Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szakítás után... fórum

Szakítás után... (beszélgetés)

❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
2075. 42603dba51 (válaszként erre: 2072. - 9a3270288d)
2011. máj. 17. 18:16

A szerelem bonyodalom, együtt kell ezeket megoldani, feloszlatni. Fura, hogy elsőre biztonságot kérsz... Tenni kell érte, Judy-nál nem egyszerű, de ahogy ír, és ahogy kiáll itt értetek.

Példaértékű...

2011. máj. 17. 18:16

Biztonság?...olvasd vissza.. ennél biztosabb már nem lehetsz...

Bak vagyok és nem tudok/merek kimondani dolgokat, De most itt vagyok és közszemlére rakom az érzéseimet..sose csináltam még ilyet. mit írjak még?

2073. 42603dba51 (válaszként erre: 2070. - 9a3270288d)
2011. máj. 17. 18:14
Ember... Nem volt kedved a megbeszéléshez? Tudod a szerelemben vannak akadályok is, nem csak rózsaszín köd. Az akadályok leküzdése erősit... Elmenekültél ha a telefont nem vetted fel... Bocs.
2011. máj. 17. 18:12
Össze vagyok zavarodva.Nekem biztonság kell...nem a bonyodalom.
2011. máj. 17. 18:11

nem kértelek hogy feszengj, írtál és válaszoltam...

Senki nem mondta hogy mit csináljak.

Nem mondtam hogy bűnbak vagy.

csak egy kérdést tettem fel, amire nem válaszoltál.

2011. máj. 17. 18:07

1. Nem tiltottalak.

2. Totálisan nem menekültem előled csak nem volt kedvem ehhez ami most van.

3.Elmondtam már h önmagammal teljes az összhang.

Nem fogok ilyen dolgokon feszengeni....Elmondtam mi a bajom, válaszoltál...ennyi.Szerintem ez nem bonyolult...

Az h a feszültséged csak így tudod levezetni az nem az én bajom...Nem mondtam h ugyan igyál már ...és ne aludj.Nem leszek bűnbak!!!!

2011. máj. 17. 18:06

mit írhatok még? ez van...igen, szeretlek, és te vagy a legfontosabb. A többi nem érdekel.

Ha kellek, akkor ilyen bénán és szerencsétlenül is kellek. Kellek?

2068. 2bc3a3b27f (válaszként erre: 2066. - 9a3270288d)
2011. máj. 17. 18:00
most már tudom...de ha valaki fontos, akkor azt én is óvom...próbáltam de szarul sült el...igen.. ilyen béna vagyok.
2011. máj. 17. 17:59

de ha már itt tartunk és van x félreértés..akkor neked az az első hogy letiltod a számomat és nem válaszolsz és ignorálsz csak mert megteheted?

Előlem elfuthatsz de magad elöl soha.. és ha igaz az amit mondtál, írtál akkor ez nem megoldás.

Tudod hogyan töltöttem el a tegnap délután estét?

olyan emberek elött sírtam/bőgtem stb akik elött megint nem kellett volna, de legalább belémdiktáltam 7deci pálinkát...alvás ohne...

all in all, ha valami bajod azt elöbb kérdezd meg, és ne csainálj ilyeneket, mert ezzel engem csinálsz ki.-akit elvileg szeretsz...

2066. 9a3270288d (válaszként erre: 2064. - 2bc3a3b27f)
2011. máj. 17. 17:57
Mint mondtam neked 1 olyan férfira van szükséged aki megóv...megálltam volna a helyem...
2065. 9a3270288d (válaszként erre: 2063. - 42603dba51)
2011. máj. 17. 17:55

Nem vele beszélek így...mivel nem őt gyalázom hanem magát azt a helyzetet...

Azt a helyzetet amikor sokan azt hiszik mert éppen 100 éves beltenyészetben élték le az életüket vagy vérfetőzésben akkor joga van a testvére exét bármilyen jelzővel is bántani csak azért mert az megpróbál 1 új életet kezdeni.De gondolom a testvére ha ilyen helyzetbe kerül akkor ott eljátsza a bólogatós kutyát az 1500 ladában.

2011. máj. 17. 17:54

bakki, eltöltöttünk addig egy q-va jó napot...első randi..rá volta feszülve te is láttad...mit vársz...tudod hogy milyen kis szerencsétlen vagyok...

így történt nem tudom visszacsinálni, most már máshogy tenném...nem érdekelne.

Rettegtem hoyg elötted kerül sor egy szappanoperába illő női hisztire.

2063. 42603dba51 (válaszként erre: 2062. - 9a3270288d)
2011. máj. 17. 17:51
Miért beszélsz így azzal aki Neked fontos? Fejezd ki a gondolataid másképp.... Mindkettőtöknek igaza van, de ha szeretitek egymást akkor tegyetek érte.. ez csak tanács.
2062. 9a3270288d (válaszként erre: 2059. - 2bc3a3b27f)
2011. máj. 17. 17:50

Előttem?Neked előttem soha nem lenne szégyenkezni valód... Mi bajom lehetne?Oda jönnek 3-an Yodázni?

Ki az aki nem röhögi őket pofán bármit is mondanak?

A jó kutya nem a szomszédba ugat...

Vagy megvernek?:D Én addig a humor herold vagy bármelyik "hű de vicces vagyok" magazin legújabb számát olvastam volna...

2061. 42603dba51 (válaszként erre: 2059. - 2bc3a3b27f)
2011. máj. 17. 17:49
Kedves Judy, ha egy férfi szeret valakit akkor müködik a védelmező ösztön. Én kiállnék Érted, szerintem Stick is... Beszéljétek meg.
2060. 42603dba51 (válaszként erre: 2058. - 9a3270288d)
2011. máj. 17. 17:48
Akkor légy férfi és beszéld meg ezt Vele négyszemközt. Rátok tartozik. Old fel szép lassan....
2011. máj. 17. 17:46
nem érdekel nem akarok elötted megszégyenülni.. és ez az én bajom..nem akarom hogy bajod legyen miattam... ne miattam..annál 1000xfontosabb vagy..
2058. 9a3270288d (válaszként erre: 2055. - 42603dba51)
2011. máj. 17. 17:45

Hogy "teccik"-e?

Nincs ideálom...de...ahh...a szeplők,a szeme,a szája, a haja, a nyaka,a kis keze,ahogy ölel és olyankor lábujj hegyen pipiskedik.Az illata...szó szerint nincs rá igazán jó és kifejező szó.

Az akadályok leküzdhetők, annyira h már azon gondolkozom h a héten a közelébe szerzek valami munkát...csak h ott legyek.

Velem lehet a baj...nem vagyok egyszerű gondolkozásilag sem kinézetileg...

2011. máj. 17. 17:40

Úgy ismersz mint aki simán csak hagyta volna azt h az a cseléd megszégyenítsen?Félreismertél...nem kicsit, nagyon.

Édesen...pfff...mondjuk ki h horkoltam.(b**zd meg már most vigyorgok)utálni akarlak..de nem megy.

Sziget...öledben?:O A combodon...vagy még helyesebben majdnem a térdednél.

Nem szeretném h hazavigyél...ez olyan mint ha 1 nemi betegséget kaptál volna.

Furcsa h ez a látomásod pont 1 gumiszobában jött...kezdek félni.

2011. máj. 17. 17:36

6. tecsó: amikor a tarkómhoz ért, vagy amikor egyátalán hozzámért...bármikor...az maga volt az áramütés.

Hogy a piscába ne legyek feszült így????

Béna vagyok, nem tehetek róla, eltévedek folyton és nem tudom mikor mit kell mondani, folyton ciki szituációim vannak...

