Segítség egy beteg kislánynak! (beszélgetés)
Szia Hajnianyu!
Köszi szépen, h gyűjtöd a kupakokat. És megkérdeznéd, h mennyiért veszik át? Engem érdekelne.... :)
Szia Kriszta!
Szépen gyűlnek a kupakok itthon,a munkahelyemen is gyűjtük:)
Azt hiszem ez nagyobb csomag lesz,mint amit a múltkor elküldtem:)
De még várok vele,nem adom még postára.Látom érdeklődtek,hogy mennyiért veszik a kupakokat át.
Nos,ha jól tudom,ahová eddig mi gyűjtöttük,ott 40Ft volt kilója.
Hangsúlyozom,ha jól emlékszem.De ha valakit nagyon érdekel,rá tudok kérdezni.
További sikeres gyűjtést,és szép napot mindenkinek!
"Sziasztok!
Kedves fórumozók!A segítségeteket szeretném kérni egy beteg kislánynak!Műanyag kupakokat gyűjtűnk egy 12 éves nagyon beteg kislány műtétjére!Ha valaki úgy érzi, hogy mellénk áll a gyűjtésben és szívesen segítene, azt kérem jelentkezzen!
Köszönöm előre is!
Dudubaba"
Mónika számlaszámánál a második szám tévesen lett írva!!!!!!!!!!!!!!!
Pontosan:59200044-15088800
Bocsánat a tévedésért!
Szia!
Nagyon rendes vagy köszönjük szépen!
Ha működik az oldalatok kérlek írj és regisztrálok újra!
nem mukodik a weboldalunk :(
a heten megyek kavezokba megkerni a managereket hogy gyujtsenek
Szia!
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Kriszti
mar tobb kavezo is gyujti nektek :D
jo otlet a bankszla is
dudubaba holnap megnezem mi a baj a regisztracioddal, nem regen meghekkeltek az oldalt ezert szervert kellett valtanunk
Ma Mónika édesanyjáék nyitottak egy számlát Mónikának!Ez nem alapítványi számlaszám,az erre érkező pénzeket az utolsó fillérig Mónika kezelésére tudják fordítani!
Számlatulajdonos:Kiss Piroska /ő az édesanyja/
Számlaszám:50200044-15088800
Ha valaki esetleg anyagilag tudná segíteni Mónikát,akkor erre a számlaszámra utalhatja a pénzt!
Köszönjük előre is!
A mai Napi Ászban olvashattok Mónikáról.A motorosok is gyűjtésbe kezdtek a kislánynak!
Jó uton haladunk,de a segítségre mindig nagy szükségünk van.Kérlek benneteket,ha van felesleges műanyag kupakototk,vagy bármi módon tudnátok nekünk segíteni kérlek keressetek meg!
Kriszti
Szióka!
Pontosan nem tudom mennyit fizetnek érte,mert ezt az iskola rendezi majd!
Ha értesüléseim pontosak akkor kilóra veszik át!
Írtam neked priviben is,nagyon szépen köszönjük a segítséget!
ja en is ezt kerdeztem priviben :D
amugy mennyi kupak kell remelem nem 10 forintot adnak tonnajaert:D
Hálás szívvel köszönöm mindenkinek a segítséget.
A kupakokkal úgy tudunk segíteni Mónikának,hogy összegyűjtjük őket és egybe elviszik egy műanyagfeldolgozónak aki pénzt ad érte.Ez a pénz megy Mónika számlájára amiből a műtétet fizetik!
Több fórumon is fenn van a hírdetés,de ha valaki tud segíteni írjon privibe és megadom a címemet ahova lehet postázni a kupakokat!
Anett!Nem tudunk elég hálásak lenni neked hogy ennyit segítesz!
Jövőhéten kedden reggel az RTL klub reggeli műsorában szerepel majd Mónika és édesanyja is!
a baratnom kavezoban dolgozik, es ideadja az osszes kupakot
meg par helyre benezek ahol van kupak, es megkerem oket adjak ide ami van es gyujtsenek
amugy mennyi kell??
felraktam a forumunkra es most rakom a fooldalra
kirakom itteni forumokra is
Kedves Fish!
Nagyon szépen köszönöm Neked a kislány, Kriszti és mindenki nevében, hogy segítesz. Iwiw-en üzifalra már kitettük párszor. Jelentek meg cikkek a kislányról hazai újságokban. De nagyon-nagyon szépen megköszönnénk, ha feltennéd az általad írt fórumra is. :)
Köszönjük szépen! :)
koszi az infokat, en nem mo on elek de postan fel fogom adni dobozban, iwiwen es ilyen helyeken fel van mar rakva??
berakom a lombikbaba.civil.co.hu ra is ok?
en moderalom
Kedves Fish!
Bocsi, hogy csak most reagálok. Én úgy tudom, hogy bármilyen MÜANYAGkupak jó, főleg PET palack kupakjait gyűjtjük. Ide tudod elküldeni, és vele tudod megbeszélni azt is, hogy hogyan tudod máshogy eljuttatni, én csak közvetítő vagyok.
Dudubaba üzenete:
„Sziasztok!
A cím ahova küldhetitek a kupakot!
Baranyai Krisztina 9111. Tényő, Hollómajor 23.
Email:fusti32@citromail. hu
Mi itthon összerakjuk, bevisszük a suliba és onnan az igazgatónő és a polgármeseter intézi a szállítását!
Nagyon hálás vagyok mindenkinek aki segít nekünk, hogy minél több kupakot tudjunk gyűjteni a kislánynak!
Az iskola és a tanulók szeptember végéig gyűjtik a kupakokat!"
Köszönöm szépen neked előre is, hogy segítesz... :)
ez hogy mukodik irsz rola?
marmint milyen kupak kell stb
További ajánlott fórumok:
- Indira mennyire jó név egy kislánynak?
- Ajánlanátok e egy hét éves kislánynak az interaktív táncszőnyeget?
- 4 éves kislánynál folyás. Volt így valaki?
- 10 éves kislánynak milyen frizurát ajánlanátok?
- Most, hogy lekerült a sapi, egyre több kislánynál feltűnik, hogy melírozott a haja! Nem káros ez?
- 5 éves kislánynak értelmes játékot ajándékba, de mit?