Szegedi kismamák vagy babavárók! (beszélgetés)
na nem már!!! csengettem igen, lehet nem jól?
Gondoltam biztos elmentetek sétálni...
Itthon voltunk. Csengettél?
Kismanó voltunk ma nálatok 3 óra körül, de amilyen a szerencsénk nem találtunk senkit:( Már napok óta készülünk hozzátok, de mostanában Ricsi később alszik el délután és mire felébred, eszik már fél 4-4, akkor meg már hova megyünk, sötétedik.
már nem járunk szerencsére...kötött izomzattal született Ricsi és ez miatt jártunk kb 9 hónapos koráig, de szerencsére ez a Dévény torna nagyom jó, így semmi sem maradt vissza belőle, korának megfeleő Ricsi mozgása. Ott mondta még akkor a gyógytornász, hogy nagyon jót tesz a bukfencezés, mert sok izmot átmozgat. Így kb 9 hónapos kora óta csináljuk. De tegnap csak véletlen volt szerintem, hogy sikerült neki. Ő is nagyokat nevet.
Balázs is szeret bukfencezni de ő még csak segítséggel de mekkorákat nevet neki.Nagyon ügyes Ricsi,ti miért jártok gyógytornára?
képzeljétek elég régóta szoktam bukfencezni Ricsivel, a gyógytornász javasolta, hogy nagyon jó és Ricsi szereti is. Ma teljesen egyedül olyan ügyesen bukfencezett egyet, teljesen meghatódtam. Na persze nehogy olyankor csinálja, amikor nem vagyok ott, mert baj lehet...nem is gondoltam, hogy ilyen hamar megtanulja segítség nélkül.
Várfalvi Péterné Mónika nagyon aranyos én nagyon szeretem.
Nem tudod véletlenül, melyik nap hogy? Vagy tel.szám esetleg?
Annyit találtunk a neten, hogy a rókusi krt 35-be kell mennem.
Majd kiderül
Nektek ki a védőnőtök Bazsimaci? Mert a mienk is onnan jött ma!?
Szerintem még körzetileg is oda tartozol ha a mars térnél laktok mert amikor oda jártam akkor volt egy kismama aki a közelben lakot és a védőnője ott rendelt.De ez lehet hogy változott mert a mi védőnőink is elköltöztek a csongrádi sgt. -ra.
Köszönöm a válaszokat :)
Holnap el is intézem remélhetőleg : )
Igen, én is onnan tudtam meg.
Mindjárt megzabálom a lányomat. Rohangál a szobába körbe körbe, egy legót tart a füléhez, és közben egyfolytában "beszél". Néha mintha azt mondaná, hogy "aja" (talán ez én volnék?).
Szia!
A Vasas Szent Péter utcán a terhesgondozóban megmondják, hogy melyik védőnőhöz kell menned.
Pontosan tudni kellene az utca és házszámot, írd meg privátban
Akkor egyszerűen hívjam fel, az adott területhez kiírt védőnőt, és majd ő megmondja hova is menjek?
Nagyon remélem hogy nem olyan messze van :(
Nincs mit :-) Én is így kerestem ki, mert az orvos sem tudta pontosan megmondani, hogy hova menjek. A mi utcánk első fele a József A. sgt-hoz tartozik, a másik fele pedig a Budapesti krt-hoz, szal nem volt egyértelmű.
A mars tér környékén lakom, háziorvosom pedig nem itt van, mert hivatalosan nem vagyok szegedi.
Megnéztem gyors az oldalon, de csak telefonszám van, semmi címet nem látok.
Esetleg írd meg az utcádat, s hátha lakik valaki a közelben, s meg tudja mondani, vagy esetleg kérdezd meg a háziorvosodtól, ő is biztos tudja.
Privátban küldtem a címet... :-)
Próbáltam, de sehol sem találtam ilyet :(
Esetleg megtudod mondani, hogy melyik oldalon?
Szia! Neten meg tudod nézni, hogy utca és házszám szerint hova tartozol.
Sziasztok
Valaki tudna segíteni nekem védőnő ügyben?
Most kellene mennem a kiskönyvemért, de fogalmam sincs, hogy hova és hogy kihez kell menjek.
Jó helyen van, legalább is ahogy írtátok. Itt szegeden már nagyon sok van, nincs sok értelme csinálni egy újabbat.
hát lehet, mondjuk van még egy kozmetika, annak nem tudom mennyire megy, de ez tuti jól megy, pedig nem is olyan hű de jól felszerelt
Lehet Dorozsmán kellene üzletet csinálnom, ha vissza megyek dolgozni.
További ajánlott fórumok: