Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek fórum

Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)

❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯
18115. Adryenne (válaszként erre: 18114. - 8ed80e4016)
2017. jún. 9. 16:42
Az andrológus mondta h annyira kevés h csak a lombik jöhet szóba.
18114. 8ed80e4016
2017. jún. 9. 15:13

Hogy-hogy nem jöhet szóba inszem attól h kevés ?

Nekem Dalma édesapja csinálta mindkétszer,páromnak Ő volt az andrológusa nekem meg a nőgyógyászom.Ha akartuk volna még 4-szer meglehetett volna tb-re csináltatni,de inkább a lombik mellett döntöttünk,nem akartuk az időt húzni…csak hát nem gondoltuk,hogy ennyit kell várni.

Egyenlőre csak papírt kaptunk amin rajta vannak a lombikhoz szükséges vizsgálatok,azt mondta ráérünk megcsináltatni mert van ami 1 évig érvényes és van ami 6 hónapig.

Szóval majd nekem kell időpontot kérni jövő nyárra középidős uh-ra.

Nagyon jó fej a Dalma Dr.Nő :)

Biztos örülni fog nektek h fiatalok vagytok,nekünk is örült :) Azt mondta sok a 40-es páciense.

A fórumozásról viszont nincs jó véleménnyel :D

18113. Adryenne (válaszként erre: 18112. - 8ed80e4016)
2017. jún. 9. 14:12
Én 30 vagyok. Nálunk is a férjem spermáival van a gond. Inszem szóba sem jöhet. A nőgyógyászom szerint velem minden ok, de hát nem is vizsgáltak még ilyesmire csak az ált. nőgyógyászati vizsgálatom volt. Jól el dobták az időpontot! Gondoltam h nem idén lesz, de azért, h több mint egy év arra nem számítottam. Mikor kell menned legközelebb?
18112. 8ed80e4016 (válaszként erre: 18111. - Adryenne)
2017. jún. 9. 12:50

Nála voltam én is :)

Én mindent elvittem amim volt.

Hsg,2 inszeminációs papír,vérvételek,párom sperma eredményei,rákszűrés és az élettársi nyilatkozat.

2018. szeptemberre vagyunk beírva lombikra.

Te hány éves vagy ?

Mi okból mentek lombikra ?

Nálunk párom spermaszáma alacsony.

18111. Adryenne
2017. jún. 9. 10:32
Szőlősi Dalmához. Te kinél voltál? Hogy zajlott, sok vizsgálatot kértek? Meg tudták már mondani h kb mikor kezdhettek?
18110. 8ed80e4016 (válaszként erre: 18109. - Adryenne)
2017. jún. 9. 10:02

Èn tegnap voltam konzultáción :)

Kihez mész ?

Szerintem nem olyan nagy tragédia biztos megértik.

18109. Adryenne
2017. jún. 9. 09:39
Sziasztok! Még új vagyok itt, 22-én megyünk első konzultációra. A véleményetekre vagyok kíváncsi a rákszűréssel kapcsolatban. Megcsináltattam de nem biztos h 22-re tudom már vinni az eredményt. Szerintetek ez gondot okoz, hátráltatja bármiben a továbbiakat?
18108. Petranova (válaszként erre: 18099. - Titti74)
2017. jún. 8. 22:26

Ilyenkor sajnálja az ember, hogy minden csúszik, de a lényeg h a miértekre megvannak a válaszok és jó úton haladtok! 😊

Köszönjük szépen és természetesen nektek is sok erőt kívánok a folytatáshoz! :)

18107. Petranova (válaszként erre: 18106. - FLilly)
2017. jún. 8. 17:31

Erre nincsenek szavak Flilly, nagyon erősek vagytok!

Nagyon szurkolok nektek, örülök, hogy ilyen pozitív vagy, és ennek meg is lesz a gyümölcse!!!! 🙂

Krizsán doktornő szakértelméről nagyon sok jót hallottam, ezért választottuk mi is őt, hamarosan megyünk hozzá az első konzultációra! 🙂

18106. FLilly
2017. jún. 8. 16:00
Sziasztok! Rég írtam már, de gondoltam most megosztom veletek. Aki nem emlékszik nekem volt 1 sikertelen lombik (nem tapadt meg), utána egy sikertelen Fet, majd nagy örömünkre a szeptemberi beülti sikerrel járt. Szépen növögedett a kislányom egészen a 20. Hétig, ahol a genetikai uhn kiderült a bal keze könyökétől lefelé nincs meg. Hidegzuhany, mert 18 hetesen még megvolt. Az orvosok azt gyanítottak, hogy kialakulhatott egy amnion szál amibe belecsavarodott és elhalt szegénykének. Napra pontosan 21 hetesen február 13-án életünk eddigi legnehezebb döntéseként búcsút mondtunk neki. Aznap rögtön hívtam is a Kaálit, mert én nem adom fel :) Krizsán doktornő nagyon együtt érző volt, mondta, hogy menjek május-júniusban középidőre és megátjuk, egyenlőre nem ír be sehova, nézzük meg hogy épül fel a szervezetem.Ma voltam ultrahangon. Nagyon kedves volt. Nagyon sajnálta ami velem történt. Kérdezte, hogy van e már gyerek. Mondtam neki, hogy nincs és elmosolyodott na majd most lesz :) mondtam neki hogy én is így készülök :) a következő mensikor kell mennem (június vége) és azt mondta meglátjuk bízik benne, hogy be tud tenni, ha nem akkor július :) hatalmas a boldogság :) ez most újra sikerülni fog :)
18105. Nor(k)a
2017. jún. 8. 11:49

Sziasztok Lányok!

Valaki kapott már Superfact injekciót a lombik megkezdése előtt? A tapasztalataitokra lennék kíváncsi éreztetek valami mellékhatást vagy valamit amire érdemes odafigyelni? Igaz egy kicsit későn teszem fel a kérdést, mert már május 29-óta oltom magam és nem vagyok mindig a toppon. :/

De ezt olvastam a betegtájékoztatón, pedig már megfogadtam hogy a mellékhatások részét kihagyom...

18104. TinusK (válaszként erre: 18100. - Babó80)
2017. jún. 6. 15:42

Még egy elégedetlen páciens....☹

Teljesen megértelek...nem tudom miért szúr ki magának embereket!

En is ott hagytam!

Pesten sikerült😉

18103. Nor(k)a (válaszként erre: 18099. - Titti74)
2017. jún. 6. 08:12
Nagyon sajnálom! De legalább, most már tudjátok mi miatt nem sikerült. Gyors gyógyulást és kitartást. Hamar eltelik ez a "pár" hónap.
18102. Bianconera (válaszként erre: 18100. - Babó80)
2017. jún. 3. 12:53

Szia! A napokban olvastam én is:

[link]

2017. jún. 3. 11:06

Sziasztok!

Van olyan békés megyei itt, akitől vásárolhatnék 100 mg- nyi Gonal F- et?

A Pünkösd hétfőt nem vettem számításba...

Köszönöm, ha tudtok segíteni!

18100. Babó80
2017. jún. 3. 10:32
Sziasztok! Régen írtam, már csak azért is, mert elhagytam Szegedet... Krizsán doktornő stílusa és hozzámállása (hej, ráérünk arra még és maga meg kicsoda és miért van itt?...) kikészített és átmentem Debrecenbe nem olyan régen, ami életem egyik legjobb döntése volt, viszont lehet, hogy későn, mivel most meg pletyka szinten azt hallottam, hogy csak Pécsen és Pesten akarják/tudják folytatni a Kaálisok a munkájukat. Persze, hogy hétvégén kaptam a hírt, hogy nehogy rá tudjak kérdezni az intézetben! Ti tudtok erről valamit???
18099. titti74 (válaszként erre: 18097. - Petranova)
2017. jún. 1. 20:39
Szia! Sajnos újabb kudarc ! Megint 60-as hormon,bevérzett ciszta ami maradt,8-9-es,kár lett volna műteni! Krizsán doktornő is megnézett,és kiderült,hogy endometriózisom van mindkét oldalon,és azt javasolta,hogy menjek laparoszkópiára,hyszteroszkópiára,hogy kipucolják a petefészkemet! Ennyi sikertelenség után ez lehet a megoldás! Nem véletlen,hogy nem jutottam el a punkcióig 4-szer! Úgyhogy nyáron műtét ,utána 3-6 hónap gyógyszeres kezelés,és aztán talán februárban sikeres lombikunk lehet! Nektek kívánok sok kitartàst és erőt!! Megy a drukk!!! :-)
18098. titti74 (válaszként erre: 18097. - Petranova)
2017. máj. 28. 13:40
Köszi szépen!!! Nektek is viszont kívánom!! :-)
18097. Petranova (válaszként erre: 18096. - Titti74)
2017. máj. 28. 12:05

Köszönöm szépen a megnyugtató hozzászólásokat! :) Hétfőn fel is hívjuk őket és bejelentkezünk Krizsán doktor nőhöz.

Sok sikert kívánok titti74 a lombikhoz, remélem szerencsével jártok!!!

18096. titti74 (válaszként erre: 18094. - Petranova)
2017. máj. 27. 20:09

Szia!

Mi tavaly márciusban konzultáltunk először Dalmával,és 11 hónapra rá volt tb-s időpontunk! Most lehet,hogy nőtt a várakozási idő! Most csináljuk a 4.lombikot nála,nagyon lelkiismeretes,közvetlen és barátságos! Csak ajánlani tudom! De Krizsán doktornőről is sok jót hallottam!Ő nem olyan mosolygós,mint Dalma,de szakmailag ugyanolyan profi és lelkiismeretes! Sokszor konzultált már vele Dalma a nehezebb eseteknél,hogy megerősítse a kezelés módjában! Ez nem véletlen!

Úgyhogy bármelyik dokinőhöz mész,jó kezekben leszel biztos!!

18095. emilyrose
2017. máj. 27. 06:47
Mind a két orvosról fogsz hallani pozitivat és negatívat is. Azonban én azt gondolom,hogy ha veled nincs különösebb gond,csak a párodnál,akkor úgymond egyszerű eset vagy,nem lesz egy szakmai kihívás petesejteket növeszteni. A többi meg úgyis a biológusokon múlik meg a szerencsén. Sok sikert!
18094. Petranova
2017. máj. 26. 19:21

Sziasztok!

Sajnos a férjemnél alacsony spermiumszámot állapítottak meg, így átugorva az inszemet, egyenesen lombikra megyünk. Júniusban lesz az első konzink Szöllősi Dalmával, de időközben azt halottam, h nála 1,5 év várakozás a tb-s lombikra... de Krizsán doktornőnél már korábban is célba lehet jutni. Nektek mi a tapasztalatotok? Lehet váltanom kellene...

Köszönöm szépen a segítséget! 😊

18093. emilyrose
2017. máj. 17. 11:07
Nálunk "csak" alacsony spermiumszám volt a gond, és 8 éve 30% esélyt adott nekünk a drnő, hogy az első sikerül. És sikerült. :) Mondjuk aztán 3 meg nem, de akkor már én sem voltam százas egészségileg.
18092. Nor(k)a (válaszként erre: 18091. - Cirmoscicajaj)
2017. máj. 16. 08:34
Akkor, mikor megmondta, hogy ne reménykedjünk.... hát igen az nagyon-nagyon rosszul esett, de ezzel felkészített minket a kudarcra is. Ennek ellenére, úgy mentünk be, hogy csak "A" terv van, majd ha kell gondolkodunk a "B" terven is később. Sajnos az "A" terv nem sikerült, megtörtünk, szomorkodtunk egy kicsikét, előrehoztuk a nyaralást... stb. Most tiszta fejjel a héten befejezem a leletek begyűjtését és a jövőhéttől, új erővel, feltöltődve vágunk bele a "B" tervbe. :)
18091. cirmoscicajaj (válaszként erre: 18088. - Nor(k)a)
2017. máj. 16. 06:27
Azért ez elég érdekes....kerek-perec megmondani, h az első nem fog sikerülni. Lehet,h így van, mert ugye benne van a pakliban, na de ezt talán mégsem kellett volna így kijelenteni. A férjem is azon van kibukva,h azt mondta a dr.-nő,h a 2.-ra már 40% lesz az esély...persze az is igaz, h a másodiknál már okosabb az ember.
18090. TinusK (válaszként erre: 18082. - Cirmoscicajaj)
2017. máj. 15. 11:41
Nem olyan rossz a Kaáli...talán válts intézményt...Pécs,Pest. Szeged....hát...hmmmm....😔
18089. Nor(k)a (válaszként erre: 18085. - Bea2222)
2017. máj. 15. 11:05
A fogamzásgátló, csak arra jó, hogy jobban be tudják határolni a ciklusodat, az izgalom és a stressz nagyon be tud kavarni. Mert azért mind a kettő erősen jelen van ilyenkor, ha nem is érzed (még). ;)
18088. Nor(k)a (válaszként erre: 18082. - Cirmoscicajaj)
2017. máj. 15. 10:59

Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze! :(

Ennyire csalódtál a Kaáli-ban, hogy erre jutottál? Nekünk egy az egyben megmondta a doktornő, hogy az első nem fog sikerülni, de a másodiknál, már okosabbak leszünk, ha kell akkor változtatunk egy-két dolgon...

18087. Nor(k)a (válaszként erre: 18080. - Bogarka771124)
2017. máj. 15. 10:55
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! :( Igazad van abban, hogy most fel kell töltened magad optimizmussal és pozitív gondolatokkal! Csak javasolni tudom, hogy ha lehet és megtudjátok oldani egy hétvégét csak magatokkal foglalkozzatok. Csak Ti ketten. Se telefon, se rokon, se internet, se se...
18086. Atir80
2017. máj. 15. 10:09
Sziasztok! Nagyon régen írtam, de olvasgatom a fórumot! Mindenkinek nagyon szorítok! Nekem is Dalma volt a kezelőorvosom, én maxminálisan bíztam a tudásában, pedig nekem is a harmadik beültetés sikerült, előtte számtalan gyógyszeres kezelés és 6 sikertelen inszem után!!Az én tapasztalatom az volt, hogy teljesen természetes ha a kudarc után az ember kiborul, kisírja magát és megnyugodva folytatja. Én a sikeres beültetés elött pszichologus segítségét is igénybevettem aki teljesen rahangolt az egész fokyamatra! Én az első kettő kezelelés alatt a punkcioig dolgoztam ami persze stesszel is járt! A harmadiknál már mindent egy lapra tettem fel és már az inditáskor táppénzen voltam és minden zavaró tényezőt kizártam! Követtem Dalma utasításat, pihentem és csak azt csináltam ami örömmel töltott fel! Persze fejben eldöndöttem ez most sikerülni fog és semmi nem zökkentett ki ebből! Holott a beülti után a 2 nap nagyon fájt görcsölt a hasam de nem hagytam magam elbizonytalanítani! Tehát nekem nagyon fontos volt, hogy ne csak testileg hanem fejben, lelkileg is oda tudjam tenni magam! Higgyetek benne mindenkinek sikerülni fog, csak nekünk lombikosonak kicsit kacskaringósabb utat kell bejárnuk egy babáért! 😊
❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook