Sminktetoválás, avagy tartós make-up (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Ott az egész lány nagyon szép :) szerintem... már néztem ezt a honlapot, ez alapján döntöttem el, hogy long timer technológiával szeretném a tetkómat, mégha drágább is...
Száj: teljessatírt szeretnék, bár valószínű, hogy az anyagiak miatt nekem is félsatír lesz...bár most, hogy láttam újra a képet, nem rossz az sem :)
küldök neked priviben egy honlapot.
az első lány szája tetszik, olyasmit szeretnék.
persze, mindenképpen. teszek majd fel képet! :)
azért a félsatírt, mert nem szeretném, ha a kontúr nagyon feltűnő lenne. teljes satír meg már drága (üdülési csekkből fizetem majd)
neked milyen lesz?
én meg holnap megyek de.11-re! :))))
szájkontúr+félsatírra és már nagyon várom.
szerintem is nagyon megéri. nekem alsó-felső szemhéj tetkóm már van, kb. 9 éve és imádom! :)
a szájkontúr pedig nagyon jó lesz, nem kell mindig vigyáznom, hogy nehogy puszit adjak a kisfiamnak vagy a férjemnek, mert maszatosak leszünk! :)
jaj, már nagyon várom!!!
Én saját tapasztalattal nem rendelkezem. Barátnőim viszont igen. A lelkiismeretes tetováló emberkék sminktetoválást nyár előtt már nem vállalnak.
A napsugárzás ilyenkor már igen erős. El fog szineződni és csúnya lesz. Be is gyulladhat.
Én várnék vele a helyedben.
Üdv:I
ebben igazad lehet, sőt van is. :)
én a jövő héten megyek korrekcióra, szerinted az már gáz?
gondolkodom az alsó szemtetováláson is, ebben nem vagyok biztos...:S lehet, hogy érdemes ezzel szeptemberig várni, a számat már tuti, hogy csak akkor fogom csináltatni.
Láttam már több ilyen tartós sminket. Nagyon fontos, hogy ezt ősszel vagy télen kell megcsináltatni. Ha utána erős napsugárzásnak van kitéve elszineződik és egyéb gondokat is okoz.
Ha valaki igazán becsületesen dolgozik akkor nyár elején már el sem vállal ilyen feladatot.
Szia!
Képet mikor teszel fel? Nagyon kíváncsi lennék rá!
Sziasztok!
Bocsánat az eltűnésért, de lement a duzzanat, és dolgoztam.
Tehát: nekem 10 volt a száj-szemhéj együtt, de szerintem ez anyagár, ezer éve ugyanoda járok, és ennyit kért. Itt szembesültem, hogy 10-en 20-on sőt... Nekem is sima vékony fekete vonal lett.
A menete: vmi krémmel bekente - kihúzás most nem volt, mert a "döntési szakaszban" már ezen túl voltunk - aztán a kezembe az elektróda, és nedves, érzéstelenítős vattával betekert nemtudommianeveagépnek érzéstelenítette, majd a tetoválótollal(?) neki... meglepően fájdalmatlan, csak érzed, hogy a szempillád tövében dolgozik, de 0 fájdalom. Nem volt a szemem egy óra, sőt: 7-re mentem, 9-kor már otthon voltam, és egyszerre csinálta a szemem és a számat is. A szám kontúrozva és félsatírral korrekció volt, mint írtam, az már elég régen megvan. A szájtetkóhoz képest a szem abszolút semmi! Aznap - kora reggel készült - szolíd ödéma, másnap reggel nagyon durva, és mára már teljesen elmúlt. Sajnálom, hogy nem mertem hamarabb, mert szerintem nagyon szép lett, úgyhogy hölgyek bátorság, ha valaki úgy gondolja!
Szia Szindike!
nagyon jól sikerültek a tetkóid!!!!
én a szemöldökömet szeretném megcsináltatni, már úgy 6 éve csináltattam nekem is nagyon tetszet, de mostanra kifakult és meg szeretném újra csináltatni, írnál róla hogy kb. mennyi ideig tartott és mennyibe került.
Előrei is köszi.
Szalon információ » Rabnecz Szalon
Cím: 1165, Budapest, Szerencs utca 162
Kerület: 16
Megye: Pest
Megközelíthetőség: 130,96,24,177 busz illetve a 69es villamossal
Telefonszám: 0630/653-12-13
Rabnecz Zsuzsanna
Bocs, ha mar leirtad, nem olvastam vissza sokat. Mennyibe kerult?
En csak vekonyka fekete vonalat szeretnek, mert bena is vagyok mindennap kihuzogatni, meg elkenodik. Ez a szemhej-tetko, nem?
Leirod, hogy hogy zajlik es mit latsz, mit ereztel?
Sziasztok!
Szombaton reggel voltam szájkontúr-satír korrekción, a számat először már kb. 10 éve kontúroztuk, azóta talán most volt az 4-5-ik áthúzás. Most naponta egyszer bekenem Zovirax-szal, mert félek a herpesztől, most nagyon rosszul jönne... Egyébként vazelin Én inkább Tetránnal kenem) hogy ne képződjön a kiszáradás miatt vastag var, és ne hozza fel a festéket.
DE: szemhéj-tetkóban most veszítettem el a szüzességem, és még mindig ronda dagadt a szemem... meddig tart ez? Szombaton reggel volt az eksön, aznap szolídan volt pufi a szemem, vasárnap szörnyű, ma szintén... Többiek, aki már túlvan: meddig lesz ilyen? Mit tudok tenni ellene?
További ajánlott fórumok:
- Mielőtt sminktetoválást végeztetnél...
- Igaz az, hogy nyáron nem ajánlott sminktetoválást csináltatni? (ha igen, miért)
- Kalcsú Kati sminktetoválás
- Segítsetek! Elrontott sminktetoválás! Vannak jogaim?
- Long Time Liner-Tartós sminktetoválás
- Debrecenbe keresek sminktetóválót, aki igényes, tartós, szép munkája van! Kit ajánlasz?