Szegedi kismamák vagy babavárók! (beszélgetés)
Mondjuk valakihez el kell mennem mert csak úgy a szülés napján nem állíthatok be, hogy na itt vagyok buli van :)
De azt sem tudom, hogy csak úgy elmenjek és válasszak egy dokit és kész? Mit jelent, hogy drága volt?
Szerintem tényleg nézz szét itt Szegeden, én is jókat tudok mondani a klinikáról. Az én dokim nagyon drága volt, a következőnél valószínű nem fogok dokit fogadni, csak szülésznőt.
Az utóbbi időben több ismerősöm szült, és az elmeséléseikből levonom hogy a szülésznő számít nem a doki, ha természetes szülés van. Nekem sokkal több mindent szabadott mint nekik.
Hát kb így:+%/==/!%+"+%/=9ÁÁÁÁÁÁ!!!!!! S.O.S!!!!
Nem, komolyan:)))
A három gyerekkel nem lenne gond mert egész nap suliban vannak a kicsi meg oviban. Ha haza jönnek a lányom neki esik a lovas könyveinek és meg se szólal egész este a két fiam meg együtt játszanak viszont itt jön a DE. A 4-dik terhességem olyan ha ez lett volna az első akkor magam kötök masnit a méhemből és soha többet gyerek. Nekem az első 3-mal nem volt hányingerem egyszer sem, meg se éreztem a terhességeket, most az első három hónap maga a pokol volt. A hasam az első perctől kezdve fáj alul, a csípőm meg már most úgy szét van csúszva, hogy alig birok reggel fölkelni és egész nap meg éjszaka úgy fáj, hogy csillagokat látok. Hát nem hiába öregszem, na. Ez van. Bár jobban félek, hogy egyáltalán hol fogok szülni.
Hát nem számoltuk még ki a dokimmal mert kisebb malőrt vittem a dolgokba vagyis azt hogy én amióta meg van a menszim azóta írtam pontosan mikor jött meg, na hát 2010-ben ez úgy el maradt mint a pinty és amikor elmentem a dokimhoz akkor azt mondtam neki, hogy mintha október első hetén lett volna meg de ezt ne vegye életbiztosításnak. Aztán Ő ahhoz a kitalálthoz kiszámolta az volt Július 8. De amikor elmentem a 12 hetes UH-ra akkor azt mondta egy másik doki, hogy ez a gyerek 15 hetes. Úgyhogy most egy kérdőjel az egész és ráadásul amikor visszamentem a dokimhoz akkor megint mindketten elfelejtettük az Uh-hoz kiszámolni, hogy akkor most kb mikor is szülnék:)
Mondjuk nem meglepő a dokimnál ez az elfelejtés dolog mert mikor a Jelek született annyit nevettünk meg ökörködtünk szülés közben meg utána hogy amikor a papírokat akarta megírni kérdezte meg, hogy mikor született mert Ő nem nézte. Mondtam neki, hogy igazából én sem azzal voltam elfoglalva hanem éppen megszültem a fiamat, így egy kb időpontra besaccoltuk, hogy mikor is történhetett.Mert közben még levették a férjemmel az őssejtet is. Na ott is annyit bénáztak majd meg szakadtam a nevetéstől. Mondjuk holnap megyek hozzá UH-ra mert nagyon fáj a hasam alul, hátha már nem felejtem el megkérdezni mikor is szülök:))
én nem hallottam erről a puzzle szőnyeges mizériáról....
csak azokra érvényes, amiket most árulnak vagy az összesre? Nekünk is van 2 csomag, Ricsi elég sokat rágta anno...
Persze, azt kell nekik. Én már sajnálom hogy a blokkját nem tettem el... Innentől kezdve minden kis hülyeségnek elteszem :D
Még szerencse hogy mi csak egy csomaggal vettünk, így nem olyan nagy összeg, mondjuk én ilyen helyzetben minden fillért sajnálok, mérgelődni szoktam még 200 ft-on is.
:)))
Nekem meg adják vissza a lóvét!
Szerencsére elég sokszor meg szokták :D
Most a tej miatt, mert hogy a külföldi tejet túl olcsón adták. De a gazdaságos tejük már megint csak 139 ft. Kiskaput sajnos mindig találnak...
Én esküszöm fel fogom hívni még a héten!
Ha nem lesz semmi. Basszák már meg egy kicsit a teszkót.
Nekem még nem volt rá szükség hogy fel is hívjam, elég szokott lenni ijesztgetni vele :D Már attól megy az ügyintézés, ha csak azt mondom hogy felhívom, és veszem elő a telefonom :D
De persze, egyébként fel is lehet hívni őket, azért vannak. Az átlag ember ezekről nem is tud. Legalábbis még nem sok embertől hallottam hogy fel merte volna hívni őket. Pedig simán lehet.
Ha nem történik semmi 3 napon belül akkor én is fel fogom hívni őket.
Azt mondták hogy a jkv. felvételétől számított 3 napon belül intéződik a dolog...
Persze, majd ha nagy leszek elhiszem!
Amikor ilyet mondanak hogy nem tudnak róla, akkor be szoktam lengetni a fogyasztóvédelmet. Benne van a telefonomban a száma, és olyankor fapofával mondom hogy oké, akkor hívjuk már fel őket, és majd megmondják hogy mi van :D
Általában olyankor mindjárt megy nekik az ügyintézés :D
:D Én eltettem a blokkját! :DDDD
Tegnap visszavittem, azt mondták persze, hogy ők nem hallottak ilyesmiről, de azért felvesznek egy jegyzőkönyvet, és ha mégis kiderül, hogy visszahívják a termékeket, akkor visszaveszik!
Ahan, szerintem erre várhatok!
Mi is 2000ért vettük csomagját, 3at hogy tudjon rajta fordulni és ne guruljon a földre! :)
Kár érte, mindegy!
Hú annyiért hol vettétek? Mi a tescoban vettük, 2000 volt egy csomag. Mondjuk nem nagy, azt hiszem hogy 4x4 kocka.
Kár hogy a blokk nincs meg, mert akkor lehetne reklamálni hátha visszavennék vagy valami. De az ilyennek ki teszi el a blokkját? A fene gondolta hogy valami baj lesz vele.
DETTÓ! :(((
Még jó hogy 6000ret költöttünk rá!