Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ház eladásakor mennyit mondanátok a szomszédságról? fórum

Ház eladásakor mennyit mondanátok a szomszédságról? (beszélgetés)

20. Gratia (válaszként erre: 18. - Kacsahercegno)
tegnap 14:55
Kattos :D Köszi! Hát kb azt látják. Remélem a másik nem pont akkor kezd hangosan visítani a fűrésszel😣
tegnap 08:28
itt a kutyat nem erdekli a sz\omszed hisz ma o lakik ott az uj vevo szomszedsagabanmig holnap meg vki mas,nalunk nagy divat a koltozkodes mas allamban,mas varosban.
18. Kacsahercegno (válaszként erre: 17. - Alnisa)
tegnap 08:11
Ugyanezt akartam írni, egy kattos mindig mindenhol van. Nem hiába van a "falu bolondja" kifejezés, csak most egy 10emeletesben élnek annyian, mint régen egy faluban, szóval kb. minden házra jut egy 😅 Bár én nem emelném ki külön, ha olyan az udvara, akkor úgyis látják. De szerintem ez nem rettent el senkit a vásárlástól, ha egyébként minden más tetszik.
17. Alnisa (válaszként erre: 1. - Gratia)
tegnap 08:07
Hülyék mindenhol vannak. Pont ezt mond amit írtál, hogy normálisak, de van aki hülye, mert az mindenhol van
tegnap 03:42
En az effele riasztot be fogom tiltatatni, ha mar nincs a rendszabalyok kozt.
15. Lady Lavender (válaszként erre: 6. - Semleges)
tegnap 03:39

En kussolnek, es hallgatonek, es a leghangosabb bulipofahoz kell odamenni.

Igy kerultem el az egyetemistakat.

Amugy meg zsakbamacska.

9 helzet nem jartam vegig, amikor mindenki otthon volt. (Es ez csak a lepcsohaz)

Szembe is vannak sxomszedok, es nem lohettem agyon az autot, aminek a riasztoja beindult es 16 oran keresztul hallgattuk.

14. Titkos üzenet (válaszként erre: 1. - Gratia)
tegnapelőtt 22:29
Semmit. Azt majd ők lebokszolják🥊🥊. Lehet hogy puszi pajtások lesznek! 💋💋
tegnapelőtt 21:40
Amit muszáj nem részleteznem
12. Gratia (válaszként erre: 8. - Kacsahercegno)
tegnapelőtt 20:23
No igen.😅 Bocsánat, kórházban voltam sajnos látogatóban. :( Egy idősebb faszi fémet fűrészel hangosabban, lomizza utánfutón, de mióta idős és beteges, ritka szerencsére. Meg van egy közvetlen, ő nem szokott füvet nyírni és szétdobálva vicikvacak náluk, azt látják sajna. A többi rendes, tiszta és a falusi munkákat leszámítva csendes.
tegnapelőtt 16:57
Nem szoktam szomszédolni, így ha vevő kérdezné, hogy milyenek, egyszerűen azt mondanám, hogy nem tudom. Köszönünk egymásnak és ennyi.
10. ,zumba (válaszként erre: 4. - Simple)
tegnapelőtt 16:41
Egyetértek.
tegnapelőtt 16:18
Nekem élhető szomszédaim vannak, úgyhogy bármennyit.
8. Kacsahercegno (válaszként erre: 6. - Semleges)
tegnapelőtt 15:16
Nálunk aki megvette, a vételi szándéknyilatkozat aláírása után, de a szerződéskötés előtt így ahogy írod végigjárta a szomszédokat, mindkét irányba 2-2 ház + a hátsó. Ingyen van, vesztenivaló nincs. :D Egyébként mi is ennyit mondtunk, hogy normálisak, rendesek, de tényleg azok. Ha valamelyik gyökér lenne, akkor sem mondtuk volna el, mert el akartuk adni. 😅
tegnapelőtt 15:12
Nincsen ilyesmiről szó, se zugkocsma se bulizás, se részeges ordibálás nem jellemző a közvetlen közelünkben.
6. semleges (válaszként erre: 4. - Simple)
tegnapelőtt 14:50

És azt, hogy? Mert odamész a jobb-, és baloldali szomszédhoz esetleg a szembe szomszédhoz. De a többi vagy távolabbi lévőkhöz? Lehet, hogy 2-3-al távolabbi a antiszociális. Vagy a fél utcának bemutatkoztál, hogy te vennéd meg Józsinéni házát? Komolyan kérdezem. Persze van ráció abban amit mondasz mert egy házat, lakást az ember nem 1 évre vesz és nem a mellényzsebéből fizet ki.

Egyébként én is azt mondanám amit az előttem szólok.

5. 55Judit (válaszként erre: 4. - Simple)
tegnapelőtt 14:48
Ügyesen csináltátok. 90% nem érdeklődik a szomszédokról. Vagy nem jut eszükbe, vagy úgy érzik hiábavaló, mert aki elad, nem fog rosszat mondani a szomszédról. Ez a végig járás a legjobb a tájékozódásra.
tegnapelőtt 14:39
Ha van eszük a vevőknek, a szomszédokat is végigjárják, és kiderül minden. Mi legalábbis így csináltuk, és nagyon jól tettük. sokszor így derült ki, hogy teljesen élhetetlen a környék, azért akarnak szabadulni a háztól.
3. Pumpkin. (válaszként erre: 1. - Gratia)
tegnapelőtt 14:31

"Itt is emberek élnek, mint mindenhol. Mi nem járunk össze különösebben senkivel, de mindenkivel megvan az udvarias köszönőviszonyunk."

Szerintem ennyi. A lakókörnyezet mindenhol vegyes, ha nem azt titkolod el, hogy a szomszédban illegális bordélyház vagy drogtanya, esetleg zugkocsma működik hajnali bulikkal, akkor megtetted, amit lehetett. Átlagos hülyék meg mindnehol vannak.

2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Gratia)
tegnapelőtt 14:10
Kb. azt fogják kérdezni milyenek a szomszédok. Te pedig azt válaszolod: Nekem nincs bajom velük.
tegnapelőtt 13:56
Nemsokára el szeretnénk adni a házunkat. Mit mondjak, ha rákérdeznek a szomszédságra? A többség rendes, normális de van 1-2 problémás személy. Ha nem mondunk semmit de másik szomszéd pletykál, az visszaüthet. Falu más, nem úgy mint a sok emeletes házban. Ki hogy intézte, köszi!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook