Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Szia én ezeket gyorsan megkaptam anno ,amire sokat vártam az az AMH vizsgálat 10 nap +nekem bekavart valami labor költözés igy 1 honap lett belöle.
Nekem is megvan minden számlám a vizsgálatokról a végösszeg kva sok lett .
De most végre ma elkezdtem a szurikat igy van már egy kis vigasz végre.
Mai vizsgálat:.
3 pontos inzulinrezisztencia:9.680
AHM: 9.680
Vércsoport+ellenanyag:9.
460
Hepatitis B:12.100
Hepatitis C. : 6.270
Treponema pallidum: 5.610
Vérvétel díj:1.870
Összesen:62 590 ft fizettem ma.
Mi pont nem Fülöp dr-hoz járunk, a saját orvosunkkal pedig eddig nagyon megvagyunk elégedve (Krizsa dr).
Én nagyon bízom/bíztam abban, hogy ha nem államiba megyünk, akkor minden szempontból jobb ellátást kapunk (figyelem, várakozás, orvosilag stb). Ezek szerint nincs így minden esetben. Nektek van tapasztalatotok állami intézettel? Kihez?
Hát, akkor az elmúlt egy évben engem csak a rossz napjain kezelt. Megértőnek? Miért? Közel 1 milliót fizetsz ki egy stimus ciklusért a gyógyszerekkel vizsgálatokkal ,fagyasztott embriókkal együtt. Nem hiszem, hogy ebbe ne férhetne bele, hogy az orvos odafigyel és ha kérdezel normálisan válaszol és nem pedig beszólogat.
Mostantól valószínű türelmesebbek lesznek, mert jóval kevesebb lesz a páciens a Róbertben. Árat emeltek, az államiban meg idéntől szinte semmiért nem fizetsz, várni se kell. Ilyen eddig sose volt.
Nagyon nagyon nagyon drukkolok annak, aki most kezdi ezt az egészet.Főleg neked Szabcsy29.Hátha neked elsőre is összejön! :)
Szia.
Na röviden 1.5 órát voltam meg is vizsgált, vett mintát tőlem, szerencsére sok papírunkat elfogadott,úgyhogy 2 szer kell menni csak nekem vérvételre, meg páromnak 1 szer vérvételre, most 1 alkalommal fizettünk 45 e.
Utána ha ezek meg vannak, el kell mennem endrokrinologushoz, ha van saját ahhoz is lehet menni, kell ilyen záró konzultáció tőle, és ha ez mind megvan akkor kell visszamenni a dokihoz.
Első konzultáción sokat nem beszélgettem a dokival, de első benyomásra nagyon szimpatikus volt, amiket kérdeztem tőle segítőkészen válaszolt.
Most májusra mindenre kaptunk időpontot, úgyhogy júniusba megyünk vissza hozzá.
Ezt Fülöp dokira írtad?
Ne szomoríts el, hétfőn megyej az első konzulra.
Sziasztok lányok .
Jövöhét pénteken mennék a 20 napi vizsgálatra,mivel cisztásodom nem is biztos ,hogy kezdenénk a stimut .
Most olvastam ,hogy Pcr vizsgálat szükséges ami persze 30000 ft +.
Tud erröl valaki ,hogy most a másik tesztet nem is fogadják el ?
(12500 ft tesztet)
Borzasztó idegtépö ez a kavarodás na meg a +kiadás
Elolvastam a tájékoztatót:
Ha pozi a repesztős uh-nál a teszt akkor nincs is leszívás?
Sziasztok!
Azt szeretnem kerdezni, hogy a RK meddosegi centrumban a lombik araban benne vannak a vervetelek ara is? (Stimu elotti, kozbeni, HCG)
Mar amennyiben persze a doki ker vervizsgalatot.
Koszonom
További ajánlott fórumok:
- Róbert Károly Magánklinika szülészete (régi Nyírő) vélemény?
- Járt már valaki a Róbert Károly Magánklinikán (volt Nyírő Gyula Kórház)?
- Maternity Magánklinika vs. Róbert Károly Magánkórház
- Róbert Károly Magánklinika - tényleg csak az írjon, akinek van tapasztalata erről!
- Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő) meddőségi vizsgálat
- Milyen a Róbert Károly Magánklinika szülészete ill. csecsemőosztálya?