2055. 42603dba51 (válaszként erre: 2053. - 9a3270288d)
2011. máj. 17. 17:34

Sick nem értelek. Itt küzdenek érted, elmondják, hogy fontos vagy. Mitől lettél ennyire konok? Nem tetszik neked Judy? Dehogyenm, hisz álmaid nője nem? Vagy Te sem akarod megoldani az akadályokat? Nem egyszerű, de ha megéri? Vagy mégsem?

Valóban fura ez a ne lássanak meg, ebben igazat adok. De kérdezz ár, hogy ez változhat-e. Szerintem gondold meg.

2011. máj. 17. 17:33

akkor reagálok..csak amit már ott is elmondtam:

1.. az az ember nem az exhez kötött.. hanem egy olyan lányhoz akivel nagyon összevesztem és nem akartam kínos szituációt azelött az embere elött aki már x óra után az egyik legfontosabb lett számomra...nem akartam, hogy elötte szégyenítsenek meg. Gyáva dolog tudom..vállalom...

Nálam aludt.. a világon a legboldogabb voltam... utólagosan is köszönöm az égieknek az esőt.

Egész éjjel nem tudtam aludni, mert csak ő járt a fejemben, nem akartam felébreszteni..olyan édesen aludt...megszakadt bele a szivem.

2. Nem bírok kezetfogni senkivel..sajnálom nem megy..belekarolok de nekem a kézfogás nem megy...és nem miatta pedig hidd el a legboldogabban.

3. sziget... a feje az ölembem, ott helyben ha meghaltam volna se bántam volna...soha még nem voltam olyan boldog.

4. a környezetem (anyám, apám) nem, vagy nehezen fogja elfogadni...miután azt írta hogy "mindent érte/értünk" gondoltam tudni kell, hogy lesz egy kör a családommal..nem árulok zsákbamacskát.

Engem sem érdekel a véleményük..de ha hazaviszem (bár megfogadtam soha senkit nem viszek haza..vele megteszem..mert Ő az a bizonyos nagy) akkor számítson arra hogy elsőre pofavágást kapHAT.

5. és utolsónak: a gumiszobában amikor megfordultam és mögöttem volt..azt láttam amit egyszer meséltem neki.. hogy belenézek valaki(az ő) szemébe és megmozdul a világ bennem...

2011. máj. 17. 17:13

akkor lássuk csak gyermetegien naív énem bukdácsolását.De ígérd meg h belegondolod magad a helyembe.Partnerem nevezzük csak "Hantának".nem megalázásként csak épp ez jutott az eszembe.

Történt h várakoztunk 1 bizonyos buszra.Megjelenik 1 kisebb társaság és csak arra vagyok figyelmes h "hanta" hátat fordít és valamit mormol..Há' mondom biztos a mi atyánkat...vallásos lehet...Gyanús volt h 1 ilyen hitbuzgó embert sem ismerek aki éjjel negyed 1 körül kezd áldozni a hit oltárán.A franc tudja...

Aztán 1 kósza mondat.. - Gyere utánam feltűnés nélkül...Hát ekkor fordult meg a fejemben h a James Bond éppen aktuális forgatásán vagyok ami azért titkos mert így még hihetőbb lesz a színjáték.Ezentúl szeretném ennek is nevezni a dolgot.Követem és hát gyors bocsánat kérés az ominózus dologért amit én persze elnézek mert há' miért ne...lehet h ez a heppje.Kiderül h abban a társaságban volt az exe fuck tudja kije...

Felteszem a kérdést h miért kellett így viselkedni?Mi köze van az exének az utolsó kutyájának h kivel van a "hanta"?Persze gondolom az meg sem fordult volna ennek a valakinek a fejében h csak két ismerős...Se gond...Skip...

Aludjak nála...hezitálva az előző dolgon nemet akartam mondani de valahogy az időjárás nem ezt akarta...

Előre és kategórikusan kijelentettem h nem szeretnék semmi olyat és ebben megegyezett a véleményünk.CSODA!

-De azért menjünk már fel úgy a lakásba h nem lát senki.

- Oké!(megmondom őszintén azért erre elég elfogadható "kifogást" tudott mondani)

Nem mintha szerintem f*sz köze lenne a szomszédnak h kit viszek fel a saját lakásomba...

Én megértő vagyok...persze lépcsőházban bukás...gondoltam nem rongyolok be a lakásba...állok ott mint 1 rakás ...:)Ebben jó vagyok.De nem akartam h kényelmetlen legyen...

Aznap este alvás...és tényleg semmi más...nem is akartam semmit.

Másnap, és most pár dolgot átugrok...

Megfognám a kezét...engedi is...vigyor az arcomon...ahh közelebb 1 lépéssel.

Kezdem igazán nyeregben érezni magam...itt ez a csodás lány..és talán most a megérdemelt boldogságot kapom.

Persze kiveszi a kezét a kezemből...csak megkérdezem...Miért? Válasz: - Mert neki mindig hideg a keze és ezt mások sosem szerették...kit érdekel más?Fa**om a másokba.Fuck ya all!

Oké hát Ő nem olyan mint Én vagy bárki más.Nem szereti...de azért a tudat bennem h bazze itt van a nemlétező álmaim nője...és sétálok mellette mint hülyegyerek a csattogós lepkével.

Skip...

Beültünk 1 bizonyos helyre és én hiszek a szemeinek és a szájának.Iszom a szavait...

Elcsattan az a bizonyos csók...olyan de olyan h a hideg kirázott annyira JÓ volt.Eddigi életem legjobb csókja volt!!!!

Skip...

Hazajöttem és gyors üzenetváltások...Következő mondat kapja meg a szemem.

...a környezetem nem tudna elfogani...egész este ezen kattogtam...de kizártnak tartom.. viszont a meglepő hogy q-vára nem érdekelne...akkor is te kellesz...

Elismerem a mondat befejőrésze baromira jól esik.De azért feltennék 1 kérdést...

Ha kurvára nem érdekel mások véleménye, minek egyáltalán szóba hozni?Ha nekem kell valaki és elfogadom akkor úgy és olyannak amilyen.Nem foglalkozom a körülöttem levőkkel h mit szólnak.De még csak meg sem említem a partneremnek h őt nem fogadnák el...mert minek!?Ha leszarom akkor felesleges...Ne gyakorolja rajtam senki a nagylelkűségét.

Végszó:Értékelem a vergődését, nagyon is...és megérint.Jobban mint gondolnám.Nem akarok semmilyen felelőséget hárítani és terelni...Ha én vagyok a hülye akkor jelezd/jelezzétek.Igen és százszor igen lenne a válaszom ha nem lennének ezek a fránya dolgok.

Jelenleg úgy gondolom h ez 1 jól felépített színjáték volt csak éppen az előadás nem volt 100.Azt gondolom h tudja h így reagálok és így neki könnyebb a felelőséget másra hárítani.Nem neki kell kimondani h hurkabőr hanem én már csak dacból is azt mondom.Így a dolog megoldva és tiszta a lelkiismeret.

2011. máj. 17. 17:00
amíg meggondolod én cigi...nem én hagytalak el téged...hanem te engem...és ne merd rám fogni, csak mert neked úgy könnyebb, és ne értsd félre.
2011. máj. 17. 16:52
nos?
2011. máj. 17. 16:39
kérlek add elő a verziódat...
2011. máj. 17. 16:38
legyen..."néma hangzavar" ezt már olvastam tőled...
2011. máj. 17. 16:34
Sejthettem volna h csak néma hangzavar lesz a válasz.:))Funny.
2011. máj. 17. 16:21
Az a baj h annyira felveri bennem a cukrot h szívesen elmondanám itt mindenki előtt h mi volt.Hát ha ők jobban tudják...és persze Te is tudsz tanácsot adni vele kapcsolatban...Akarod?De csak az igazat,ami történt a legelső naptól.
2011. máj. 17. 16:21

ne magyarázz be magadnak olyan dolgokat és értsd félre amiben a legmesszebbmenőkig nem ez volt a szándék...

Ha döntesz vállald, és légy legalább fair...

❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook