Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy indul-e valaki idén TB támogatott, donoros IVF-en?
Mi idén indulunk, de sajnos nem kaptuk meg az utolsó, 5. lehetőséget erre a programra. Elutasítottak. Azt mondták, hogy nem valószínű, hogy indul.
Valaki, tud valamit?
Azóta már felhívtam az andrológiát és mondták h sperma vizsgálatkor megnézik ezeket is :) Jól járt :D
Sperma vizsgálatkor nézik, a pasik megússzák általában a vérvételt :P:)
Sziasztok! Tud valaki velem tapasztalatot, illetve eredményességet megosztani a méhnyálkahártya tűbiopsziáról beágyazódás elősegítése céljából? No meg, hogy kell elképzelni az eljárást? Mi a menete? Ha valakinek megcsinálták, utána sikeres volt a lombikja?
igen. A mensi első napján felhívod és adnak időpontot középidős uh.-ra az orvosodhoz,akinél első konzin voltál.Nem biztos,h pont a 14. napra kapsz időpontot,de ez nem lényeges annyira
Férfiaknál a Trichomonas vaginalis,Chlamydia trachomatis-t spermában nézik vagy vérvételre kell menni ?
Fel kell hívni a Kaálit középidős uh miatt ? Mondani kell hogy szeretnék időpontot a kezelőorvoshoz ?
Szia.Én Ausztriában élek,otthon lombikoztam. Volt ugye a középidős uh.,arra kellett 1 nap (az a ciklus felénél van kb. 14. nap) de nekünk nem éri meg 1 napra hazajönni,így 3 volt :) a férjem ezután visszament,mert mondtam,h 2 hétre én nem megyek vissza Ausztriába.Na megvolt a középidős uh. meg persze utána egy konzi. Majd mikor jött a mensi, na onnantól nekem 12 napig kellet injekciózni,meg vitaminozni.. Összességében kb.3 hét volt a gyógyszerek elkezdésétől a beültetésig. Tehát van egyszer 1 nap amikor a középidős uh. van,majd rá 2 hétre kb. pedig indul a program. Hogy az mennyi idő az mindenkinél már 2 hét, 1 hónap majd látja az orvos.
Sziasztok ! Tudja valaki,hogy Szegeden hol tudnek 3 pontos inzulinrezisztencia vizsgalatot csinaltatni? Koszi :)
Sziasztok.
Van valaki aki külföldön él, de Magyarországon szeretne lombikprogramozni? Hogy megy ez? Mennyi időt kell otthon lennem? Az előkészületek, vizsgálatok a beültetés előtt mennyi időt vesz igénybe? Valaki írna nekem erről bővebben légy szíves? Köszönöm
Hahó. Van köztetek olyan aki Dalmához jár/járt és a párja sperma száma kevés ?
Köszönöm Emily, én is bizakodó voltam, de valószínűleg ennek így kellett történnie. Ésszel fel tudom fogni, hogy nem volt életképes, stb., csak érzelmileg nehéz. De még nem adom fel, igenis kell egy ugyanolyan kis életrevaló kistesó, mint a majd 3 éves nagylány otthon.
Nem találok szavakat, ez annyira kegyetlen! Biztos voltam benne, hogy jó hírekkel jössz! :((( Sok erőt és kitartást az előtted állókhoz.
Sziasztok!
Felajánlanék kezelésből megmaradt gyógyszereket. Egyetlen kikötés, hogy csak olyan jelentkezzen érte, akinek ténylegesen felírták! "Öngyógyításra" nem adom oda!
Metypred 4mg 18.06 (bontatlan )
Fraxiparine 0.4ml 19.01 (4db)
Doxycyclin 100mg 19.12 (8 szem)
Bromocriptin 2.5mg 18.11 (bontott )
Utrogestan 100mg 18.02 (52db golyó )
Sajnos nincsenek olyan csodák, hogy két beültetés elsőre sikerüljön. Ma voltam uh-n, nem fejlődött semmit egy hét alatt, sőt, már a szikhólyag és az embriókezdemény sem különült el, szívhang sehol. Jövő hét elején megnézi még egyszer a nőgyógyászom, de akkor már úgy kell menjek, hogy valószínűleg meg lesz a műszeres befejezés :(.
Jövőre meg újra nekifutunk, remélem, nagyobb sikerrel.
Minden jót a próbálkozóknak és mielőbbi babázást!
Igen, csak nekem az a furcsa, hogy anno a lányommal már a Kaáliban hallottak szívhangot, és ugyanígy mentünk a beültetés után X nappal... de persze azt nem tudom, hogy most volt-e asszisztált hatching, meg hogy hány nap alatt ágyazódott be, lehet emiatt késik, de az pozitív, hogy előző héthez képest, már látható és mérhető volt :). Jövő szerdára meg csak lesz már szívhang is végre - türelmetlenül várom :).
Én már elkezdenék nagyon-nagyon örülni!! :) Sokat nőtt egy hét alatt!!
Megvoltbaz uh. Petezsák van, benne 4,4 mm-es szikhólyag és 4 mm-es embriócsomó, meg vmi pulzálás félét látott a doki, de szívhangot még nem tudott mérni. Egy hét múlva újra megyek. Szóval továbbra is várakozás...
De jóóóó! Ezek jó hírek! Biztosan minden oké!
Köszönöm az érdeklődést, a kérdés jó, még nem tudom, hogy mi van :).
Októberben 8 tüszőből lett 4 sejt, ebből 3 megtermékenyült, 2-őt visszakaptam 3 naposan, a harmadikat nem lehetett végül ötnaposan fagyasztani, és múlt héten egy petezsákom volt 5 hét + 5 naposan, vagyis egy tapadt meg, de csak halványan látszott benne valami, szívhang még nem volt, így most a héten kell a saját dokimhoz menni kontroll ultrahangra. Nem érzek semmit, így bizonytalan vagyok, remélem, minden oké és nem csak üres petezsák van és szívhang is lesz már. Majd referálok, hogy mi volt.
Bianconera, mi a helyzet?????
Megnéztem neked a HIV az 1 évig érvényes. A sperma vizsgálathoz nincs idő irva de mintha arra nekünk azt mondták volna h minél frissebb legyen a lelet.
Sziasztok!
Októberben indult volna tb-s lombikunk de magas TSH miatt nem tudtunk elindulni. Januárban lesz a következő ha addigra rendbe jön. A férfi oldalon minden vizsgálatot újra kell csináltatni? (Szeptemberiek a leletek). A HIV vizsgálat is csak 3 hónapig érvényes?
Szia! Dr. Molnár G. Béla
Sztem érdemes lenne megpróbálnod, nagyon nagy tudású orvos. Persze kinek ki jön be, de egy próba..:)
Egyenlőre a szeptembert mondta de telefonálnak ha megetünk előbb,ha pl. vkinek összejön spontàn úgy h van még időnk :/
Jaj basszus, persze h a leszívásra gondoltam 😅 hülye is vagyok 😁 azért kérdezem, mert egyébként sem szokta a sárga földig inni magát, havonta kb 1x baráti összejöveteleken pár pohárka.viszont lehet, hogy úgy jön ki a lépés, h a leszívás előtt 1-2 héttel lesz a 30.szülinapja, és már most mondta h nem mer majd inni :) de azért a dokinkat is megkérdem róla.amúgy az ő eredményei teljesen rendben vannak 😊
További ajánlott fórumok: