Szakítás után... (beszélgetés)
2,5évet nem is ehet eldobni egy percbe:(
nem csak megrémült a távolságtól és a távkapcstól fél??
Férfi fejjel nagyon nem lehet.Nem tudom mit , miért tesz?!Mit miért mond?!
Csak az elmúlt 2,5 év élteti bennem,h ennek így nem lehet vége.Ő nem ilyen,nem ilyen jellemtelen,h ilyen távolból csak "egy perc" alatt elhagyjon.Előtte,soha,de soha tényleg nem volt ilyenről szó(az ő szájából).
Ez nálunk is így ment.
Egyik nap minden oké másnap mindent másképp lát:(
Férfi fejjel nehéz gondolkodni.Szerinte maga sem tudja igazán mit is szeretnének.
Rájön majd a messzi távolból h fontos vagy még neki
Azokért a dolgokért,amiért amúgy is vitáztunk egy jópárszor (kevés szex,"sok vita"...) talán ez a kettő ami túlnyomó részt közrejátszott.De ezeket is mindig megbeszéltük.Bár én sokszor "szakítottam vele"(de azokat nem gondoltam komolyan,és tudtam h én irányítom a dolgokat).
Ő elkezdett eljárni néha-néha bulizni,belekeveredett a drogos életbe ... majd ezt elárulta,én vissza fogadtam,mert úgy gondoltam,h mindenki hibázhat.Ő is,én is!
Majd rá 2 hétre kb,ahogy így elutazás előtt állt,elérulta h összevan zavarodva,szeret DE nem tudja mit akar.....Azóta csak "nyűglődünk"...Nem mondja ki h vége,de azt se h kapjon még egy esélyt a dolog.Jaaa,de ..1x mondta,másnapra megint máshogy gondolta!
Igen az a legszebb ajándék és nagyon boldog vagyok vele:)))
ha rá nézek akkor olyan mint ha Ő lenne mellettem hisz annyira hasonlít rá:)))
valószínű ezért is olyan nehéz a "kisfiam" a karomból kiengedni...:)
Oh Istenem!! Egy "darab belőle". Gratulálok. :) Ne haragudj hogy így fogalmaztam, de azt hiszem a legcsodálatosabb ajándékot kaptad tőle.:)
Néha úgy vagyok vele, bárcsak én is valahogy teherbe estem volna. Legalább kaptam volna tőle "valakit".:)
Igen adott nagyon sokat.
Főként egy csodálatos kisfiút:)))
Most hiányzik minden ami vele kapcsolatos,még a hétköznapi morgása is:((
Bár ezzel a költözködéssel sok mindet megölt,de sok minden maradt is ami miatt nehéz feledni:((
Én is együtt érzek veletek csajok!Velem 2,5 év után "szakított"(még nem lett kimondva) a barátom.
Pont aznap éjszaka tette ezt,amikor elindult külföldre 1 hónapra dolgozni.Ez történt majdnem 1 hete.Azóta......talán az a legmegfelelőbb,h -se éjjelem-se nappalom-...Szenvedés az egész.Pedig én annyira szeretem.:S (inkább itt írom le,minthogy előtte -alázzam- magam)
Úgy érzed neked adott valamit az a kapcsolat? Több lettél általa?Változtál tőle?
Én az enyémtől sokat tanultam, sok mindent tanultam a páromtól, de már nem tudom neki megköszönni...:(
Én tudom hogy az lenne,ha a ha ott nem volna!
De hagyom,mert nem tudok mást csinálni!
Biztos utál..beletörődöm!
Ez a legjobb amit tehetünk.:((
Azokat amik szépek voltak megőrizni.
Úgysem lenne már olyan szép mit anno régen...:(
:( Neked sem lehet egyszerű. Viszont biztos ő is szeret téged, csak sokszor közbeszólnak a "külső körülmények". Azért ne add' fel a reményt.
Mi egyszer kezdtük újra szakítás után, de végül ő intett búcsút mondván, neki nincs energiája, ideje a veszekedésekre. Mi sem jövünk már újból össze.:(
Lehet nem tudunk mit tenni, mint egy rossz gondolatot - ha eszünkbe jut az ex -, el kell hessegetni.....:(
Szeretem nagyon.
