Szakítás után... (beszélgetés)
Kicsit lemaradtam akkor. Vagy a te tapasztalataidra jellemző ez inkább. Hmmm...
Kár,hogy ezt rosszul gondolod,mert az lenne a normális,ha így lenne,de most már inkább a Nők a kezdeményezők.
Ezt talán azért gondolod így, mert általában a férfi a kezdeményező, nem?
Én ezt sokkal egyszerűbben látom.Nem alakul ki semmi sem csak úgy,csak ha valamit engedünk és befogadóak vagyunk valamire.Akkor hol a lelkiismeret?
Nem zárom ki, hogy ez a verzió is lehetséges, amit pasi szemmel láttok.
A kapcsolatból való kikacsintás viszont nem egy előre eltervezett dolog, az csak úgy kialakul. Ha meg már kialakult, akkor valahogy helyre kell billentenie a saját lelkiismeretét (ebben az esetben a nőnek).
Lehet,hogy ez a ti szemetekkel így néz ki,de pali szemmel teljesen más üzenete van.Mégpedig az,hogy maradj a látóteremben,ne tűnj el,mert még jól jöhetsz,ha nem jön be az új pali.
Ha az lenne az elsődleges,hogy kímélje az ártatlanok lelkét,akkor nem kacsingatott volna más felé addig amíg nem zárja le az aktuálisan futó kapcsolatát.
Az, lealázó. De a lánynak így könnyebb, mert úgy érezheti, hogy ezzel segít a fiúnak, mert nem teljesen hagyja magára. Csak kicsit. :)
Én is már félreléptem,nem egyszer nem kétszer,de soha nem álltattam a partneremet azzal,hogy komolyak a szándékaim,azzal meg főleg nem,hogy ő az igazi.Nem fair dolog úgy belemenni egy új kapcsolatba,hogy fél lábbal még az előzőbe vagyok.Ezek után meg barátkozni.....full lealázó dolog.
Dehogynem! Pont jól érezte, hogy nem ez az igazi. :)
Ha jobb érzésű lenne,akkor nem palizott volna be az állítólag IGAZI mellett.:D
Ez is lehet, de ha kicsit jobb érzésű a hölgy, akkor a saját lelkismeretének megnyugtatása módszer is lehetséges.
Szerintem nem a lelkiismeretét akarta megnyugtatni,hanem még nem akarta teljesen elengedni az életéből.Megtartja,mint biztonsági vésztartalékot.Gyenge húzás,meg úgy globálba is annyira életszerűtlen ez a legyünk jó barátok sztory.
Lépj túl! Csak a saját lelkiismerete megnyugtatására mondta azt, hogy mehetsz hozzá, mint barát. Neki így könnyebb!
Ne barátkozz.Tök tréh dolog ilyet kérnie tőled,miközben valószínűleg tudja,hogy te folytatnád tovább vele.Semmibe veszi az érzéseidet és még hülyét is csinál belőled,hogy azt dumálja te voltál neki az igazi.Ha így lett volna,akkor nem lépett volna le egy másik palival.Csak abból lehet hülyét csinálni,aki hagyja.Te fogod?Lépj tovább,ez az egyetlen értelmes variáció,ne várd vissza.
Sziasztok! Már megint én írok lehet unjátok már de én nagyon rászorulok a segítségetekre! Nos barátnőmmel 4 napja szakítottunk neki van más kialakulóban.De barátnőmnek fontos az hogy mint barát maradjak vele mert fontos vagyok neki s számít rám s énis rá s mondta hogy ha akarok nyugodtan menjek hozzá mint barát. Ő ezzel mit akarhat vagy mi jelentőssége van ennek? Meg én bízom egy dologban s lehet hülyeség de mondott nekem olyat hogy én voltam neki az IGAZ Szerelem.Olvastam olyanokat ha igazán szeretett akkor visszatér hozzám szerintetek van ez így s lehetséges vagy fölösleges várnom s lépjek túl? Segítsetek lécci.
túl lehet lépni mindenen :D
Sziasztok! Nos végleg szakítottunk barátnőmmel egy másik fiú miatt s a köztünk lévő gondok miatt.De folyton beszélünk telón s facebook-on s kérdeztem én hogy az új kapcsolatodba ez hogy fog helyt állni hogy mi barátok vagyunk azt mondta őt nem érdekli de a barátságunkat mindenáron meg akarja tartani mert fontos vagyok neki mint barát s örül neki hogy beszélünk s tudunk egymásról.Kérdem én a véleményeteket aki már járt így s esetleg ebből alakult ki egy újabb szerelem akkor az kérem írjon! Nagyon fontos lenne mert Szeretem ezt a lányt s mégha nem is most de ha a sors úgy akarja akkor én meg teszek érte mindent hogy visszakapjam. Segítsetek lécci!! Köszönöm.
Másfél éve történt, már pár hónapja kihevertem, és az "eladó" tábla már a hátamon van.
Sziasztok! Nos bekövetkezett az amitől féltem barátnőmnek miközbe velem volt megteccet egy másik fiú ez idő alatt miközbe mi rosszban voltunk kibékültünk mert így érezte hogy jó lesz így neki de nem,ugye az előző üzimben írtam hogy úgy érzem minden jó de sajnos pofára estem újra s sztem ez már végleges hisz neki más teccik s vele akar lenni ez nekem olyan mélyen érintett hogy egyszerűen nem tudom mit évő legyen hogyan tegyem magam túl ezen bizakodja-e még abban hogy idő még összehoz minket mert egy két napja még arról beszéltünk hogy fogjuk csinálni a jövönket meg hogy 3 éves évfordulóra mit akarok én neki együtt terveztük a jövőnket de sajna mindhiába.Próbáltam megértetni magam azzal hogy szeretem őt s minden működni fog köztünk mert legutóbb mikor kibékültünk ezeket a jeleket adta barátnőm felém is hogy nem engdi el a kezem többé meg ilyen dolgok de eltelt egy hét s mégsem működik mert ő mással akar lenni.Írhatjátok azt is hogy jót jáccot velem de én tudom hogy nem így van megpróbáltuk többször de nem ment mert a gondjaink miatt elszáltak az érzései ennyi idő után sem volt biztos magában hogy mit akar s közbe jött ez a másik fiú is és engem most lezár.Ja és azt is mondta hogy én voltam neki az első igazi szerelme akit soha nem felejt el s megőrzi az emlékeket shogy legyünk barátok de úgy hogy számíthatunk egymásra akár mi is történik ezt ő is így akarja nem akar elfeledni teljesen s kizárni az életéből! Nos kérdem én engedjem el ezt a lány s az idő még esetleg összehoz minket vagy történeteim alapján felejtsem el végleg???? Segítsetek lécci mert fontos most nekem ez hogy tudjak lépni s dönteni!
Majdnem természetes, hogy az ember akkor realizálja tettének súlyát, mikor benne van már a szituban.
De azt írod, hogy félsz elkötelezni magad mellette, untad stb. Úgy néz ki akkor nem ő volt a megfelelő ember neked. Neki sem és neked sem lett volna jó tovább folytatni a kapcsolatot. Így legalább megint megvan az esélyed megtalálni a megfelelő párt.
Csak addig vagyok érdekes,
Amíg az első találkozás zavarától
izgatottan, két sör között töviről
hegyire, a legapróbb részletekig
elmesélem, hogy...
Sziasztok!Kibékültem barátnőmmel még csütörtök este ő akarta hogy menjek át.Rájött hogy mit jelentek neki s többé nem akarja a kezem elengedni s hogy velem akar még sok jót átélni s velem maradni egy életen át,olyat is mondott hogy nem tudja elképzelni s nem is akarja átélni hogy én majd más nő ujjára húzzam fel az eljegyzési gyűrűt.Nagyon sokat beszélgettem vele egész hétvégén s idegesítettem is hogy ugye most nem szórakozol vagy jáccol velem azt mondta nem s nem is tudna ilyen lenni.Azt mondta hogy bebizonyítsa nekem hogy hidjek benne hogy nem szimpla játék s hogy tényleg így érez hogy szeret engem.4napot töltöttünk együtt s minden jó volt igaz a nagy meleg s pénz hiány miatt kicsit punnyadtunk náluk de elmentünk sétálni fagyizni s közbe ott ahol lakik falunap is volt.Jó volt ez a 4 nap nem vettem észre rajta semmit hogy jáccana velem csak punnyadtak voltunk de ezt ő is mondta hogy ne haragudjak meg rá hogy nem törődik velem annyit de elnyomja a meleg s punnyadt.De az érzéseivel kapcsolatban mindíg őszinte volt s nyugtatott hogy ne aggódjak hogy mégegyszer elveszítem.S remélem nem is fogom őt mert énis nagyon szeretem ezt a lányt s mindent megadok neki hogy boldog legyen.Nos szerintetek amik voltak eddig mert ha lejebb görgettek megtudjátok mi volt s most a jelenben mivan akkor szerintetek van okom aggódni vagy bármi más amit ti levontok ebből az egészből.Minden véleményt meghalgatok! Előre is köszönöm!
Az lenne a csoda,ha nem fájna,és nem gyászolnád meg egy hosszú kapcsolat végét...
Miért kéne jól érezned magadat? Adj magadnak időt,aztán majd látod hogyan alakul.
Sziasztok! Ma szakítottam a barátommal sok év után. Szerintem elég lapos volt sokszor untam vagy éppen a puszta jelenléte is idegesített. Elég határozott voltam és éltudatos egészen a szakítás pillanatáig....után összeomlottam. Miután szakítotam vele, azonnal felhívtam volna h neharagudj egy marha vagyok. Csak a megszokás miatt?? Amúgy főleg talán azért is szakítottam vele mert túl fiatal vagyok... félek örökre vele maradni, új emberekkel akarok meismerkedni. De mostmár nem tudom mit akarok. KÉRLEK ÍRJATOK VÉLEMÉNYT.
Egy kicsit hagyd a fenébe,szórakozik Veled mert hagyod...de a szerelmes embernek hiába mondunk úgy is bármit akkor is a szívére hallgat :)
Nem rég beszéltem barátnőmmel telefonon mert rám írt facebook-on hogy hívjam fel. nos felhívtam s ő majd nem összeroppant mert sírt miattam hogy szeret engem tiszta szívből s hogy hiányzok neki! Azt akarja hogy ha van kedvem szombaton délután menjek át! Nem tom egyébként mért ragaszkodik a szombathoz?
S még azt is mondta hogy nem pofátlanságból hív át engem s nem azért hogy barátok legyünk! Nem akar rosszat azzal hogy áthív de semmi többet nem mondott. Szerintetek mit tegyek s ő mit akarhat tőllem??
Szakítás után már ne újíts fel régi kapcsolatokat, ne szervezz még egy búcsúlefekvést, újrakezdést, és ne alakíts ki "se veled-se nélküled" jellegű kapcsolatokat. Az élet teremt olyan helyzeteket, amikor választani kell. Ne menekülj el a döntés, a választás felelőssége elől.
Olyat nem mondhatok neked hogy - Igen, tedd ezt vagy azt. Nem az Én életem! Én csak azt tudom hogy a helyedben, a helyzet ismeretében mit tennék.
Mit tennék?
Nem vagyok senkinek a cselédje/inasa hogy csak akkor vegyen elő amikor valami éppen hiányzik. Szórakozzon mással, csak ne velem! Ezt tenném, de mivel nem vagyok a helyedben, így ezt ne vedd készpénznek!!
Lehet hogy igazad van s csak jáccik velem de ő nekem sosem hazudott s mindíg őszinte volt nem olyan tipus aki csak mond vmit s közbe nem igaz amit tett azért tette velem mert nem tudta eldönteni hogy működik-e vagy sem megpróbáltuk de neki nem ment. Azt mondta nekem ezt kellet tennie hogy rájöjjön mit érez igazán. Meg azt is mondta hogy ő nem akarja azt hogy ne beszéljünk mert teljesen nem bir elengedni.Folyton az időt hajtogassa ő nem olyan lány aki szinészkedik csak összevan zavavrodva.Nos mit tanácsolsz nekem mit tegyek várjak hátha van remény vagy temessem el?
További ajánlott fórumok: