Szakítás után... (beszélgetés)
Ez a legjobb gyógyír és máris jobb a hangulat, közérzet. Mellékhatása: kisebb ráncok kialakulhatnak az idő folyamán.
A tökön szúrós zenéket meg messziről kerülni.
Áh, tehát már praktizálsz is? :))
Esetleg olyas' valakit nem tudnál "felírni", aki meg is nevettet?
Szia.
Jobban vagy??
:)))))))))))) és szerinted az miért vagány hogy körbetekerik a nyakukon azt a rohadt sálat, zakót vesznek, vagy szövetnadrágot (de nem egyszerre), és hozzá tornacipő, amit én ált. iskola alsó osztályában használtam.
Nincs tartásuk, picike törékenyek. Ez katasztrófa. :))
Viszont olyanról még nem hallottál, hogy valaki megtalálja azt az embert aki mindenféle szempontból illik hozzá, kiegészíti őt; de a körülmények nem engedik hogy együtt legyenek és eltávolodnak egymástól.
Vagy lehet azért nem találok másik fiút, aki minden szempontból illene hozzám, mert az én korosztályomban, sőt még a 30 évesek között is kevés az 2igazi férfi". Kihalnak vagy átalakulnak, nem tudom, de jó lenne ha valaki mutatna olyat aki még hű a neméhez. Az egyetemen is szörnyű, hogy milyen emberek vannak...mindegy.
Hahó,Sick!
Hiányollak!:)
"Férfi" vagyok.tudod az a helyzet h én is ezt tettem az exemel.Hogy miért?Mert könnyebb felejteni.Nem haragszom én rá, és Ő sem rád.Csak tudod nekünk így könnyebb....
Hogy lehet átvészelni?Sehogy!Az idő sem segít...nem töröl mindent csak megkoptat...
8 évet dobtam ki...azt hiszem tudom mit "beszélek".
ige sajna:(((
Bennem is a gyerkőcök tartják az életkedvet mert már rég feladtam volna...:((
Végeláthatatlan tűnik ez az egész...fáj,fáj,de meddig?!Ki tudja?!Senki.Majd elmúlik.De mikor?Hogyan?!
Nem tudom,ki hogyan vészeli át az ilyen helyzetet?!De annyira nehéz.Próbál mindenki segíteni,de csak enyhíteni tudják,ha tudják egyáltalán.
sajnos ez ezzel jár.
Ami fáj annak ki kel jönni mert ha bent marad az rosszabb.
Nem gondolom,h nyavalygás lenne
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Szakítás után újra együtt!
- Szakítás 17 év után. Te milyen levelet küldenél?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?