Szakítás után... (beszélgetés)
Nahh látom Te is eltűntél.Akkor csak nem várlak meg...
utólagosan is jó bulit meg hasonlók...érezd jól magad, és tényleg a bulira koncentrálj mert szétrúgom a sejhajod.:)Nah jó nem...ahhoz túl szép.:)Imádlak te kis nyeszlett.:)
I know a place where the sun's always shining
With lovely flowers around everywhere
Come take my hand
I'll show you, I'll guide you
I know this place, it's deep down inside you
I know a place where people are not fighting
With smiling faces around everywhere
Come take my hand
I'll show you, I'll guide you
I know this place, it's deep down inside you
Come take my hand
I'll lead you, just follow me
To wonderland, it's deep down inside of you
Ezen a nicken írok mert a másikat töröltettem.
Azt hiszem h az adott helyzetben és időben mindig azt gondoljuk h a legdrágábbat vesztettük el.
Én is így gondolkoztam nem olyan rég, de mindig van 1 újabb akiben a reményt látjuk meg vagy éppen a szerelmet.Reményt h újra boldogok lehetünk és újra egésznek érezzük magunkat.
sokszor gondolok vissza h mit szenvedtem akkor...valahol megérte mert így kaptam bizonyosságot arról h igazak voltak az érzelmek.Viszont azt a sok álmatlan éjszakát és agyalással töltött órát már nem.Jön az önvád és a sok kérdés amire biztos h nem kapsz választ.A miért...?Egy idő után már nem fontos a dolog.Nem keresek/keresel miértet.
Tévhit h az idő gyógyít, sosem fogsz igazán meggyógyulni.Az idő csak megkoptat bizonyos emlékeket...
Én most vesztettem el mit a legdrágábbnak véltem! Én írok verset néha!
Legutóbb ezt írtam!
Elkápráztat, játszik csalfa képzeletem!
Mert mit rímbe szedtél , megtörtént velem.
Csak mint , " más asszonya" viseltem ...
S kérdésemre, miért hazudta
Szeret
Míg mást ölelt, csókolt, mással " repkedett",
Minderre ő semmit sem felelt!
Te válaszoltál a hazug galád helyett?
Kétségtelen, erényem ekképp mentette meg!
De szívem éppúgy parázna lett!
Foglyul ejtett...
s a pokoli tüzet mit szívembe rejtett a kísértés
Ó Istenem...
Remélem, hogy lelkében épp ez a gondolat...
De, félek csak mocskosat...
Hísz ő biztos nem foházkodott,
Helyette Manson-t hallgatott... Tainted Love
Ma már nem leszek további szép napot!
Nem, nem az Én műveim.Ezek a versek 1 elismert magyar iró/költő fiának a kortárs versei...
1x volt 1 plátói szerelmem...barát is volt egyben és oda-vissza volt ez a dolog...csak 1 csók volt..."-nem rontjuk el" címszóval véget vetettünk a ki sem alakult "kapcsolatnak".Akkor nagyon bántam...és pár hónapja is nagyon bántam.
Aztán elköltözött 1 fiúhoz...nem szólt...nagyon bántott a dolog...1xűen kilépett az életemből...
2 hónapja találkoztam vele...akkor már tudtam h hazajött.Véletlen botlottam bele és pont siettem és nem volt időm igazán arra h megálljak.
Felcsillant a szeme és gondolom az enyémé is..álltunk kb. 2 másodpercet és oda nyögtem neki h - Szia!Köszönt, mosolygott...
Közben engem már rángattak h induljak...annyit mondtam neki h megkereslek.Mosolygott és én indultam.Nem szeretem a közösségi oldalakat, de miatta regisztráltam egyre..fent volt..
Ráírtam h nagyon de nagyon szívesen társalognék vele 1 picivel huzamosabb ideig mint legutóbb, megadtam az összes elérhetőségem...de tényleg az összeset.
Várok...semmi...és szerintem a mai napig várnék ha nem világosodtam volna meg h neki már barátilag sem vagyok annyira fontos mint Ő nekem...
Pedig szép volt...féltve őrzöm még most is az emlékeket amiket vele éltem át.
Visszaolvastam.. :) ... aranyos volt... :)
Tényleg kell ez Neked? :) Nyifeg-nyafog... semmi se jó, de mentsen meg valaki- érzésem volt.
Szerintem...
jóóóó párkapcsolat két egészséges lelkületű, egymás felé ezerrel nyitott ember közt lehet....
... de azért érdekes volt elolvasni. :)
Derűs napot Nektek! :)
Ja,értem,akkor helyes!:))
Gratulálok!
A címből nem erre következtettem,de elolvastam az írásodat mégegyszer!:)
Jár az agyam, és tudom h ez a legrosszabb amit tehetek.Magamban maradni a gondolataimmal..Veszélyes!Keresem a helyem a szobában, hát nincs meg.Besötétítek,leülök, nem jó!Akkor fekszem...behunyom a szemem és hagyom, dehogy hagyom szándékosan terelem a gondolatokat de mindig ugyan oda vezet.Akkor legyen zene is, felállok és már kapcsolom is.Igen, talán majd ez.Semmi hatása, kavarog a fejem...Hiányzik...de annyira de annyira.Három napja nem láttam, eret vágok...Hogy lehet ezt kibírni?Belém ivódott!Rosszabb mint a drog...ha nincs ahhoz csak pénz kell..de hozzá ez nem elég.Tudom h hülyeségeket írok, de annyira jól esik.Nézzétek el nekem.Létezik olyan h szerelem első látásra?Vagy nem is szerelem, hanem olyan borzasztó vonzalom ami nem engedi h másra koncentráljak!?Akármit csinálok ott van a fejemben.Őrület.Beteged lettem.
Hát ez kész...
A kedvencem.
Újonc - Nugát
a nyári űr ma díszdoboznyi bonbon
rumos, diós, kering a sok planéta
hegyekben áll a tejnugát a Holdon
zsebembe szárad édes olvadéka
de holmi krémre, mondd babám, ki gondol
e gejl, cukorkagyári hordalékra
te vagy, kiért ma fájva fáj a gyomrom
savaktól ég, akár az égi szféra
legyél csokimba málna-grannulátum
leszek csigádba jó fahéj, igérem
s ha jő papírod oldalán a dátum
mi majd bután kacagva, kéz a kézben
akár egy-egy falatka, föl-le járunk
a zord idő metál-protézisében
Újonc - Valakinek a szerelmei
Jössz Te, s nem tudok vigyázni
stramm portámon két kopasszal.
Szívem zártkörű VIP,
s erre jössz Te, éves passzal.
Jössz Te, szexin, készakarva;
szemed két mélyhűtött lándzsa.
Úgy sétálsz, mint kés a vajba,
befelé e lelki lounge-ba.
A szesszel üríteni x-el
próbáltalak, Uram segíts!,
mint poharamat a mixer,
úgy töltesz föl újra Te is.
Csak még egyszer lennél enyém,
nem kellene más egyéb.
Ó, ha újra feltéphetném szerelmed szép zárjegyét!
Rászabva kis igényedre, mint megannyi sörkupon
- beváltatlan ígéretek
várnak sorban a pulton.
Lényed, mint a bor, túltenget bennem
e zord alkonyon, hogy ne látnálak a pult mellett,
nincsen annyi alkohol.
Jössz Te, nem is jössz, hanem mész.
Úgy mentél el, itt se voltál.
VIP-passzoktól nehéz életemből kicsekkoltál.
Éjszakámért megfizetek,
a szolivörös hajnal standol.
Jobbára egy felvizezett verssel jövök ki a strandról.
Míg hajnalka pultját veri,
szerelmünk nevét idézem.
Arcod foszló koktélcseri a feledés nehézvízében.
S bár feljön a tetejére,
a tudat mélyén múltam ott él:
szép emlékek cseresznyéje alatt a fanyarú koktél.
Minden embernek fontos valamilyen szinten a másik megjelenése...Aki azt mondja nem, az hazudik.Olyan dolog ez mint a rasszizmus, mindenkiben van.Van aki meri vállalni és van aki nem, de attól még ott van.Számomra a legelső amit megnézek 1 nőn az a keze, aztán a nyaka.
A kor:
Tapasztalatból tudom h sajnos vannak olyan helyzetek amikor 2 év is soknak számít.Észreveszem h hiába majdnem az Én korosztályom de mégis gyermeteg a gondolkozása...nem érett.Nagyobb korkülönbségnél lehetnek mások az igények.Ez is vezethet konfliktushoz.De nem szaporítom.
Szerintem inkább az a fontos h ki mennyire érett fejben és mennyire tudja mérlegelni h ez bizony 1 párkapcsolat.Azt is elismerem h viszont van az a zavaró nagy korkülönbség ami már kínos lehet...
Vagyon:
Nem csinálok ebből titkot.Igen, 1 gyárban dolgozom.Ergó, nem keresek valami fényesen de eltudok vegetálni belőle.Ha 1 nő nálam jobban keres 1 kapcsolatban totál nem zavar, inkább az a dolog h lehet Én azt nem tudom megadni neki amihez hozzászokott.
Kommunikáció:
Tény h fontos, talán a legfontosabbak egyike.Szóból ért az ember..szokták mondani és valóban így is van.Viszont van az a pont amikor nem kínos a csend, bár ez nagyon ritka.Szerencsére már átéltem h milyen az amikor csak ránézek és tudom mit gondol.Fontos a testbeszéd is..amikor csak végig simogatod a derekát vagy csak az arcát...kapsz 1 hálás mosolyt...minden szónál többet ér.Szerintem...de lehet h én látom rosszul...A sex fontos...de ehhez is hozzátartozik a kommunikáció..sokaknak tabu ez a téma és szégyenlik ha ilyen dolgokról kell beszélniük.Sajnálatos tény...Ahhoz h két ember jól érezze magát az ágyban kell h beszéljenek erről...
Ha vissza megyek nem azért h erről a hülyeségről beszélgessek!!Micsoda dráma...
Pipiskedsz,mert 1 buckalakó vagy.:P:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Szakítás után újra együtt!
- Szakítás 17 év után. Te milyen levelet küldenél?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?