam az egész lakást, csillog-villog, erre kiderült, hogy nem is ma jönnek megnézni, hanem csak holnapután, úgyhogy csütörtökön kezhetem előlről az egészet, mert addigra a gyerek szépen elintézi úgyis, a kutya segítségével...
Most értünk haza. Hát az árak bútor ügyben is érdekesek... Azt hiszem karácsonyig nem veszünk fürdőszoba szekrényt, de addigra majd közös ajándékként meglepjük magunkat.
Nst-nk tök jó lett, bár mindegy volt mikor megyünk, így is 1,5 órás volt a várakozási idő. Jól eltaktikáztuk magunkat.
Mindjárt indulunk be palotára mert faxot kéne vennünk. Tönkrement a régi és néhányan még így kommunikálnak velünk. Ami szintén röhej, mert mi mindent mail-en bonyolítunk. Na mindegy. Nézünk egy gépet, hátha kapunk olcsón.
Hát tényleg röhej! Az üvegesek annyit kérnek mindenért, amennyit nem szégyellnek érte...
A párom üveggel foglalkozik, úgyhogy tudja milyenek az üvegesek:D
Előtte elmegyünk brico-ba meg baumaxba fürdőszobaszekrényt nézni.
Elkészült a múlthéten összetört üvegpolcunk majd felrakás közben újra összetört!!! :) Gondolhatod milyen mérgesek voltunk. Megnézzük mennyibe kerülnek a szekrények, amúgy is azt szeretnénk mert nem férnek el a cuccaink.
Szóval előtte bóklászunk egyet.
Délnél előbb nem megyek oda a kórházba mert teljesen felesleges.
Szép napot Nektek is!
Lassan indulunk NST-re meg egy kicsit csavarogni, hogy be ne csavarodjak. :)
Ma figyelek magamra, hogy ne legyek sündisznó! :)
Szép reggelt:)
Anno én is kifordultam magamból a hormonok miatt eléggé:DDD A férjem azt mondta, hogy olyan voltam, mintha 9 hónapig stukáztam volna:p
Lassan elvonulok. Valami helyszínelő sorozat megy. Nem tudom melyik de állandóan hátraforgok.
Jóéjt! :)
Sógornőm a nagylányát két héttel, a középső fiát 1 héttel hordta túl. A harmadikat szülte 1 héttel előbb de elég korán nyitva volt a méhszája azért.
Bár... ha belegondolok... nekem is elég korán kinyílt a méhszáj. Anyós is mondta, hogy Gábort 12 nappal hordta túl, úgyhogy bármi lehet. Megmondom őszintén nem nagyon lenne kedvem mondjuk október 10-ig így maradni...
Azt hallottam, hogy az elsőt sokan túlhordják de én már nem is akarok általánosítani. Meglátjuk. Remélem viszont, hogy ilyen hangulataim, mint ma is voltak nem gyakran lesznek. Ez gáz. Még Gábor is rámcsodálkozik! :)
Olvastam:)
Csak nyugi, tök jó szőnyeget vettetek! Nekem nagyon tetszik. Danusnál ilyen nagy virágmintás volt, de a kutya miatt felszedtem inkább.
Én is azt hittem egyébként 37-38 hetesen, meg utána is, hogy márbármikor megszülhetek, és hűha, meg minden, aztán 3 nappal túl is hordtam Danust. Aszerint, ahogy az orvos számolt. Én viszont tudtam napra pontosan, hogy mikor fogant, úgyhogy azt is tudom, hogy 2 héttel hordtam túl. Mikor megszületett, mondták is, hogy nagyon durván odavolt már a méhlepény...
Totál katasztrófa. Estére már teljesen elment mindentől a kedvem. Szülésznőm a héten nincs így megkért csak feküdjek nehogy megszüljek. Kezd elegem lenni abból, hogy lassan kívánságműsor lesz mikor jöjjön a baba. Gábor azt mondja ne foglalkozzak senkivel és ne idegeskedjek ezen majd szülünk másnál.
Egyébként ma szőnyeget vettünk. A naplómban leírtam a jó kis sztorit. Na az sem tett boldoggá.
Az idő sem volt ma túl jó ezért egész nap hasogatott a fejem.
Úgyhogy jó kis napunk volt. :) Jó, hogy vége...
Remlem veletek vidámabb dolgok történtek!! :)
Kiütésekkel mi a helyzet? Voltatok dokinál?
:) Örülök neki!
;)
SZia Neked is!
Egyetértek! Nekem addig jó napom volt amíg meg nem jött az online rendelt szőnyegünk. Nem azt küldték amit kiválasztottunk. Mérgemben bementünk Veszprémbe és vettünk egyet, ezt meg visszaküldjük. Még a fejem is megfájdult.
Na sikerült egy kicsit romantikázni?! :)
Sziasztok:)
Úúúúgy utálom az esőt, hogy azt el sem tudom mondani:S Nem lehet csinálni semmit!
Szia!
Sajnos nekem is kevésbé jó tapasztalataim voltak az egész szülészeten (naplómban,cikkeimben bővebben írtam).Én tavaly jun.2-án szültem,fogadott orvosnál,szombat este 10-től vajudtam,hétfőn reggel szültem meg..se érzéstelenítést nem kaptam és ennyi idő után nem is császároztak meg..
Remélni tudom,hogy azóta változott a helyzet,de a nővérek 1-2 kivételével nagyon nem figyeltek rám és sok más dologra.
Szép babavárást és majd szülést kívánok Neked!
szia Vera
jó éjt:)
hú, lehet
remélem semmi komoly!
jobbulást neki!
Most nézem, hogy Ti a 15. betöltött héten vagytok. Én a 18-diktól éreztem a mozgást. :) Rosszul gondoltam, hogy most hol jártok...
Na én megyek elpihenek mert égnek a szemeim.
Jóéjt lányok! :)
szia Bogi
hú lehet valamire allergiás?
nem váltottál öblítőt?
szia Vera:))
így könnyebb nekem:)
örülök, hogy jobban vagy, kicsit még maradjon Martin odabent:)
hát nem tudom, hogy őt érzem-e de most már figyelek, ha pihenek!!