Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra! (beszélgetés)
Minden benzohoz hozza lehet szokni!!!
De a diazepam a legösibb es legegyszerübb molekulaju-ezert könnyebb rola lejönni-a többi xar mind tovabbfejlesztett rafinalt molekulaju benzo
1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A DIAZEPAM DESITIN REKTÁLIS OLDAT ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
A Diazepam Desitin rektális oldat lázas vagy epilepsziás görcsök kezelésére, kisebb sebészeti és fogászati beavatkozások előtt nyugtatószerként, tetanusz okozta izomgörcs oldására, valamint súlyosabb szorongásos, izgatottsági állapot kezdeti kezelésére alkalmazható.
A diazepam a benzodiazepin néven ismert gyógyszercsoportba tartozik. Ezeket a gyógyszereket nyugtatószerként, görcsoldó szerként, valamint a feszes izmok lazítására alkalmazzák.
no...evvan-:)
Sonja!
Nincs-:):)
Csak rectális oldat, vazze-DDDD
A seduxent felejtsetek mar el!!!!!!Abban mas is van.
Van otthon tiszta diazepam csepp!!!
Ird be a keresöbe a diazepam szot!!
Szuper-korhazi orvos-a korhazban ismertem meg-minden heten pszichoterapia 1es fel ora-tök ingyen:)))
Mar en is ismerem az ö eletet:))-mondjuk 3 evvel idösebb,mint en!
Szia!
Hála az égnek!-:)
Sziasztok!
Nekem a velaxin nagyon-nagyon bevált!
Te aztán jól feltankoltál!-DDD Biztosítottad magad vészhelyzetre:):)
Rendes a dokid?
Hát nagyon remélem!-:)
Nálunk még a Coaxilt( tianeptin hatóanyag) használják ilyesmikre-:)
Nem tudsz enni? Hát ez meglep-:):)
En sajnos nem tudok enni-mondjuk soha sem voltam jo evö...de aludni en is jol alszom:))
A lyricat nem adjak epilepsziasoknak,csak akkor,ha gyogyszert valtanak-a szorongas leküzdesere-olvasd el a betegtajekoztatot-nekem is van itthon veszhelyzetre-mondjuk eddig nem kellett:)))
Meg van esucosom-nagyon jo szorongasra-csak egyszer kellett-nem tudom,hogy hivjak otthon-a hatoanyaga a dixirazina-mondjuk jo kiütös,bealudtam töle allva:))de nem okoz függösegat!
Akkor jó helyzetben vagyunk?:) Ennek azért örülök-:)
Képzeld ,én is Mirzatent este-:):):)
Vagy a lyrica-ez 1 uj gyogyszer es a dokim nagyon dicseri-nem tesz függöve es szuperul oldja a szorongast-meg a mirtazapin,amit irtal-ez is nagyon jo!
Amugy itt nem lehet visszaesni,mert ha az agy ujrakepezte a receptorokat,nincs szükseg mar benzokra-ebben vagyunk jobb helyzetben a drogosoknal:)))
Te szedsz valamit melle,Baromijokedv?
En mirtazapint este.
Szia!
A buspironhoz nem tudok hozzászólni, a többivel egyetértek-:)