Szakítás után... (beszélgetés)
Valami "a szerelem művészete" csöpögős szarnak hangzik, de inkább vicces volt és szórakoztató, plusz az előzetesekben egy csomó jót láttam, azokat tuti megnézem...
Lassan én is nekilátok rendet rakni meg takarítani, aztán indulás nekem is.
Találtam tegnap egy művész mozit, beleszerettem... aztán meg legurult egy sör a többiekkel.. szép napot zártam, csak fáradt voltam nagyon.
Neked hogy alakult? a sehogysemet leszámítva?
Egyelőre megmaradok az antibiotikumnál, kicsit gyengébbnek érzem magam tőle de legalább nem köhögök és folyik az orrom.
Ma kellene Bp-n lennem aztán pedig Kecskeméten, de szerintem utóbbi kimarad. Még Bp-n is gondolkozom erősen. Tudod hogy nem szoktam unatkozni!:] De egy sört megihatunk...:]
egyél sok foghagymát... az állítólag segít.
Ha úgy alakul hogy valamikor BP-en jársz és unalmadban tépelődnél...bár ilyen úgysem lesz...azért csörögj nyugodtan.
A vicc az hogy én is :-)
DE állítólag a hányós storyk mindig viccesek...
Nekem is össze kellen szednem magam.. csak most fizikailag nem vagyok rá képes.
Viszont melóban ma jól haladtam és ez pozitív.
Elhanyagoltam mostanság a melót is, de idegesít...
nincs kedvem megcsinálni azokat a vacak adminisztratív szarok amiket kéne. Közben meg máshoz sincs kedvem... épphogy fenntartom a dolgokat, hogy ne süllyedjen el a gyár.
Mostanság minden idegesít...
Nem akarok panaszkodni, de panaszkodok... najó akarok is...
Nincs kedvem felmérni a helyzeteket itt melóban, sem a haverokhoz, se semmihez... ha meg nincsenek akkor az a baj.
A probléma az én gépezetemben lehet ...
Tegnap meló után elmásztam a többiekkel forralt borozni meg csocsózni, nem voltam a toppon. Ráadásul q-va hideg volt/van és lesz is még a héten. Nincs jó kedvem, de az sem jó ha begubózok otthon, mert akkor meg az a baj.
Nehezen viselem ezt a telet.
hahahaha
kedves ex közli hogy azért ne emésszem magam...
visszaírtam eki egy csúnyát.. lehet nem kellett volna...
Miért esik jól ha enyém az utolsó szó??? :-)
hmmm...
hátjó.
nem is kell, sőt örülök neki :-)
Jah és persze soha de soha többet...csak ne lenne ilyen q-va hideg, simán lehetne megint mászkálni mindenfelé.
Baromira hiányzik a mozgás, és nem a csoportos tornaórákra gondolok.
Szombat kora délutánra.:]=
kész vicc itt a "TÁSaság"...
Szerintem lépek és bezárom a bazárt mára.. Hazamegyek és levakarom a megalázottságom nyomait a testemről...remélem nem kell hozzá levakarnom a bőröm. :-)
Bárcsak ez így működne.
Az idő az tisztít, nem??? Ha mást nem, akkor az emlékeket.. ugye? vagy csak ellepi, eltemeti?
sztem ha írtál volna könnyebben gyógyult volna... bár fene se tudja... esett, ahogy esett...
Ha lenne egy időgépem...bár.. akkor tuti nem erre használnám...ellenben meglenne az a lottó5-ös :-)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Szakítás után újra együtt!
- Szakítás 17 év után. Te milyen levelet küldenél?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?