Ház eladásakor mennyit mondanátok a szomszédságról? (beszélgetés)
Kattos :D Köszi! Hát kb azt látják. Remélem a másik nem pont akkor kezd hangosan visítani a fűrésszel😣
itt a kutyat nem erdekli a sz\omszed hisz ma o lakik ott az uj vevo szomszedsagabanmig holnap meg vki mas,nalunk nagy divat a koltozkodes mas allamban,mas varosban.
Ugyanezt akartam írni, egy kattos mindig mindenhol van. Nem hiába van a "falu bolondja" kifejezés, csak most egy 10emeletesben élnek annyian, mint régen egy faluban, szóval kb. minden házra jut egy 😅 Bár én nem emelném ki külön, ha olyan az udvara, akkor úgyis látják. De szerintem ez nem rettent el senkit a vásárlástól, ha egyébként minden más tetszik.
Hülyék mindenhol vannak. Pont ezt mond amit írtál, hogy normálisak, de van aki hülye, mert az mindenhol van
En az effele riasztot be fogom tiltatatni, ha mar nincs a rendszabalyok kozt.
En kussolnek, es hallgatonek, es a leghangosabb bulipofahoz kell odamenni.
Igy kerultem el az egyetemistakat.
Amugy meg zsakbamacska.
9 helzet nem jartam vegig, amikor mindenki otthon volt. (Es ez csak a lepcsohaz)
Szembe is vannak sxomszedok, es nem lohettem agyon az autot, aminek a riasztoja beindult es 16 oran keresztul hallgattuk.
Semmit. Azt majd ők lebokszolják🥊🥊. Lehet hogy puszi pajtások lesznek! 💋💋
Amit muszáj nem részleteznem
No igen.😅 Bocsánat, kórházban voltam sajnos látogatóban. :( Egy idősebb faszi fémet fűrészel hangosabban, lomizza utánfutón, de mióta idős és beteges, ritka szerencsére. Meg van egy közvetlen, ő nem szokott füvet nyírni és szétdobálva vicikvacak náluk, azt látják sajna. A többi rendes, tiszta és a falusi munkákat leszámítva csendes.
Nem szoktam szomszédolni, így ha vevő kérdezné, hogy milyenek, egyszerűen azt mondanám, hogy nem tudom. Köszönünk egymásnak és ennyi.
Nekem élhető szomszédaim vannak, úgyhogy bármennyit.
Nálunk aki megvette, a vételi szándéknyilatkozat aláírása után, de a szerződéskötés előtt így ahogy írod végigjárta a szomszédokat, mindkét irányba 2-2 ház + a hátsó. Ingyen van, vesztenivaló nincs. :D Egyébként mi is ennyit mondtunk, hogy normálisak, rendesek, de tényleg azok. Ha valamelyik gyökér lenne, akkor sem mondtuk volna el, mert el akartuk adni. 😅
Nincsen ilyesmiről szó, se zugkocsma se bulizás, se részeges ordibálás nem jellemző a közvetlen közelünkben.
És azt, hogy? Mert odamész a jobb-, és baloldali szomszédhoz esetleg a szembe szomszédhoz. De a többi vagy távolabbi lévőkhöz? Lehet, hogy 2-3-al távolabbi a antiszociális. Vagy a fél utcának bemutatkoztál, hogy te vennéd meg Józsinéni házát? Komolyan kérdezem. Persze van ráció abban amit mondasz mert egy házat, lakást az ember nem 1 évre vesz és nem a mellényzsebéből fizet ki.
Egyébként én is azt mondanám amit az előttem szólok.
Ügyesen csináltátok. 90% nem érdeklődik a szomszédokról. Vagy nem jut eszükbe, vagy úgy érzik hiábavaló, mert aki elad, nem fog rosszat mondani a szomszédról. Ez a végig járás a legjobb a tájékozódásra.
Ha van eszük a vevőknek, a szomszédokat is végigjárják, és kiderül minden. Mi legalábbis így csináltuk, és nagyon jól tettük. sokszor így derült ki, hogy teljesen élhetetlen a környék, azért akarnak szabadulni a háztól.
"Itt is emberek élnek, mint mindenhol. Mi nem járunk össze különösebben senkivel, de mindenkivel megvan az udvarias köszönőviszonyunk."
Szerintem ennyi. A lakókörnyezet mindenhol vegyes, ha nem azt titkolod el, hogy a szomszédban illegális bordélyház vagy drogtanya, esetleg zugkocsma működik hajnali bulikkal, akkor megtetted, amit lehetett. Átlagos hülyék meg mindnehol vannak.
Kb. azt fogják kérdezni milyenek a szomszédok. Te pedig azt válaszolod: Nekem nincs bajom velük.
Nemsokára el szeretnénk adni a házunkat. Mit mondjak, ha rákérdeznek a szomszédságra? A többség rendes, normális de van 1-2 problémás személy. Ha nem mondunk semmit de másik szomszéd pletykál, az visszaüthet. Falu más, nem úgy mint a sok emeletes házban. Ki hogy intézte, köszi!
További ajánlott fórumok: