Sikerül valaha is lakást venni? (beszélgetés)
Nos igen... és mi (mármint szülők) éppen kifizetjük a lakásunkat, amire fizethetjük majd a gyerek lakásának a részleteit. :)
Mi úgy tervezünk, hogy fiam most középiskolás, közben végez még a középiskola mellett sulit, hogy legyen szakmája is érettségire... nyáron már dolgozik, persze ez a pénz még nem a lakásra megy... és még a jövő nyári se :)...de aztán irány külföld, kis pénzzel hazajön (szerencsére nem pénzherdálós), a többit pedig felveszem hitelként... 5 év múlva lakása kell, hogy legyen, ha nem lesz, akkor valamit nagyon elszúrtam. :) ... és utána pedig jön az egyetem levelezőn, meló mellett, mert azért csak okoska is. :)
...aztán ember tervez... :)
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy kinek, hogy sikerült -ha egyáltalán sikerült- lakást vennie. Én kilátástalanak látom a helyzetet, szülői segítségem nincs. Szerintem sosem lesz lakásom. Legalábbis úgy nem, hogy azon felül, hogy eltartom magam albérletet is fizetnem kell. Van erre egyáltalán valami megoldás, hogy az embernek legyen egy kis saját lakása, ahol lenni tudjon?
További ajánlott fórumok:
- Magdolna negyedben megéri lakást venni?
- El fog ez valaha múlni, vagy folyton ennyi ruhát fogok venni, hogy tetszek a páromnak? Normális dolog ez?
- Hol érdemes lakást venni, Gazdagréten vagy Kaszásdűlőn?
- Egy, kettő illetve 3 gyermek után mennyi szocpol jár, ha használt lakást szeretnénk venni?
- Milyen lakást érdemes venni?
- Lesz valaha párom, ha senki sem tudja elvenni az eszemet?