Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Nagyon örülök neked, átérzem, hogy milyen jó-izgalmas dolgok ezek. Közel kerülni az anyasághoz. Beszélgess sokat a petécskéidhez, hogy legyenek nagyon ügyesek! :)
Nem biztos, de az aspirint a leszívás miatt kell leállítani, mert okoz egy kis vérzékenységet.
Drukkolok nagyon!
Sziasztok!
A hétvégi megfázás átment rajtam, tegnap voltam újabb kontrollon, és valóban csütörtökön lesz a punkció. Elindult összesen vagy 10 tüsző, különböző méretűek.
Tegnap még be kellett adnom a Gonapeptyl-t, de este helyett még délelőtt (11:30, ahogy hazaértem a Kaáliból), este 21:30-kor pedig be kellett adnom 250 mg Ovitrelle-t tüszőrepesztőnek. Egyéb gyógyszerek, fehérje, vitaminok maradnak, csak az Aspirin protect-et kell abbahagynom, gondolom, az altatás miatt.
Ma este 6-ig ehetek, és éjfélig kell innom.
Punkcióra fél 8-ra kell menni, vérvétel már nincs, csak UH, hogy megvannak-e a tüszők.
Valami kis sós pogit meg mentes vizet kell vinni. Meg ha fázós vagyok, egy fehér zoknit. :)
Egyszerre vagyok ideges és izgatott. :)
Sziasztok
Hogy vagytok? Nekem jobb is, hogy leállították, mert iszonyatosan köhögök.
Timon, szerintem is hívd fel őket.
Fürkészdarázs, nem tudtam, hogy szombaton is lehet telefonálni. Ezek szerint hétvégén is dolgoznak?
Pénteken (03.02.) voltam ellenőrző vérvétel+UH-n. Jól reagálok a hormonokra, mindkét oldalon sok tüsző indult meg. A Gonapeptyl-t feleznem kell, a Gonal F-et 100-ról 75-re csökkentettük. Kedden újabb kontroll, és valószínűleg csütörtökön punkció!
Tegnap kicsit megijedtem, mert betegnek éreztem magam, fáztam-izzadtam felváltva... benyomtam 4x500 mg C-vitamint, echinaceát, gyömbért, mézet, egy hekto gyógyteát. Ma már kicsit jobb, de azért még pihenek. Nagy baj lenne, ha megfáznék vagy elkapnám az influenzát, mert akkor leállítanák a dolgot. Úgyhogy hétvégére karanténba tettem magam.
Köszi, azt hittem, hogy nagyobb eséllyel lesz a tüszőkben sejt a fehérjétől.
Jövő héten megtudod, mikor lesz punkciód :).
Szia!
Miért nem telefonáltál oda szombaton?
Lehet azért nem örültek neked!
Segítsetek csajok.
Nagy pénteken 30-án dolgoznak a Kaáliba ?
Pont húsvét körül fog megjönni amikor is indulna a stimu.
Ilyen esetben átrakják a következô hónapra ?
Ápr.2-án már a 4-5 napon leszek.
Triniti, nagyon sajnálom, és nagyon drukkolok a következő körhöz!!!
Fehérjét a stimuláció indításakor kaptam. Nem tudom, meddig kell inni, de majd mondják. Gondolom, könnyebb bevinni a plusz fehérjét egy finom itallal, mint ha állandóan pl. túrót meg halat kellene enni. Sőt, a napi 3,5 l folyadékmennyiségbe is besegít egy kicsit. :)
Köszi csajok!
Kicsit szarul érintett, de inkább így, mint hogy elmenjen az utolsó lehetőség is.
Kaptam Norcolut-ot, azzal meg fog jönni és az utána következő cikluskor indulás újra.
Fehérjét a túlstimu ellen kell nyomni. Anno nekem is mondta Zádori doki a magas fehérje bevitelt. Akkoriban még nem volt turmix sztem (2010-ben)
Ó, sajnálom, de akkor még maradt egy esély. Bízz magadban!
A fehérjét mikor szeditek? Stimulációkor? Zádorinál nem kell szedni, legalábbis sosem mondta.
Sajnos le kellett állítani a stimulációt. Nem nőttek a tüszők és is félő, hogy nem lesz petesejt sem. Utolsó tb-s program, nem mert kockáztatni a dr. nő.
Tegnap este belázasodtam, ez is közre játszhat.
Triniti, lehet, hogy találkoztunk. :)
Mivel hétfőn reggel kellett felhívnom a főnökömet, hogy aznap délelőtt nem tudok bemenni, csak annyit mondtam, hogy egy sürgős családi ügyet kell intéznem. Ez még kb. igaz is. :) Péntek délelőtt pedig "fogorvoshoz" fogok menni, és az ötletért azóta is hálás vagyok! :)
Igen, a doktornő mondta, hogy este adjam a szurikat. Jobb is így, mert így itthon tudom intézni a dolgot, szép nyugodt stresszben. :D
És igen, én MINIG MINDENEN nagyon parázok, mindenféle negatív gondolat van a fejemben, meg végig szoktam futtatni, hogy miért nem sikerülhet. Azért van bennem bőven remény és bizakodás is természetesen, sőt néha én sem tudom követni, hogy akkor most hogy is állok hozzá ehhez az egészhez. Tényleg egy hullámvasút.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én minden újabb lépés előtt képes vagyok beparázni: "Mi van ha... szétdurrantak a tüszők, nem jó a véreredmény, nem sikerül leszívni petesejtet (erre 1x már volt példa sajnos), nem termékenyülnek meg (erre is sajnos), nem fejlődnek tovább (és erre is...)...
Pedig mindig próbálom magamat nyugtatni, hogy minden rendben lesz, mert rendben kell lennie!!!
Hű, akkor mindhármótoknak megy a szorítás.
PiciLeány pihenj sokat!
Gérvágó, nem lehet, hogy nagyon sokan voltak és azért voltak türelmetlenek az asszisztensnők? Na nem mintha ez mentség lenne :-/. Munkahelyen mit mondtál végül? És a szurit a doktornő mondta, hogy este add be? Nekem mindig dél körül kellett.
Triniti, szívből kívánom, hogy ezúttal újra sikerrel járjatok!
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018