Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Segítenél egy szülésznő hallgatónak? Kérdőív 6 hónapnál nem régebben szült anyukáknak. fórum

Segítenél egy szülésznő hallgatónak? Kérdőív 6 hónapnál nem régebben szült anyukáknak. (beszélgetés)

tegnap 11:18
Miért csak 6 hónapnál nem régebben? Aki pár éve szült az is jól emlékszik szerintem mi hogy volt.
tegnapelőtt 15:48

Kedves Anyukák, Csoporttagok! 📣 👩‍🍼

Gajdos Éva vagyok, a Pécsi Tudományegyetem szülésznő hallgatója. 👩‍🎓 Szakdolgozatom keretében azt kutatom, hogy a különféle fizikai aktivitások hogyan befolyásolják a várandósságot, a szülés lefolyását és a gyermekágyas időszakot, illetve van-e olyan fizikai aktivitási forma mely csökkenti a szülészeti szövődmények esélyét. 😊

🔍 Amennyiben az elmúlt ❗6 hónapon belül ❗gyermeknek adtál életet, alacsony kockázatú terhességed volt és szívesen segítenél, ajándékozz meg egy kitöltéssel! Akkor is fontos számomra a válaszod, ha nem tartod magad fizikailag aktív személynek. 🤗 A kitöltés megközelítőleg 25 percet vesz igénybe.

✅ A kitöltés névtelen, önkéntes és nagy segítséget jelent a kutatásomhoz.

🙏 Előre is hálásan köszönöm, ha támogatod a munkámat egy kitöltéssel! 😊

A kérdőívhez vezető link 👉 👇 [link]

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook