Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Marton Virag most kezdett a kaaliban, de o reg ota szulesz nogyogyasz.
Nekem o nagyon szimpatikus :) biztos hogy bele fog adni mindent, hogy sikeres legyen :)
Brigi, szerintem hívd fel a Kaálit és elmondják, hogy milyen vizsgálati eredményekkel menjetek (gondolom a férjednek egy spermium vizsgálat, plusz a te eddigi leleteid, esetleg hormonprofil vérvétel). A honlapjukon van árlista is, TB-re csak a beültetés van, az első konzultáció, a köztes ultrahangok, esetleges ottani vérvétel fizetős. Plusz tb-re az injekciók kedvezőbb áron vannak, de nem ingyen. Munkahelyen ráérsz akkor is szólni, ha már tudsz konkrét időpontot.
Mi másfél éve kértünk időpontot beültetésre, akkor ez év novembert kaptuk, most voltam középidős ultrahangon, a következő ciklusban már kezdem a fogamzásgátlót + vitaminokat (halolaj, C-vitamin, D-vitamin, Femibion), illetve a páromnak is szedni kell vitaminokat kb. mint nekem, csak a Femibion helyett Profertilt (alacsony spermaszám miatt). Én ma akartam a főnökömmel beszélni, hogy novemberben mi a terv, de mivel szabadságon van, majd jövő héten fogok.
Szia 88! Szerintem mindenképpen kérj időpontot, 1-1,5 év a várakozási idő, ha sikerül (kívánom, hogy így legyen!) az ötödik inszem, akkor lemondhatod az időpontot, ha véletlen nem, akkor viszont kicsit hamarabb kerültök sorra, mintha akkor kezdenél telefonálni.
Szorítok, hogy ne kelljen végül az időpont :).
Sziasztok!
Most csatlakoztam a fórumhoz.
Néhány kérdésem lenne hozzátok, ha nem zavar titeket.
Tavaly mindkét petevezetékem el kellett távolitani. Laparoszkóppal műtöttek, a doki szerint, aki "bennt járt", más szempontból (a méhem, petefészkek), teljesen egészséges vagyok, akár 10 gyereket is kihordhatnák.
Van egy 12 éves fiam, akivel természetes úton estem teherbe, a terhességem probléma mentes volt. Párom kiskatonái jók, megvizsgálták tavaly.
Szeretnénk belevágni a lombikba, de nem tudjuk hogyan induljunk neki.
Szerintetek milyen vizsgálatok várnak ránk, a fenntieket figyelembe véve? Ciklusom rendszeres, 30 napos.
Anyagilag mire számitsunk? Dolgozunk mindketten, de nem vagyunk gazdagok...
Munkahelyen be kell jelenteni hogy lombikra megyek?
Ne haragudjatok, ha hosszú lett és sok a kérdés, remélem tud valaki segiteni.
Köszönöm hogy elolvastátok.
Mindenkinek kivánom, hogy teljesüljön az álma és kezében tarthassa a kisbabáját.
Sziasztok!
4.inszemináción vagyunk túl, ha nem sikerül, jön az 5., utána már Kaáli Szeged. Szerintetek korai 1.konzultációra időpontot kérni? Mostanában mennyi időre kaptátok?
Sziasztok!
Régen írtam már a csoportba, hátha tudtok segíteni. Tudnátok ajánlani Szegeden egy jó meddőségi szakembert. A Kaáliba járok már 3 éve, petesejttel vannak gondok nem tudunk megfelelőt produkálni, néha már gyomor ideggel járok vissza.
Az is izgalmas időszak lesz, az én 2,5 évesem még marad bölcsődés, bár nappal már szobatiszta, de a vegyes csoportos óvodát korainak tartom.
Köszönöm a drukkolást, remélem, minden rendben megy, majd itt referálok ;).
Sziasztok!
Plötyi, nekem is novemberre van időpontom. Ez lesz a második lombikunk, az elsőből van egy kislányom.
Én is most kezdem a vérvételre járást, meg a nőgyógyászati vizsgálatokat.
Ki a dokid?
Emily, ti hogy vagytok?
Sziasztok!
Novemberben kezdődik a lombikunk. Megkaptam a listát a kötelező vizsgálatokról. Mikor érdemes ezeket elkezdeni megcsináltatni? Mennyi idő mire megjön az eredmény kb.?
Sziasztok Csajok!
Már nagyon régen írtam ide a fórumra, de mindennap követlek Benneteket és szurkolok "régi és új sorstársamnak" is.
Viszont, most Nekem lenne egy kérdésem. Van köztetek olyan akinek az orvosa már az "arcába nyomta", hogy petefészek kimerülés?
Ha igen, akkor tudtok valami tanácsot adni, hogy mit is lehetne tenni a "kimerültség" ellene vagy legalább egy kicsit ösztökélni a "kis kimerültet"?
Köszönöm
Profertilt szed a párod ?
Az én páromnak sajnos nem vált be :( Nála az a gond h baba korában nem szállt le a jobb heréje,így 5-6 évesen meglett műtve. Dalma mondta is h csoda h egyáltalán termelődik spermája.
Nekem pedig az immunrendszerem túl erős valószínűleg az inszemek ezért nem sikerültek. Lombiknál mesterségesen le lesz gyengítve az immunrendszer hátha nem löki ki a szervezet az " embriót ".
Nagyon reménykedem benne h elsőre sikerülni fog a lombik :)
Krizsán Dr.Nőről én is olvastam sok negativumot de pozitivat is.
Szóval nem vagyunk egyformák és igaz h nem barátkozni megyünk de Dalma nagyon barátságos és közvetlen volt.
Jó volt vele " beszèlgetni" .
Szimpatikus volt a doktotrnő, nekem nem tűnt vérmesnek. A férjem és én is kérdezhettünk, korrektül mindent megválaszolt, bennünket nagyon megnyugtatott. Nem akart rábeszélni az ottani vizsgálatokra, hiszen tudja h sokat TB alapon is intézhetünk. Megbeszéltük, h melyik vizsgálat eredmény mikorra kell, meddig érvényesek.
A férjemnek volt még UH és hormonvizs., azok szerencsére rendben vannak. A férjem most egy vitamin kúrán van, de a doktornő most ajánlott egy másik készítményt, azzal folytatjuk majd.
Én egy pucit aggódtam a 2,2 es TSHm miatt, de azt mondta, ha ez gyógyszeres kezelés nélkül ennyi, akkor tökéletes. Beszèltünk még az IR vizsgálatról, mivel PCO gyanúm van.
Én is olvastam ezt-azt a doktornőről, de nagyon sok embernek segített, mondta, h. 18 éve van a szakmában. Én úgy vagyok vele, ha vkihez korrektül és bizalommal állsz, akkor azt visszakapod tőle, nálunk ez volt, éreztem, h komolyan vesz bennünket és a problémánkat.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018