Többször vissza jött de csak ideig óráig tartott majd szakítottunk és 1-2hét után újból jelentkezett.
Szeretem nagyon de már nem tudom,h tudnék e bízni benne.
Minden ilyen szakítás után a padlóra kerülök.
Április 27én taliztunk de nem mint barát. Akkor csúnyán összevesztünk és azóta minden érérhetőségem megszakítottam vele szemben.Nem tudom,h Én meddig fogom bírni nélküle
Nem tudom mi a jobb. Látod én 9 hónapja nem láttam a volt páromat, fél éve semmit nem is tudok róla. Hidd el, ez sem jobb. És ő másik országban is él már, még a lehetőség sincs meg arra, összefussunk.
Viszont nem próbálkoztál "visszaszerezni" a párod? Értem hogy másik kapcsolatban él, de ha találkoztok, nem érzed, hogy többet érez irántad mint barátság? Te még szerelmes vagy belé?
De tudok róla és rendszeresen talizunk.
Talán ezért is olyan nehéz felejteni.
Talán könnyebb lenne ha felém se jönne,hisz neki egy másik kapcsolata van.
Ezt inkább privátba,nem szeretném itt...
De igen,bár nem volt hosszútávú!:(
Szia.
Tanácsot nem tudok adni, valami hasonlón megyek most én is végig csak az Én esete 2,5éve tart.
Felejteni sosem könnyű,főleg ha több volt a jó dolog mint a rossza kapcsolatotokba.
Csak az Én esetem tudom elmondani.
Nekem egy 11évi kapcsolaton egy másik pasi segített aki minden önbizalmamat helyre rakta.
Nem tudom mi a helyes megoldás v cselekedet a felejtés terén.
A mostani kapcsolatom 3évig tartott és 2,5éve próbálom magam túltenni rajta és így egyszerűen nem sikerül.
Gondolom mit érzel!
Biztos nem tudott csak így elfelejteni,egyszerűen csak fáj neki is...bár a ffiak mások!
Inkább nem osztom az észt.....
Próbálj valamivel kikapcsolni!!!!
Sziasztok!
Elkeseredésemben inkább ide jöttem (nem pszichológushoz),hátha valaki hasonló cipőben járt vagy jár és vígaszt tud nyújtani.:)
Az én párkapcsolatomnak már 9 hónapja lett vége, és még mindig nem tettem túl magam rajta.
2007-ben ismerkedtünk össze, az én részemről szerelem volt első látásra. Távkapcsolat volt, de boldogok voltunk 3 évig. Aztán a fiú elment külföldre dolgozni, úgy éreztem cserbenhagy, mert abban az időben nekem is nagy változások történtek az életemben (suli,lakhely váltás), és valahogy úgy éreztem nagyobb szükség van rá mint valaha. A lényeg, hogy kimondtam szakítsunk, de nem hittem 8 hónapra nem látom. Aztán újból megpróbáltuk. 4 hónapig elvoltunk, de ismét jöttek a régi témák amelyeken sokat veszekedtünk. Végül 9 hónappal ezelőtt ő mondta ki hogy legyen vége. Azóta nem láttam,és már fél éve semmit nem tudok róla. Kitörölt még az ismerősei közül is fészbukról és nem tudom elhinni, hogy ennyire meggyűlölt.:(
Viszont ha már közömbös vagyok számára miért törölt? Hogy lehet elfelejteni azt az időszakot ami jó volt? Ki lehet valakit törölni így az emlékezetünkből mint ahogy ő tette velem? Nem tudok férfiésszel gondolkozni, és nem tudom ezt mire vélni. Egy biztos,én nem tudok túljutni rajta, mert nekem ő volt a másik felem.:( Hogy lehet ezt a veszteséget átvészelni?
Aki megérti min megyek keresztül, annak köszönöm ha válaszol.
:)
Jó reggelt!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Szakítás után újra együtt!
- Szakítás 17 év után. Te milyen levelet küldenél?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?