Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra! (beszélgetés)
Nem hazudok, mondom ha kell igazolom! '92 dec-ben írták fel a Bm kórházban.
Tényleg orvosváltás indokolt....
februárban született a lányom és 10 hónapos volt, amikor felírták. Az orvosok akkor azt sem tudták, hogy mi az a pánikbetegség. Na azért ezek szerint mégsem nem járok én rossz helyre.
A Fevarin 2001-ben jött az országba.....
De bizony, hogy volt! mondom ,hogy akkor még csak találgatták ezt a betegséget. '1992 dec- ben írták fel.
hogy mi????? most ugye csak viccelsz velem?? És 17 éve ez az orvosod van? 17 éve nem is volt Fevarin...
Nem tudok, sajnos-:( Látom Pest környéki vagy...
Na akkor ajánlani legyél szíves egy szerinted szuper orvost! De tényleg! Kérlek. Vesztenivalóm nincs. Privátban írsz?
Nincs mit..ez csak az én magánvéleményem...
Kösz!
Akkor fogok beszéln az emelésről ,mert lehet, hogy az adagom lehetne nagyobb is. Csak én nem szoktam panaszkodni a dokinak. Ez tanács volt!
Nézd..az nem jelent semmit, h Gábor. S Pál tanítványa..-:)
Én is anyám tanítványa vagyok, mégsem lettem alkoholista!-DDDDDD
Na akkor ezt magyarázd meg, annak, akinek nem volt ilyen iszonyatos szorongása, és csak úgy jókedvéből egy kis pms hisztire marokszámra kapkodja a nyugtatókat, mint egy rossz amerikai film ideglabilis, unatkozó felesége.
Ja..már értem..hogy pánikbeteg vagy? Arra meg főként nem jók a benzók...csak tüneti kezelés..igazából az antidepinek kellene gyógyítania a pánikot, ha pedig ezt nem teszi, akkor szoktak gyógyszerváltást javasolni...
Például a Fevarin helyett mást...
rontottam ,ez korrekció volt
nálam még kisérleteznek az antidepivel, a Jarvis az állandó, mellé most kaptam Valdoxant, tök új bogyó, egyelőre nulla hatásfokkal sajnos. de még csak másfél hete szedem. nem lenne nekem semmi gondom a xanax letételével, ha valami mást találnék, ami csökkentené az állandó, szinte elviselhetetlen szorongásomat. egyelőre egyik antidepi se volt rá képes..
Jókedv látod ,hogy nem hagy békén!! Te mit mondasz!
Az én orvosom a Gábor S. Pál tanítványa és nem butácska háziorvos.
Sajnalom,hogy panikos vagy,de hidd el,vannak sokkal jobb gyogyszerek is,probalj meg keresni 1 jo orvost!!!Ez a legfontosabb!-na tenyleg megyek
Könyörgöm...akkor Te biztos kezekben vagy!! Mért tőlünk várod a választ?
Tégy úgy, ahogy az orvosod javasolja, és pont!-:)
Tornázom is!!!!!! Csak most nem tudok az egy éves gyerekem miatt. Tudom ,hogy a mozgás milyen hatással van erre, kitapasztalni volt időm bőven!!!
Huuu,jo doki lehet...Kb mint az en vol haziorvosom,aki felirta a rivot...Bocs
Mar annyi bogyit felsoroltunk ezen a forumon...nezd vissza
Na en megyek sportolni,kiadom az adrenalint,helyet biztositva a noadrenalinnak:)))
Nálam az van és ezt az orvosommal, aki elsőként gyógyította és egyáltalán bevezette a páni Szindróma fogalmát itt Mo-on. , már megbeszéltük. Én így működök, ennyi Fevarin ,és x adag Xanax.
Nem vagyok orvos...így erre érdemben nem tudok válaszolni...viszont a terápiás adag 300mg-ig mehet ELVILEG!!!!
nekem is olyan az alapbetegségem, h állandó gyógyszerezésre szorulok -- amíg nem volt xanax, korai huszonéves koromban alkohollal próbáltam oldani az elviselhetetlen feszültséget. akkor inkább már a gyógyszer. kevésbé megalázó. muszáj szednem, h embernek érezhessem magam.
További ajánlott fórumok: