Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Nekem januárban a 4. ciklusnapomon kezdődött a stimu és mãsnak is. Teljesen szépen értek a tüszők, 8 petesejtem lett, igaz sajnos nem sikerült.
Szóval ne aggódj, nem vagy elkésve! 😊
Annyit tudok,hogy a Dalma keddig nem lesz.
Ha holnap nem éred el őket telefonon akkor kedden reggel fél8-ra menj be hátha nincs veszve semmi :)
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Már túl vagyok egy pár lombikon de olyan még nem volt hogy a mensim hétvégére pláne ünnepekre essen. Hát most így jött/jön ki. Már látom hogy ma este vagy holnap reggel lesz vmi. Ilyenkor mi a menet? Ha jól tudom 10-ig minden nap bent vannak, Jók az infóim?
Reggel felhívtak a Kaálit,Dr.Nő nem lesz az ünnepek alatt majd csak kedden. Azt mondták menjek be csütörtökön reggel ha nem jön meg addig nem baj majd a Dr.Nő felírja a gyógyszereket.
Miután hívtam őket 2 órával később megjött,úgy h ismét telefonáltam és reggel fél8-ra kell mennem. Indul a stimuláció :)
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a nőgyógyászati klinikán mennyi idő alatt van még a chlamydia és a trichomonas vizsgálat? Nekünk már csak az hiányzik és jövő hónapban indul a stimuláció! Köszönöm szépen
Sajnos a másik kettő nem érte el azt a stádiumot, hogy fagyasztani lehessen őket. A 12 leszívott petesejtből most már nincs senkink. :( :( :(
Nullából indulunk újra.
Sikerült a másik kettôt lefagyasztani ?
Nagyon sajnálom :(
Köszönöm mindenkinek a biztatást, sajnos nem lesz happy end, egyre erősebben vérzek, ez már konkrétan mensi. Ma reggel (ET+10) teszteltem, de persze negatív lett. Ma kell megint hívnom a Kaálit.
Bea, nagyon sajnálom, hogy neked is megjött. :(
Sziasztok! Bocsi, de most írnék egy-két naturálisabb sort.
ET+6. nap estéjén sajnos találkoztam egy barna nyálkadarabbal, 7. napra barnázás lett belőle, 8. napra (mára) pirosas vérzés. Már lassan nem elég a tisztasági betét. A hasam is görcsöl. Pont olyan, mint mikor megjön. Ciklus 26. napján vagyok egyébként, és nálam ilyenkor már simán benne van a pakliban, hogy megjöjjön.
Ma betelefonáltam a Kaáliba, mondták, hogy ne hagyjam abba a gyógyszereket, az Utrogestant ne hüvelyben használjam, hanem vegyem be szájon át este, igyak kalcium pezsgőtablettát, és ha meg tudom oldani, maradjak otthon pihenni.
6. naptól egyébként már dolgozom, irodai munka. Ha itthon maradok, akkor is folyamatosan csörög a telefonom, nem tudnak rendesen helyettesíteni, csak összekutyulják a dolgaimat, szóval ha itthon maradok, akkor amiatt stresszelek, ezért inkább bementem.
Mindegy, most csütörtök-péntekre itthon maradok, és pénteken (ET+10) kell újra telefonálnom, hogy mi a helyzet.
Azt mondták, tesztelni még felesleges lenne, semmiképp nem mutatna ki semmit.
Nagyon el vagyok keseredve. Meglepett, hogy a Kaáli még nem adja fel, én sajnos nagyon úgy érzem, hogy ez mensi lesz. :(
Rettenetes érzés, de tudom, hogy itt ezt nem kell magyaráznom... :(
Most telefonáltam,hogy Dalma DrNő hogy lesz az ünnepek alatt ? A recepciós csak annyit mondott fogalmam sincs..
Remélem jövőhéten már többet tudnak.
A biopsziáig elkezditek az előzetes kivizsgálásokat, vagy majd csak utána?
A sugdolózókkal ne törődj, csak irigyek! ;) Amúgy megértelek, tudom, milyen érzés, mert hiába töltöm idén a 34-et, kb. 25-26-nak nézek ki, úgyhogy rám is mindig így néznek... nem kell senkivel törődni, csak magatokkal! Pár alkalom után meg már lesznek ismerős arcok, nekem pl. van egy sorstársam, akivel együtt megyünk végig minden lépésen, nem mi szerveztük így, de valahogy mindenhova egyszerre hívnak be vele. Punkciókor is sokat segített a beöltözésnél, meg hogy mit hogy kell csinálni. Neki nagyon hálás vagyok :)
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018