Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Szuperül alakultak a dolgok akkor! Kapaszkodjanak ezerrel most már. Érdekes, hogy másik orvos végezte a beültetést. Gondolom besegítenek egymásnak.
Az elsőnél én sem bírtam ki a 14 napot,volt is sírás-rívás a negatív teszt miatt. Azt hiszem 12 napig bírtam 4 napos embriókkal, de amikor fél órával később ki akartam dobni, ott virított a második csík. Gyorsan másfajta teszt, és az már időn belül lett pozitív. Akkor már meg örömömben bőgtem.
Az utolsónál meg annyira biztos voltam benne, hogy nem sikerült, na meg tanulva az összes többi előző esetből, hogy egyáltalán nem volt nehéz kivárni a 14 napot, sőt semmi kedvem nem volt tesztelni még akkor sem. Gondolhatjátok, amikor megláttam, hogy a második csík is előtűnik... Úristen, volt meglepi, meg vigyorgás. De aztán az nem végződött jól sajnos.
Sziasztok! Hazaértünk a transzferről, 2 babát kértünk vissza. Minden jól ment, nem fájt semmi.
Habár Szöllősi doktornőhöz járunk, a transzfert Krizsán doktornő végezte, ő is nagyon kedves volt.
Először be kellett menni Dalmához, megkérdezte, hány embriót kérünk vissza.
Utána fel a műtőbe, ahol a punkció is történt.
Ultrahanggal kezdődött, utána feltárás, törölgetés, mint egy rákszűrésnél, majd hozták az embriókat. A behelyezésnél nem éreztem semmit. Utána újra UH, és megmutattak a monitoron egy fehér pöttyöt, ami jelzi, hogy hol vannak a picik. Erről egy kinyomtatott képet is adtak. 1 óra pihi után kellett lemenni Dalmához.
Tőle tudtam meg, hogy embrió glue-t is kaptunk, pedig előzetesen nem is volt szó róla. Most sokat kell pihenni, és szedni a felírt gyógyszereket. Mondtam Dalmának, hogy szurkál a bal oldalam, szerinte az jó, mert a szurkálás attól van, hogy termelődik a progeszteron.
14 nap múlva teszt. A recepción a lelkemre kötötték, hogy ne teszteljek hamarabb, mert ha negatív lesz, el fogok keseredni, és az idegeskedés nem jó, ha közben meg mégis sikerült... de biztos, hogy nagyon nehéz lesz kibírni...
Holnap még telefonálnom kell, hogy a maradék 2 embriónk alkalmas lesz-e fagyasztásra.
Köszönöm az eddigi biztatást, és kitartást mindenkinek!
A 4 kis embriónk hála Istennek nagyon szépen fejlődik. :)
(A plusz 2-3 db-os próbálkozás nem jött össze.)
Holnap lesz a transzfer, már nagyon be vagyok sózva.
Ahogy ezeket olvasom a szivem szorul össze. Annyira igazságtalan az élet olyan sok jó emberrel. :( A páromra is ha ránézek a szivem szakadmeg pedig ő nem mutatja, hogy megviseli. Hatalmas a családja (csak az unokatestvér 32!) és majdnem mind drogos vagy alkoholista. A nők (kislányok) 14-15 évesen potyogtatják a gyerekeket. A közvetlen családján kívül nem nagyon beszél senkivel. A párom 23 éves és mindent elért amit eddig akart, saját ház, autó , amit a saját kezével keresett meg ennyi idősen. Az élet meg így kitolt vele. Nemrég derült ki nála egy ritka porc betegség amitől 15 éven belül le is bénulhat + 1 veséje van és most az azoospermia.
Mi ez ha nem az élet igazságtalansága?
Szívből kívánok mindenkinek hatalmas kitartást és hogy sikerüljön minenkinek a vágya! :)
Az kemény lehetett.
Eddig én is úgy gondoltam, hogy 2 lenne ideális, de most, hogy közeledik az időpont, egyre többször bevillan a 3. Persze nem akarom kockáztatni az egészségüket.
De addig, amíg nem tudjuk, hogy hány kis jelölt marad velünk, mennyien fejlődnek normálisan, addig úgysem tudok végleges döntést hozni.
Sziasztok. Még új vagyok itt és szeretnék hozzátok csatlakozni. Tavaly novemberben derült ki, hogy a páromnak azospermiája van. Jövőhét hétfőn lesz a Kaáliban az első konzultáció és nagyon izgulunk mert nem tudjuk mire számíthatunk.
Már az első alkalommal adnak időpontot lombikra? Tudom hogy rengeteg vizsgálat lesz de azt köztes időben is meg lehet csináltatni vagy nem ? Bocsi ha hülyeségeket kérdezek.
Sziasztok!
A tegnapi 12-ből csak 8-cal indították el a próbálkozást, ebből 4 termékenyült meg.
Az eddigi 8-on kívül ma még 2-3-mal megpróbálkoznak.
Hétfőn kell telefonálnom, hogy fejlődtek-e a hétvégén.
Még nem tudom, hogy mennyit szeretnék visszakérni. 2-3 között vacillálok. Tudom, hogy nagyon kicsi az esély rá, hogy esetleg mind megmarad, de ha mégis? Elég kicsi vagyok, nem tudom, hogy férne el, és hogy tudna egészségesen fejlődni mondjuk 3 baba... 2 még talán... jaj, olyan nehéz ez.
De most egyelőre csak drukkolni kell, hogy szépen fejlődjenek.
Azta de jó :)
Kettőt szeretnél vissza kérni ?
Sziasztok! 12 petesejt lett! :)
Holnap kell telefonálnom, hogy mi újság velük.
Várhatóan kedden lesz a transzfer.
Mindenkinek köszönöm a biztatást!
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018