Szakítás után... (beszélgetés)
Igen a szó hatalom... Ezért fontos a megbeszélés.:) Én nem szelektálok a külsőre. tehát kár is ezt felhoznod. Ajánlanék egy könyvet...
Alon Grath: Ha a szerelmes gondolkodna
ebben is csak példák vannak felsorolva, de nagyon jó könyv... talán más fényben látod utána a tanácsaimat.
Elmondok most valamit...csak mert késztetést érzek rá.
Ott álltunk a metrónál és gondoltam veszek jegyet neki is.Majd odalép a pénztárhoz és Ő is vesz...Értetlenül álltam mert neki vettem a másikat.
Lekezeljük és mondtam neki h ezt neki vettem...és valami bámulatos angyali arcal azt mondja nekem. - Jó lesz neked, ha jössz legközelebb.Baromira jól esett...csak odaléptem és adtam neki 1 csókot.Akkor nagyon megdobbant bennem...
Olvasni jó dolog...imádok mert vizuális típus vagyok.Sosem éreztem azt h most nem vagyok annyira vagány mint a többi csak azért mert én olvasok.Szeretek én is írni...sokan mondják h szépen tudom kifejezni az érzéseket de mikor ténylegesen leülök akkor valahogy nem megy...Spontán már annál inkább. A szó az hatalom, és nagyobbat üt mint bármilyen boxoló...már ha olyannal van dolgod aki érti...
A kedvenc könyvem: Robert Merle : Mesterségem a halál.
Akkor Te ne úgy légy sínen mint József Attila.:)
Mellesleg 10 éve írok verseket, emiatt is ez a név...
olvasni én is szoktam sokféle könyvet. talán annak az átka,h tanácsot akartam adni...
Tudom mit jelent, nem most választottam.:)
De a szexlándzsa igazából nem sértő kifejezés.:)
Név alapján nem szabad leírni a másikat... Mindenkinek a fantáziájára van bízva mit olvas ki az enyémből...
Jahh ehhez van 1 kis storym...
Ha ülök a buszon munkába menet...és nincs hely csak mellettem..mert ki más mellett ne lenne...:)
Inkább állva maradnak csak azért h ne kelljen mellém ülni...de azt nem látja meg h éppen 1 József Attila verseskötet van a kezemben amit olvasok.
Ahhoz már túl vak...nem tud felszín alá nézni...viszont ennek van 1 jó oldala...én kényelmesen utazom!;)
Én magammal összhangban vagyok.Csak tudom h az emberek előítéletesek.Nem azt fogják megnézni bennem/rajtam, h van-e 1 értelmes mondat ami elhagyta a szám hanem h milyen a külsőségem.
A legtöbbje elkerül és ítélkezik azért amilyen vagyok és meg sem akarja tudni h mit takar ez a külső.Ez van, nem bánkódom mert egyel kevesebb felületes embert kell "megismernem".
Nem azt mondtam,h gonosz vagy és csúnya...
A nickem meg régi ügy... De vállalom Shakspeare elferdítése.
Mi a baj a tetkóval és a pearcinggel vagy a fültágítóval? Olyan mintha Neked nem tetszene a külsőd... Mindenkinek el kell fogadnia magát... Nekem is így volt. Vagy amin akar azon változtasson...
Amúgy Magadnak kell megfelelned és akkor mindenki elfogad... kisugárzik a dolog...
Ezzel az a gond h nem tudhatod h mögöttem mi van.Nem tudhatod h Én miért vagyok olyan amilyen.
Nem a rosszat veszem észre, hanem óvatos vagyok.
A minősítésről ne beszéljünk...azt hiszem a nicked minősít téged, ugyanúgy ahogy engem az enyém.
Mi éppen azon voltunk h megbeszéljük azt ami történt.Erre jöttél Te és minősítetted h én milyen csúnya és gonosz vagyok.Nem, nem vagyok...csak bizalmatlan és túl sok volt az olyan dolog ami minden, a realitás talaján mozgó emberben gyanút keltene.
Ehhez plusz még jött ez a ki mennyire vállalható dolog.Ami igen, a külsőmnek szól...tetovált, piercinges, fültágítós vagyok.De állj, nekem nem neked, nem a többi fórumozónak és nem is Judy családjának és barátainak kell megfeleljek...hanem kizárólag csak neki.Viszont ha ez őt nem zavarná h miattam szégyenkezik akkor szóba sem hozza.Tisztában vagyok h a külsőm előnytelen és handycappel indulok 1 családi bemutatkozásnál 1 "normális" emberrel szemben.
Ez az egy zavar...ne dörgölje az orrom alá h Ő most milyen nagylelkű azzal h vállalna...bár tegnap óta igencsak kételkedem ebben.
Rendben. Nem kell mindenkinek boldognak lenni. Csak a saját példám miatt írtam ide, mert Ti még lehettek boldogok.
Nem panaszkodom, mert a stílus minősíti az embert. Ha Te támadást véltél felfedezni, akkor mindenkiben csak a rosszat keresed. Meg lehet találni, lehet a világot csupa rossznak látni.
Nem azzal van baj, hogy kifejezed a véleményed hanem a minősítés....
Én sem azt mondtam, hogy teljesen helytelen a reakciód csak azt, hogy a megbeszélés sokkal fontosabb két ember között. Ha normális hangnemben akarsz beszélgetni benne vagyok, de másképp felesleges.
Már sajnálom, hogy azt gondoltam adhatok tanácsot...
Ha bírálsz/ítélkezel ne csodálkozz ha csak a savat hozom.Nem kötelező a soraimat olvasni.Te csak 1 bit/pixel vagy számomra és azok nem bántanak.Sajnálom ha beletiportam a lelkivilágodba, ígérem többet nem teszem.:)
Háll' Istennek nem vagyunk egyformák.Közhely, de unalmas is lenne.
ha még mindig probléma akkor keresd meg a fórum moderátort és panaszkodd ki magad neki.Jobbat nem tudok.De bocsájtsd meg nekem h kifejtem a véleményem az internet szabad világában.Az h nem egyezik a tieddel nem feltétlen probléma, csak nehezen kezelhető.
A folytatás rajtad áll...
Te tényleg ostoba vagy...nem kisit hanem nagyon...Nem érzed az iróniát a "barátom" szóban.
"Fölénye" Olyan lehetsz mint a sas.Köröz...köröz..lecsap...szegény klaviatúra.:)
Miután Te megtetted h bírálsz és ítélkezel felettem akkor megtehetem veled ezt én is.Szavad a szavad ellen.Jó lenne ha kicsit összekaparnád magad mert nagyon silány vagy.Ebből fakadóan igazad van 1 dologban...tényleg nem vagyunk 1 súlycsoport.Sőt vétek lenne akár mérlegelni is azt h ebben a "szócsatában" ki az aki alul marad.
Nem háborúzom, csak átlépted a határt...mint említettem ne ítélkezz h ne ítéltess...Te megtetted hát Én is veled.
Megkérdezem tehát újra...a lepattanót várod?
Van-e még valami probléma vagy folytassuk?
Retardáltnak nevezel oktalanul, ez nekem alpári. De legyen sértő. Idézőjelben sem vagyunk barátok mert Neked a világ helyett Önmagad az ellenséged...
Sajnálom hogy nem a jó szándékot vetted észre.
Lekezelő stílus a helyes megfogalmazás.
Jártam iskolába én is, tanulmányaimat nem a degradálásodra fogom felhasználni, és nem használok fölénye mosolyt.
Amiről beszéltél a visszájára sült el, Istent emlegeted, hogy csak Ő bírálhat és megteszed Magad is. Nem vagyunk egy súlycsoport, értem ezt úgy hogy nem háborúzni jöttem.
Látom a retardált szót átugrottad...Nem elakadtam csak szerintem alapvető műveltség h tudj helyesen írni.De látom nem felétek...
Alpári stílus:Alpári akkor lennék ha válogatott "csúnya" szavakat vágnék hozzád.Tehát magával a szó jelentésével sem vagy tisztában.Sebaj...majd pótolod.
Ha nem vetted volna ki abból amiket eddig írtam nem azt bizonygatom h mennyire szeretem...tehát mondatértelmezés is kimaradt az általános iskolás tanulmányaid közül.
Szélmalom harc "barátom"...:)
nekem most lépnem kell..ha kellek írj... a számomat tudod... be lesz kapcsolva a telefonom.
Olvasd vissza amiket eddig írtam...
Vasárnap még azt mondtad hogy fogjam meg a kezed és mondjam hogy "elveszíthetsz"... még mindig nem tudom megfogni a kezed... de írom...
Amikor felszálltál a vonatra úgy, te mondtad, hogy megbántad amikor már elindult a vonat, hát én is ugyanígy bánom ezt a helyzetet.
Neked az autista aki nem ír helyesen? Szép... én csak rá akartam világítani dolgokra és nem megbántani téged. Sajnálom ha elakadtál a nyelvtannál...
Ráadásul nem sértegetlek, így kikérem magamnak az alpári stílust.
Ha így bizonyítod a szerelmet, nem lennék a kedvesed helyébe... Amúgy csak kérdeztem, hogy szereted-e, mert ha igen akkor nézd abból a megvilágításból a dolgokat.
Én is adnék neked 1 tanácsot.Ha megfogadod persze...Tudod itt van beépített helyesírás ellenőrző...legalább vedd a fáradtságot és olvasd vissza amit írsz, és javítsd. "hold" stb...
Nem nehéz mert aláhúzza...
Ki vagy Te h olyan kérdést tegyél fel nekem h Én hogyan szeretem őt?Nem neked kell bizonygatnom, sőt neked semmit.
Azt viszont bebizonyítottad h vagy retardált vagy csak autista lehetsz...köszönjük szépen Emese...leülhetsz...1-es!
Nem bírállak. Nézd én elmondtam Neked, hogy az emberek sajnos rosszul reagálnak dolgokra. Judy Téged szeret, nem várok rá. Én nem adhatom meg azt amit Te....
A tanácsot nem kell megfogadni csak lehet...
Te bírálod Magad és Judy-t... Így szereted? Mármint ugye hold védekezel, hol támadsz... szerintem gondold át.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Szakítás után újra együtt!
- Szakítás 17 év után. Te milyen levelet küldenél?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?