Szegedi kismamák vagy babavárók! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én tutira tudom, hogy ha Petra betöltötte a 2-t vissza megyek dolgozni! A kistesót, majd 5 év múlvára szeretnék, mert nyugiban le szeretnék államvizsgázni!
Ilyen esetben sem lehet beíratni?
csak hát persze jó lenne, ha biztosítanának minden gyereknek helyet
aha, már értem. Hát a barátnőm azt mondta, hogy neki azt mondták nincs most akkora túljelentkezés, ezért nem kell annyival hamarabb. Meg ha belegondolsz nincs is értelme, mert ha elterjed, hogy ennyivel előbb kell, akkor mindenki beíratja, viszont aztán fele átgondolja, hogy mégsem adja be. Szóval 1-1,5 évvel hamarabb nem tudsz még tervezni szerintem
Tavasszal nekünk is ezt mondták, hogy elég tavasszal jelentkezni, ha szeptemberben szeretném bölcsibe vinni a Katát, csak aztán kiderült az is, hogy csak akkor veszik be, ha mindkét szülő igazolja, hogy dolgozik, s mivel mi kistesót akarunk, így Kata marad itthon.
de,légyszi.Kiváncsi vok,hogy csak engem küldtek el,vagy más bölcsibe is ez van.
Akkor ne is erőlködjek???
én is pont ezt írtam.:)Nem lehet előre lefoglalni a helyet.Én is 2011.áprilisába kell,hogy beírassam Stellát,hogy szept.-be legyen helye.Megkérdeztem,hogy mi van akkor ha már nincs a bölcsibe hely,erre a vezető:vmelyikbe biztos lesz.Szóval biztos lesz hely a bölcsibe,csak lehet,hogy a város másik végébe.
ja vagy kormányváltás utána lett volna? már nem is tudom pontosan...
na ez érdekes. A barátnőm, akivel egy napon szültünk az idén áprilisba elment valamelyik bölcsibe(már nem tudom melyikbe) azzal, hogy jövő szeptembertől szeretné bölcsibe adni a lányt. Elküldték azzal, hogy nem kell ennyire előre beíratni, elég lesz jövő áprilisban.
Csajok aki elő akarja jegyeztetni a gyerköcét és sikerül,írjon nekem.Stellát én próbáltam,de nem engedik.Azt mondták,hogy a kormányváltás óta nem lehetséges.Meg is vagyok ilyedve,hogy mi lesz ha nem lesz hely.Én a Dobó utcaiba vagy a Vitéz utcai bölcsit néztem ki neki.
Faktumba vették mamáék a gyerköcöknek,de 10 fölött volt,sajna.Micimackós,de nagyon szeretik.
Annám 3 hónapos, de már gondolkoztam rajta, hogy beíratom, állítólag mindenhol nagy a túljelentkezés.
akkor nem gáz ha februárban, 6 hósan beíratom?
Hajlat u. merre van?
Balázs 5 hónapos volt amikor beírattam erre a tanévre és akkor azt mondta az intézmény vezető hogy jól tetem mert már nem sok hely volt, szerintem nem baj ha előre be íratjátok valahova mert úgyis majd meg kell erősíteni.
Szia a bölcsbe még nem oktatnak idegen nyelvet esetleg magán bölcsibe de ezt nem tudom, én nyugodt szível tudom ajánlani a mi bölcsinket ez a hajlat utcai ha oda mentek még gondozó nőt is mondok mert az enyém felér egy pót nagyival Balázs nagyon szereti és hát a gondozónő is imádja csak rá kell nézni őt annak teremtette az isten is komolyan csupa lélek.
Bocsi, amikor írtál pont a védőben voltunk, egy órája értünk haza...
Csajok tudtok nekem segíteni?
Olyan kérdésem volna, hogy igaz, hogy 6 hós korban el kell kezdeni bölcsit keresni? Én szeretnék 2 éves kora körül visszamenni dolgozni és nincs más megoldás, bölcsibe kell adnom!
Ha igaz, akkor melyik bölcsit ajánlanátok. Olyan érdekelne, ahol igenis foglalkoznak a gyerekkel esetleg idegen nyelv tanulás is van!
Ajánljatok nekem jót! Ja Szegeden!
Nem tudom mennyi pénzt szánsz rá én pl nagyon díjazom ebből a szempontból a műanyag kis széket és asztalt százasba lehet kapni vagy műanyagos boltba. Azért jó mert le tudod takarítani és nem sajnálod hogy maradandó sérülést okoz a gyerek benne azon lehet enni rajzolni gyurmázni festeni.
Bakay Nándor u.
Csemegi u.
Cserzy M u.
Kossuth L. sgt. 32-76
Kossuth L. sgt. 41-93
Londoni krt. 1.
Mars tér
Párizsi krt. 29-45
Párizsi krt. 40-46.
Pozsonyi I. u.
Pulcz u.
Szent Gellért u.
Szent Rókus tér
Teréz u.
Vasas Szent Péter u.
Van itt valaki aki a 19. számú védőnői körzetbe tartozik???????????????
Egyszerűen sehol sem segítenek megtalálni hogy hova kell mennem :S
Nekünk is olyan székünk van, de azt nem akarom állandóan szétszedni és bevinni a szobába, meg összerakni és kivinni a konyhába, meg hát van rajta egy lap a széken, amin tud kalamolni evés közben. Valami olyan kellene, ami kicsi, stabil és olcsó. Tudom lehetetlen kérés:)
Mi olyan etetőszéket vettünk ami szétszedhető kis székre és asztalra.
Képzeljétek a barátnőm kislánya is a hétvégén beteg lett lázas taknyos meg minden ami kell elvitte az ügyeletre és mondta hogy ő hétfőn viszi a gyereket a bölcsibe mondtam neki hogy nálunk nem lehet vinni a gyereket erre ő de náluk lehet nem szólnak.Na ettől aztán ki akadtam és csak annyit mondta ne csodálkozz hogy a lányaid folyton betege.Milyen bölcsi az ahova így mehet a gyerek bocsi aki ide jár de ez nagyon gáz ez a tünde téribe van.
Köszi mindenkinek a köszöntéseket,Balázs a héten nem megy bölcsibe én nem viszem a dr néni is azt mondta jobb ha otthon marad,nem vészes de ne mi szorjuk tovább a bacikat a bölcsibe.
Maja tök jó képet tettél fel arra az oldalra,Katáról.Szép kislány.
Húúúú de jó ajándék.Ennek én is tökre örültem volna.Főleg,hogy mindez meglepi bulival.
Akkor csinálhatnánk majd bicaj talcsit.:D Én már láttam olyan bicajt is,hogy hordozó volt elöl.Szóval a pici babások se ússzák meg.:DDD
jaj nem kell félni a bicajozástól, majd meg látod mennyire imádni fogjátok:) Nekem elöl van ülésem, mert Ricsi még csak 9 hónapos volt, amikor vettem, de tavaszra Kata már bőven elég nagy lesz ahhoz, hogy hátul vigyed. Mi nyáron sokszor elmentünk csak úgy bicajozni, nézelődni. Nagyon szép ajándékot kaptál!
Maja neked és Balázsnak is boldog szülinapot! :)
Utólag én is szeretnék Balázsnak Nagyon Boldog Szülikét kívánni. Nagyon jó jegyben született. :D
További ajánlott fórumok: