Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Upsz,Én is ez csináltam még pluszba:-D
Meg lehet szokni és nagyon szeretem az összeset:-)))
Igen sok mindent írnak,néha nem sok valóságalappal.
Én ma Czanik Balázs CapI-et csináltam.Nem a kedvencem ez a torna,mert nekem egy kicsit bonyolultak a lépések,de néha csinálom,kell egy kis változatosság.
szia!
Igen éppen ma olvastam,pedig régen azt írták,h
a Norbinak elég a kettő gyerek bőven.
Mert akkor Rékának nem lenne ideje vele foglalkozni.
Sziasztok:)
Ha már baba téma...
.. hallottátok ,hogy Rékáéknak,úgy néz ki a 3. baba már a pocakban van?:-)
Szia Ibus!
Most nézem gyönyörű kisfiad van!!! Gratulálok
A szlovákokhoz,Dunaszerdahelyre.
Remélem nem kapunk egy -két pofont a magyar szóért:-)))Az ottani ismerősöket majd el sem engedem magam mellöl:-D
Nekem már nagyok,főleg a nagy Balázs ő 15 éves,a kicsi Réka meg nemsokára 11 lesz.
Pedig nem is "olyan rég" mikor Réka kicsi volt és tornáztam beleültettem a hordózóba.Annyira belerögzültek a tornák a fejébe,h mikor nálunk volt vki tornázott nekik:-)))
Megyünk a párommal,gyerekek nélkül pihizni,wellneselni.
Mintha nászúton lennénk:-)))
Ja nászúton nem is voltunk:-D
Biztos jó lesz de hiányozni fog a mozgás,lehet,h inkább sokat fogunk mászkálni,az is vmi.
Olvastam, hogy sokan nem szeretitek a popsis tornát. Nekem meg most az a kedvencem:-)
Ancsika miért nem tutsz majd a jövőhéten tornázni?
:-)))))
Én megszoktam dicsérni az illetőt ha látom,h sokat fogyott és nem betegség miatt.
Pedig még csak nem is jó barátnőm.
Mindenkinek jól esik ha észreveszik rajra a változás.
Tegnap megvolt a zumba?Vagy abbahagytad a férjed miatt?:)
Ugribugri fitness tornát Én sem szeretek a párom előtt csinálni,mert röhög rajtam:S
Csak talajos tornákat csinálok előtte,posit és hasat:)
Igen inkább magába folytja de akkor sem mondja azt,h de szépen lefogytál,izmosodtál.Ezek az irigy emberek.
Nekem a családtagok mondják azt,h most már ne fogyózz,egyél rendesen:-)))
De Ők csak féltésből.
Úgy látom Te is megszállott vagy:-))))
És amikor azt jegyzik meg,h milyen jó popsid van,az még jobb:-D
Visszaolvastam:)
A popsit én sem nagyon szerettem,hanyagoltam ahogy csak lehetett,de 1x valaki megjegyezte az utcán,hogy milyen kicsi lett a feneked,és ez erőt adott.Azóta majdnem minden nap csinálok valamilyen popsit,igaz csak fél kilós lábsúllyal,1 kilóstól fáj a forgóm,de a hasnál 1kilóst használok.
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!