Segítség egy beteg kislánynak! (beszélgetés)
Dudubaba üzenete:
"Sziasztok!
Kedves fórumozók!A segítségeteket szeretném kérni egy beteg kislánynak!Műanyag kupakokat gyűjtűnk egy 12 éves nagyon beteg kislány műtétjére!Ha valaki úgy érzi, hogy mellénk áll a gyűjtésben és szívesen segítene, azt kérem jelentkezzen!
Köszönöm előre is!
Dudubaba"
Kiss Ágota vagyok, a tényői Vöröskereszt képviselőjeként egy-két szóval egészíteném ki a Fekete Mónika gyűjtésével kapcsolatos témát (pillanatnyilag Krisztinél vagyok).
Az SOS Alapítvánnyal felvettük a kapcsolatot ( a kölni műtéttel kapcs. teendőket intézik), akik az alább információkkal szolgáltak számunkra:
A beavatkozás egy egyhetes műtétet takar ,ami idő alatt leveszik a szükséges mintát, majd Londonban kitenyésztik az őssejtet. Ezek után gyorsfutár szolgálattal történik az őssejt Kölnbe történő visszaszállítása,majd következik a beültetés. Az operációt követően 1-2 napos lábadozás után történhet meg a hazatérés. Jelenlegi állás szerint októberre tervezik a műtétet, de végleges időpontot a pénz összegyűlte után tudnak adni.
Szióka!
Köszönöm,hogy kitetted a plakátokat,szerintem elöbb-vagy utóbb megjön a segítség!
A srácok jól vannak,élvezi a nagyobbik a szünetet,de borzalmas elevenek néha alig bírok velük!
Puszi:Kriszti
Szia Kriszti!
kint vannak a plakátok,de senki nem hozza a kupakokat:((((
Nekem már gyűlik az újabb adag,ha össze jön annyi,küldöm ismét!
Hogy vagytok?Fiúk élvezik a vakációt?
Dudubaba üzenete:
"Sziasztok!
Kedves fórumozók!A segítségeteket szeretném kérni egy beteg kislánynak!Műanyag kupakokat gyűjtűnk egy 12 éves nagyon beteg kislány műtétjére!Ha valaki úgy érzi, hogy mellénk áll a gyűjtésben és szívesen segítene, azt kérem jelentkezzen!
Köszönöm előre is!
Dudubaba"
Dudubaba üzenete:
"Sziasztok!
Köszönöm előre is!
Dudubaba"
"Sziasztok!
Köszönöm előre is!
Dudubaba"
Sziasztok!
Köszönöm előre is!
Dudubaba
:)
4
Számoljunk!?
2
:)
A tudomány jelenlegi állása szerint ennek a betegségnek egyik fokozata sem gyógyítható :((
A Köln-i XCell-Center weboldalán nem szerepel ez a betegség. Az alábbi linken megtekinthető, hogy milyen betegségeket kezeltek eddig és ezeket milyen eredményekkel. [link]
Részemről nem találtam az interneten olyan oldalt, ahol bárhol ilyen jellegű beavatkozást végeztek volna, de ha valaki talál az beírhatná ide fóruma :)
Szia kriszti!
Elküldtem még egy barátnőmnek a plakátot aki szintén
rendelőben dolgozik.Remélem ott is elkezdik gyüjteni a kupakot:)
Hálás szívvel köszönöm neked!
Tényleg csodálatos dolog,hogy ennyi segítőkész ember van kis hazánkban!
Biztos vagyok benne,hogy a végére összegyűlik a pénz a kislány műtétjére!
Nemrég beszéltem egy pesti védőnővel.ott is zsákszámra van kupak,amit Mónika kap meg!
Amúgy szeptember végén viszik el a suliból és a polgármesteri hivatalból a kupakokat!
Szia!
Utánanéztem, végeznek őssejtbeültetést a Köln-i XCell-Center-ben.
Gapo
üdv dudubaba. szatyorszámra van már a kupak, valahogyan majd eljuttatom a célba. meddig is gyűjtögetjük? mi a határidő?
amúgy szép napot mindenkinek.
További ajánlott fórumok:
- Indira mennyire jó név egy kislánynak?
- Ajánlanátok e egy hét éves kislánynak az interaktív táncszőnyeget?
- 4 éves kislánynál folyás. Volt így valaki?
- 10 éves kislánynak milyen frizurát ajánlanátok?
- Most, hogy lekerült a sapi, egyre több kislánynál feltűnik, hogy melírozott a haja! Nem káros ez?
- 5 éves kislánynak értelmes játékot ajándékba, de mit?