Szegedi kismamák vagy babavárók! (beszélgetés)
Nem korai még csak 3 hónapos szerintem csak egy fajta gyümölcsöt adj neki ne össze vissza mert ha valami kiüti nem fogod tudni de amúgy is csak 1 fajta gyümölcsöt lehet adni mi így csináltuk.Én a helyedben inkább a gyümölcsös tejpépet próbálnám neki adni mi azt adtuk neki és azzal is jól lakik.
Én is gondolkodom rajta. Mert ugye Anna full tápszeres baba, szóval nem hiszem, hogy várni kellene 6 hónapos koráig. Meg most voltunk mérésen és fogyott kicsit, ezért a védőnő javasolta, hogy lassan elkezdhetjük.
Meg tápszert cseréltünk, mert valószínűleg nem jött be neki annyira a BEBA, most DM-eset kap és sokkal jobban eszik.
Vigyázatok magatokra,ha szépen meggyel nem lesz gond de gondolom András is vezet nem?Jó pihenést anyukádnál.:-)
Vigyázzatok az utakon. A dunántúlon 20 centi körüli hó van mindenhol azt mondják. Meg rá le is fagy, jégpálya minden. Anyukámék ott laknak és alig mernek utazni.
Én már elkezdtem... Pont most. Hétfő óta kap gyümölcspapikat. Már elegem lett belőle hogy sugárba hányja ki a tápszert :S Ebből állt a nap...
Már pár hete néha kóstoltattam vele pár falat banánt, almát. De tényleg csak annyit hogy amikor én ettem, tettem a szájába egy keveset, hogy mit szól hozzá.
Most hétfőn meg bolti babakaját kezdett enni, alma-őszibarack-banán desszertet. A délelőtti evéskor adom neki. Azóta sokkal jobbak a napjaink.
Inkább ne nagyon essen a hó, mert haza jöttünk anyához és még nem vezettem hóba!!!!!
Ráadásul kedden mennünk kell Zalaegerszegre, ott pedig már szörnyű állapotok vannak. Remélem nem esik újabb adag hó oda.
Guccsy nem most vizsgáztál?
Istenem istenem istenem!!!!!
Esik a hav!!!!!!!!!!!
Remélem mikor Kata felkel, már nagyobb pelyhekben fog hullani, s az ég elfelejt rá esőt esni, s így megnézhetem, hogy mit szól a kisasszony az égi áldásnak. Tuti hogy tetszeni fog neki, hisz a buborékfújót is imádja.
Csajok, akiknél nagyobb a babó, ki mikor kezdte a hozzátáplálást és hogyan?
Ne is mond, nem tudunk sétálni. Pedig ma akartam boltba is menni. Mondjuk Anna még pici, szóval neki bőven elég, ha a szobájában lehet, nézi a játékait, beszélgetünk + a játszószőnyeg a legújabb kedvenc.
Sziasztok!
Ki mit csinál ebben a trutyi időben?
Én a héten elkezdtem a nagytakarítést, ami persze addig tart, amíg a Ricsi újra szét nem pakol...na kicsit díszítgettem is meg ilyenek.
Mostanában valahogy a gyerek nem akar kimenni, érdekes mert eddig esőben is kiakart. Fázhat még is csak? Pedig meleg az overállja? Lehet nem olyan kényelmes így beöltözve szaladgálni neki. Na nem baj, mert nekem sem lenne kedve napi több órát kinn lenni, csak érdekes.
ez nagyon édes sztori.Kérd el a felvételt ha felvették.
Elképzeltem és óriásian aranyosak lehettek. :))))
Voltunk ma Katával télapóünnepségen. A Mikulás nem igazán izgatta, de a gyerekek és a játékok, azok annál inkább. Hatalmas hisztit vágott le, mert más is le akart csúszni a csúszdán. Viszont nyelves puszizott egy kisfiúval. Kicsit korán kezdi azt hiszem. És még fel is vették szerintem kamerával. Mondtam neki, hogy ne bökdösse, hanem simogassa a kisfiút. Erre a kisfiú megsimogatta az arcát. Aztán mondom Katámnak, hogy akkor te meg adjál neki puszit. Kata általában úgy ad puszit, hogy kinyújtja a nyelvét és inkább azt nyomja oda a másikhoz. Erreföl a kisfiú is adni akart neki puszit, s mind a ketten előrehajoltak, s így Kata belenyalt a kisfiú szájába. Azt hittük, hogy bepisilünk a nevetéstől.
köszi, akkor majd megyek én is!
Mindenkinek boldog mikulást! :)
És természetesen mi is kívánunk minden kicsinek és nagynak boldog mikulást. Mi délután megyünk céges ünnepségre, kíváncsi leszek mit reagál rá a csajszika.
Na hazaértünk. Jó kis gyalogtúra volt nekem. De megérte. Bár venni nem vettem, mert nem tudtam volna hazahozni babakocsival, meg hát a rosmanusba is be kellett még menni. De van asztal is meg szék is és szerintem elég olcsó is. Mondjuk nem valami nagy wasistdas, de nekünk jó lesz. A kisasztal 1800, a karfás háttámlás szék meg 900 píz. Csiga ti is nyugodtan nézzétek meg mert van még jó néhány db. Én majd elzargatom érte apját.
Remélem megtalálod és lesz még asztal és szék is.
Sziasztok a manókáknak boldog Mikulás. :-)
Képzeljétek az este volt nálunk a Mikulás hát Balázs nem igazán örült neki nem sírt de látszót rajta hogy fél így a kezembe volt végig és nagyon örült a sok csomagnak.
Kapott Katám télapóra egy buborékfújót, s most egyfolytában azt kell neki fújni. Most is itt lóg a nyakamon, s bbbbbbbbbbbbb-zik. De mindjárt felöltözünk, s elmegyünk megnézniazt a széket és asztalt.
Boldog Mikulást Mindenkinek!!!!
ma ünnepeltük unokatesóm kisfiának 5. szülinapját. Nagyon jó buli volt, Ricsi nagyon élvezte a sok gyereket. Olyan jó még nézni is, amikor sok gyerek együtt, szaladgál, játszik.
Maja, ha sikerült megvenned az asztalkát, légyszi szólj, engem is érdekelne, de most nem járok arra, de ha tuti van akkor elmegyek
Ja de itt a fagy a baciknak remélem annyi lesz most már.
Sajna a levegőbe van sok baci nekünk is azt mondta a dr néni hogy Balázs sajna nem sokára megint beteg lesz mert a közösségben jobban terjed de majd hozzá szokik a szervezete és imunis lesz rá.
Kisfiú megint belázasodott. Mit szedhetett össze, nem tudom.
A csillagtéren van egy amibe tudom hogy van mert arra több is van, az árat nem tudom de nem egy horribilis összeg.A cukinál ahol szoktunk találkozni a túl oldalon van egy a zebra pont neki megy kivan pakolva elébe,mellette van pékség.
Sziasztok!!!!
Nem írok újat,az én gyerekeim se alszanak.Csütörtök éjszaka óta a két kezemen meg tudom számolni mennyit aludtam.Ki vagyok teljesen.
Tegnap voltunk Mikulás ünnepségen.A két gyerek tátott szájjal nézte végig.Tök édesek voltak.
Ma meg elmentünk bababulira.Remélem kellően lefáradtak.De rájöttem,hogy az se jó,mert túl sok inger éri őket és azért kelnek fel éjszaka.
Mindenkinek nyugodt éjszakát kívánok!!!!
További ajánlott fórumok: