Sex and the City (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Sex and the City
Minek feltételezzek ilyesmiket?
A véleményem fenntartom, hogy egy férfi ugyan azért teszi, vagy nem teszi, amiért egy nő...
hát, akkor itt valószínűleg a férfiúi hiúság is közrejátszik - egyébként pedig te szereted a gyerekeidet, nem? akkor meg nem jó nekik a te vezetékneved? legfeljebb, ha valami gondja van, akkor lehet mondani, hogy nem kellettek, akkor nincs beleszólása sem - ok, így könnyű elintézni, de ha nem az övé, akkor jogában áll nem felvállalni is őket, egyébként pedig nem a név a fontos, hanem a hozzáállás, attól, hogy nem adja a nevét még lehet jó apa, ha pedig azt sem, akkor nem érdemes rá pazarolni a drága időt és energiát
bocsi a gyorsaságért, de rohanok és nem akartalak válasz nélkül hagyni - majd este visszaolvasok, ha írsz még :)
láttam, te nő vagy
a te gyerkeid mástól lennének és a párod nem akarja felvállalni? vagy tőle vannak, de ő azt mondja, hogy nem létezik?
vagy én vagyok hülye? :DD
szitu:
Te, mint pasi, szerelmes vagy, szerelmednek van 2 gyerkőce, (neked 99%, hogy nem lehet saját,de ez végülis nem számít) bevállalod őket, vayg nem?
Hát kérlek alássan, erre nincs értelmes válaszom.
Mert az: "így született" semmiképp nem az...
nekem 2 van, ikrek - még egy éve sem voltunk együtt, tele egy csomó gonddal és terhes lettem - ő nagyon akarta, nekem meg épp "hormonőrületem" volt, tehát belementem, mikor megtudtam, hogy ikrek a kétségbeesés kerülgetett, hogy mit fogok csinálni két csecsemővel, de túléltem :)) - gondok vannak most is, meg család is, és mi is, minden megbánás nélkül
a gond ott van, ha az egyik akarja, a másik meg nem - de mindenkinek figyelmébe ajánlanám, hogy én akkor már 27 voltam, ő pedig 32, tehát nem voltunk éppen csitrik - természetes, hogy egy 18 évesnek nem éppen ajánlatos gyereket szülni, inkább éljen még egy keveset gondtalanul
és nálatok mi a gond?? ki nem akarja, vagy akarja?? és miért??
Jaj dehogy haragszom!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDD
Picit félreérthető volt, de a lényeg, hogy kicsomóztuk:)))
Tehát ezt kéne elképzelnem?
(Mert a valóság nem ez)
Csak hogy ne kuszáljam még tovább én is:))))
Ha ezt el kell képzelnem, akkor én simán bevállalnám...(mostani fejemmel, és képzelőerőm teljes teljében ezt mondom)
hüüü, lehet, hogy kicsit összekuszáltam a szálakat: na, mégegyszer, szitu:
Te, mint pasi, szerelmes vagy, szerelmednek van 2 gyerkőce, (neked 99%, hogy nem lehet saját,de ez végülis nem számít) bevállalod őket, vayg nem?
Azért a 99%-tól igen messze vagyunk...:)
Az egészségügyi problémánk nem meddőség.
Lehet, hohy lelki okok is erőssen nehezítik...
Nem, az igazi szeretetben nem lehet kényszerről beszélni.
Az emberek nem CSAK önzőek, de szerintem önzőség mindenkiben van, és ezt kell nap mint nap legyőznünk, hogy ne mi, hanem Ő legyen a középpontban.
Bocs, de ez hülyeség, kényszer?? szerelemben?
Ezekszerint az emberek csak önzőek, és csak érdekből tesznek mindent.
Próbálom elhini, hogy nem, de most megint szembesülnöm kellett...:) hm, szép az élet b...a meg:)
Hát ebben nem nyilatkozhatom, mert én jelenleg szívesen bevállalnék kettőt is:)
De hát mi már 4 éve dolgozunk az ügyön...
Szerintem ez az egyik legkényesebb kérdés, vagyis az egyik lába az asztalnak, ahogy mondani szokták:
-Gyerek, sex, pénz, vallás...
Én speciel igen odavagyok a gyerkőcökért, a nejem is, úgyhogy nem tudok nyilatkozni érdemben...
Jajmár' így értelek, de teljessen:)
No igen, benne van a pakliban az önző irreális elvárás soxor mindkét részről...
Szerintem érzi azt az ember, mi az, amit szívből meg tud tenni, s honnan van benne a kényszer...
Vagymi...
":) hm, van olyan dolog, amit te nem vállalnál be a szerelmedért, akármennyire is szereted?"
én sem olvastam vissza, csak elgondolkoztam a kérdésen, hiszen sokszor egyesek olyat várnak el a párjuktól, amit az nem feltétlenül tenne meg saját akaratából - lehet, hogy kicsit túlzott a példa, de érzékeltetni akartam, hogy azért még sem kell feltétlenül mindent felvállalni, csak mert szerelmesek vagyunk
egyébként én is kíváncsi lennék rá, hogy mit is takarna ez a kérdés itt fenn :)
Aztán ez meg hogy merült föl kegyedben...?
Nem olvastam vissza... Valakitől esetleg ezt várta el a lovagias szerelme..?
További ajánlott fórumok:
- Sex and the city 1 vagy 2?
- Akik szeretnek játszani!Honfoglaló, Cityville, Farmville, Kapi Hospital, stb...
- Dabas City
- Tudtátok, hogy a mávnál minden hónap első szerdáján ingyen city nap van?
- Hol tudnám megtalálni a székesfehérvári cinema city 2006. áprilisi moziműsorát?
- Inter cityre egy 3 éves gyereknek, és egy picinek aki bébihordozóba lesz kell venni helyjegyet?