Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Szia!
Én tudok ilyen esetet a fórumról, már rég babázik. Sok sikert!❤
Szia!
Férjénél csináltattatok dns fragmentáió, ROS vizsgálatot?
Annyira kiborito az ilyesmi... En direkt rakerdeztem Krizsanal, hogy van e barmi olyan vizsgalat, amit erdemes lenne meg megcsinaltatni, hatha okosabbak leszunk. Barmit megcsinaltatnank kb..
Azt mondta o erre,hogy a legtobb vizsgalat felesleges es lehuzas amit ilyen esetekben csinaltatnak, mert ugye, ha nincs elvileg semmi gond, nincs honnan elindulni, igy kb az osszes vizsgalatot vegigcsinalhatnank, ami letezik, hatha talalnak valamit. Ezt igy el tudtam fogadni, meggyozo volt. Mi sok helyen voltunk mar, es sehol nem mondtak igazabol hasznalhato infot. Eddig nalunk itt tortent a legtobb/legalaposabb ellatas.
Ha mondanak, hogy kell meg valami vizsgalat, rohannank megcsinaltatni, de nem mondanak semmit. Forumok naplok alapjan, meg nem akarnek elindulni vizdgalodni, mert annak nem latom sok ertelmet.
Most eppen bizom a legjobbakban.
Nektek sok sikert a babahoz, drukkolok nagyon!
Sziasztok! Én is pénteken voltam inszemináción. NAgyon sokan voltunk, ami meglepett.
Nekem ez volt az első és 3 tüsző volt. Reménykedek, hogy sikerül.
Rekab, neked is akkor volt ha jól látom.
Érzel valamit?
Sziasztok!
Van 2 doboz 30xas kiszerelésű, bontatlan Folandrol.
2020. Október 30. A lejárati idő.
Szívesen odaadom ingyen, ha kéri valaki. :)
Sziasztok!
Inszeminacio utan mennyit kell varni a lombikkal? Kov peteereskor mar lehet? Milyen extra vizsgalatok kellenek lombik elott? Atjarhato petevezetos papirom van. 3 es 21. napi labor is, csak az nem friss.
Koszi elore is :)
Sziasztok! Remélem vannak nálam okosabbak a csoportba és tud valaki segíteni...
Ha este 9 körül jön meg a mensi, akkor melyik az első nap?
Köszönöm
Sziasztok!
Penteken reggel 7re megyek inszeminaciora. Nekem Krizsa Ferenc a dokim.
🤞🤞🤞🙏🙏🙏
Es probaltatok kideriteni, hogy lehet e valami baj? Ugyertem csinaltattatok valami extra vizsgalatot az "alap" vizsgalatokon felul?
Drukkolok nektek!
Sziasztok! Én is Krizsához járok,de még nagyon friss az élmény. Még csak hetfőn megyek hozza 9. napi UH-ra, és ezt követően jön az első inszem nála. Egy sikertelen már volt máshol. Nálunk elvileg minden rendben van. En 35, parom 47 éves. Van olyan koztetek aki "makk egeszsegesen" kuzd? Kinek hamy inszeme volt lombik elott?
Koszi!
Sok sikert mininenkinek! 🍀🍀🍀
Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok ha nem gond! Rólam röviden annyit, hogy én is Krizsa dokihoz járok, túl vagyunk 2 sikertelen inszemen ( kiskatona gondok). Most készülünk az első lombikra.
Abban tudnátok segíteni, hogy az árakat hogy kell értelmezni?
Például vegyük az ivf-et ami a honlap szerint 390. Ebbe már benne van minden, vagy ehhez még jön a leszívás ára, a transzfer stb?
További ajánlott fórumok:
- Róbert Károly Magánklinika szülészete (régi Nyírő) vélemény?
- Járt már valaki a Róbert Károly Magánklinikán (volt Nyírő Gyula Kórház)?
- Maternity Magánklinika vs. Róbert Károly Magánkórház
- Róbert Károly Magánklinika - tényleg csak az írjon, akinek van tapasztalata erről!
- Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő) meddőségi vizsgálat
- Milyen a Róbert Károly Magánklinika szülészete ill. csecsemőosztálya?