Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Nekem ilyet nem mondott :O
Csak ennyit h kettő termékenyült meg!
3-ból 2 termékenyült meg :)
Ilyenkor mi lehet a probléma h a 3. nem ?
Holnap du. kell telefonálnom újra h mi a helyzet :)
Az én férjemnek is 2x kellett adnia, mert nem volt benne mozgó, sajna a 2. minta sem lett jobb. Nagyon megviselte szegényt. Emberfeletti úgy teljesítenie egy férfinek, hogy ilyen nagy nyomás van rajta.
A lombikunk során minden csalãdtag, barátunk inkább az én épségemmel, lelkiállapotommal foglalkozott... Érdekes, hogy egy kolegám kérdezett csak rá, hogy a férjem ezt az egészet hogy viseli... 😊
Szeretgessük meg őket, hogy ilyen hősiesen mellettünk vannak! 😉
Ilyenkor lassan telik az idő nagyon.... nekünk szombaton kellett telózni, de azt mondták nem indultak el, majd hétfőn csörögjünk..... jó kis hétvége volt...
3 db lett :) A branüllel megszenvedtem beszúrták a csuklómhoz de ott feldagadt utána meg a kézfejembe.
Szegény páromnak 2-szer kellett mintát adni mert elsőre csak pár százezer lett 10 perc múlva vissza hívták h próbálja meg újból akkor 2 millió lett. Mire lementünk Dalmához már mondta is h találtak 3 ép spermát :) Holnap 10 körül kell telefonálom h mi a helyzet :)
Elméletileg pénteken lesz a beültetés.
Pénteken 13. lesz remélem szerencsét hoz :)
Hétfőn lesz a punkcióm,mai uh szerint 3 nagy tüsző és sok-sok kicsi lett sajnos azok semmire se jók a Dr.Nő szerint :/
Szombaton 21.45-kor kell beadni a repesztőt. Kicsit izgulok az altatás miatt :)
Sziasztok!
Volt valakinek hosszú protokollja? És sikeres hosszú protokollja? Nekem eddig két rövid volt - az első sikeres volt, a második sajnos nem. Múlt kedden voltam vérvételen (3-ik nap) és ultrahangon, azt mondta az orvosom, hogy most hosszú protokollt csinálunk, jövő héten kell mennem félidős uh-ra, meg egy hete szedem a fogamzásgátlót is (ami miatt meg még mindig vérzek...). A neten mindenfélét olvastam, hogy ciklus 21-ik napján kell kezdeni az injekciót - 3 hétig Suprefact, de ott sehol nem láttam, hogy fogamzásgátlós lett volna a megelőző ciklus.
A recepciósokat illetően szerintem mindenkinek van jobb és rosszabb napja, pláne ha ünnepek után sokan vannak és ők már álmukban is ugyanazokra a kérdésekre válaszolnak. Nekem is volt mindenféle tapasztalatom, de rá szoktam fogni arra, hogy most bal lábbal keltek fel :P:).
Timon, nekem a múltkor mondták, hogy elmehetek vérvétel után, 10-re jöjjek vissza, de maradtam, így is fél 12-re jutottam be, már az összes ottani magazint és a komplett Internetet kiolvastam :D.
Tegnap voltam én is bent,én attól kaptam agyvérzést h 3,5 órat kellett várnom...
Az egyik recepciós nagyon flegma nekem is feltűnt már.
Szia! Egyébként megjött már időközben, vagy még nem?
Én 3. napon telefonáltam (szombat reggel jött meg, hétfőn telefonáltam), és másnapra akartak hívni, szóval az is 4. nap lett volna.
(Végül kikönyörögtem, hogy még aznap mehessek, de csak mert másnap munka miatt nem tudtam volna.)
Szóval ezen ne aggódj!
Ha ma megjön, kedden még akkor is csak a 3. napon leszel. Ráadásul Dalma azt mondta, hogy ha délután-estefelé jön meg, akkor azt még 0. napnak kell számolni.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018