Segítség egy beteg kislánynak! (beszélgetés)
Így jár, akinek előbb forog a nyelve, mint az esze...:-) Előbb írtam, aztán olvastam csak vissza rendesen.
Küldök legkésőbb jövő héten egy adagot. :-)
Meg szabad kérdezni, hogy áll a gyűjtés? Van esély, hogy meglesz a pénz?
Köszönöm szépen!Természetesen szívesen fogadunk minden kupakot!
Köszönöm nagyon aranyos vagy!
Szióka!
Eredetileg eddig tart a gyűjtése a kupakoknak,de tartok tle hogy tovább kell majd folytatnunk ha nem gyűlik össze a pénz!
A kupakokat augusztus végéig szeptember elejéig gyűjtjük!
Köszönjük előre is a sok segítséget!
Kriszti
Szia!
Akkora mennyiségű kupak gyűlt össze,hogy keresnem kell egy megfelelő méretű dobozt.nem lesz egyszerű,de majd a boltban rákérdezek,tudnak-e adni valamit:)
Félő,hogy a héten nem tudom feladni,de szólok,amikor elindult a kupak hegy feléd:)
A kupakokat augusztus végéig szeptember elejéig gyűjtjük!
Köszönjük előre is a sok segítséget!
Kriszti
Már összegyúlt valamennyi kupak. Meddig lehet elkűldeni,és hova? Ha lehet privát üziben kérnék választ. Nemszeretnék lemaradni a postázással.
Köszi.
Elkészűlt Mónika saját oldala!
Ha van rá lehetőségetek kérlek továbbítsátok az ismerőseitek körében is!Köszönöm szépen!
Hajni!
Nagyon szépen köszönöm!
Kedves Kriszta!
Boldog névnapot kívánok Neked!
te es flakonokat nem fogadnak mivel itt azokat szeparaltan gyujtjuk es minden masodik heten viszi el az onkormanyzat a haz elol
ossze kell oket zsugoritani..
Nálatok az lehet a baj hogy internet explorerrel neteztek. Ezzel a böngészővel nekem meg se jelenik a banner....
Tegyétek fel vagy az operát vagy a firefoxot. És jó lesz.
Hát igen,megszenvedtük,de már jól van,és ez a lényeg!
Tegnap magától felállt a járókában!Most először,remélem innentől kicsit gyorsabban haladunk,és minden nap megteszi majd:)!
Szióka!
Mindegy milyen kupak csak műanyag legyen.
Köszönöm szépen!
Dudubaba
mas muanyag kupak is jo??
További ajánlott fórumok:
- Indira mennyire jó név egy kislánynak?
- Ajánlanátok e egy hét éves kislánynak az interaktív táncszőnyeget?
- 4 éves kislánynál folyás. Volt így valaki?
- 10 éves kislánynak milyen frizurát ajánlanátok?
- Most, hogy lekerült a sapi, egyre több kislánynál feltűnik, hogy melírozott a haja! Nem káros ez?
- 5 éves kislánynak értelmes játékot ajándékba, de mit?